Home compatibilitate zodii Ce le place bărbaților la tine, în funcție de zodie!

Ce le place bărbaților la tine, în funcție de zodie!

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
Ce le place barbatilor la tine, in functie de zodie

Cu siguranță măcar o dată ți-ai pus întrebarea, ca femeie, ce îi place unui bărbat la tine. Că este ceva de natură fizică sau, dimpotrivă, de natură intelectuală, noi îți dezvăluim răspunsul pentru fiecare zodie în parte!

 • Berbec

Doamnele din această zodie atrag bărbații în mod special datorită modului calm și grijuliu de a fi. Sunteți persoane sincere, răbdătoare și iubitoare, lucruri ce au un punctaj destul de mare pe lista bărbaților care vă plac. Din punct de vedere fizic, ochii au acel ceva care acaparează privirile admirative ale celor din jur!

 • Taur

Femeile Taur sunt din fire puternice și inteligente. Faceți parte din acea categorie de femei care au o carieră de succes și arată incredibil de bine, indiferent de vârstă. Unii bărbați sunt chiar intimidați de puterea pe care o emanați însă asta îi intrigă și îi face să vă dorească și mai mult. Oricum, pentru ca un bărbat să vă fie pe plac și să vă atragă atenția, are mult de muncă!

 • Gemeni

Voi sunteți cea mai plăcută apariție din punct de vedere vizual, la o petrecere. Aveți stil, tot timpul vă îmbrăcați extrem de bine și știți exact ce să purtați pentru a atrage privirile. Sunteți ușor sexy, însă nu vulgare, și arătați atât cât trebuie pentru ca bărbații să-și dorească mai mult! Un mare atu al vostru îl reprezintă decolteul perfect pe care știți să-l scoateți în evidență exact atât cât trebuie! Less is more!

 • Rac

Femeile din zodia Rac sunt mari amatoare de eleganță și rafinament. Fără să faceți exces, reușiți să potriviți de minune întotdeauna piesele din garderobă potrivite pentru fiecare eveniment în parte. Sunteți delicate, amabile și mereu cu zâmbetul pe buze, lucru ce atrage ca un magnet. Iar dacă mai punem la socoteală și picioarele lungi, scoase în evidență de un toc potrivit, atunci este de înțeles că faceți ravagii la fiecare apariție în societate.

 • Leu

Leoaicele iau în serios denumirea zodiei în care se află! Asemenea unor adevărați vulcani, sunteți pline de viață și sigure pe voi însevă, la orice pas. Fie că este vorba de carieră sau bărbați, manevrați cu brio ambele situații! Femeile vă invidiază, iar bărbații vă visează. Pe lângă caracterul spumos pe care îl aveți, fizicul ajută și el, deoarece este proporționat armonios. Dacă ieșiți la o întâlnire, puteți fi sigură că cel care vă este partener nu va avea nicio șansă să rămână indiferent farmecelor voastre. Țineți-o tot așa!

 • Fecioară

Voi vă bazați întotdeauna pe mister atunci când cunoașteți persoane noi. Sunteți destul de secretoase în toate privințele, lucru ce îi determină pe bărbați să-și dorească să vă cunoască din ce în ce mai mult. Sunteți energice, iar misterul pe care vă bazați nu dă greș niciodată. Știți exact cum și cât să dezvăluiți la o primă întâlnire și cu siguranță nu veți pleca acasă fără promisiunea cel puțin a unei a doua întâlniri. Sunteți superbe din toate punctele de vedere, iar acest lucru nu poate fi decât bun!

 • Balanță

Reușiți mereu să mențineți o siluetă de invidiat și sunteți foarte atente la absolut tot ce consumați. Vă place să aveți un fizic sănătos și frumos, iar sexului opus, și mai mult. Nu duceți lipsă de admiratori, chiar dacă de multe ori nu sunteți interesate și nu sunt chiar ceea ce căutați. Însă, partea bună este că niciodată nu dați înapoi de la o întâlnire cu o persoană nouă, fapt ce sporește șansele să vă găsiți partenerul ideal. Punctul vostru forte este inteligența, care, din fericire, este apreciată de mulți bărbați.

 • Scorpion

Chiar dacă de multe ori nu vi se pare sau nu credeți, sunteți femei frumoase și pe dinăuntru și pe dinafară.Tindeți să nu aveți prea multă încredere în aspectul vostru, dar bărbații pe care îi atrageți țin să vă contrazică. Sunteți norocoase pentru că aveți de-a face cu bărbați inteligenți care văd mai departe de aspectul fizic. Se pare că voi acordați o mare atenție părului, ceea ce face ca podoaba voastră capilară să arate mereu superb și să fie admirată. Noi vă sfătuim să aveți încredere în voi însevă și să lăsați persoanele noi să se apropie și să vă cunoască mai bine. Sigur nu veți regreta!

 • Săgetător

Femeile din această zodie merg exact pe premisa Săgetătorului: „ punct ochit, punct lovit!”. Aveți o personalitate debordantă, sunteți extrem de sociabile și glumețe, aveți încredere în voi însevă indiferent de aspectul fizic și nu vă pasă prea mult de părerile bărbaților. Aveți una dintre cele mai sănătoase gândiri și tocmai atitudinea asta fresh și nepăsătoare atrage persoanele de sex opus într-un număr surprinzător de mare! Toate felicitările pentru voi!

 • Capricorn

Fiecare femeie are acel ceva al ei cu care atrage. Al vostru este timiditatea adorabilă combinată cu ochi superbi și buze pline, unele dintre cele mai mari atuuri ale unei femei. Aveți parte de multă atenție din partea bărbaților, lucru ce vă face să fiți puțin mai timide decât ar trebui. Însă acest lucru, în loc să îndepărteze posibilii parteneri, din contră, îi atrage așa cum ursul este atras de miere! Chiar dacă sunteți timidă, știți exact ce căutați la un bărbat și nu vă mulțumiți cu orice.

 • Vărsător

Sunteți bune ascultătoare, bune prietene și persoane de încredere, pe care cei din jur se pot baza necondiționat. Sunteți prezențe puțin cam tăcute însă știți să vă și impuneți atunci când este cazul. Sunteți o combinație între un îngeraș cuminte și un drăcușor neastâmpărat, iar acest fapt îi înnebunește pe bărbați. Sunteți exact sarea și piperul persoanei de lângă voi și, de obicei, nu aveți probleme în ceea ce privește menținerea unei relații. Sunteți exact ce trebuie!

 • Pești

Voi sunteți genul de femei cărora le place să domine partenerul de viață însă sunt și momente mai picante, în care vă place să fiți dominate. Emanați o sexualitate puternică față de sexul opus și este de ajuns să intrați într-o încăpere, ca toate privirile să se îndrepte automat spre voi. Sunteți firi extrem de extrovertite și sunteți conștiente de farmecele pe care le dețineți. Deși adorați să petreceți și să cunoașteți oameni noi, când vine vorba de alegerea unui partener, sunteți foarte atente și chibzuite!  Vi se spune des că aveți un fizic de invidiat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed