Homecompatibilitate zodii Ce nu suportă zodiile? Fecioarelor nu le place să li se facă reproșuri

Ce nu suportă zodiile? Fecioarelor nu le place să li se facă reproșuri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Ce-nu-suporta-zodiile.jpeg

În funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut, fiecare persoană are anumite caracteristici care pot fi observate. Acest lucru este valabil și atunci când vrem să aflăm ce nu suportă zodiile.

Berbec – fiind firi cărora le place să se afirme, nativii Berbec nu suportă să fie eclipsați. Ba, mai mult, aceștia sunt foarte competitivi și nu ar putea trăi cu gândul că cineva este mai bun decât ei într-un anumit domeniu.

Taur – deși nu le place să recunoască acest lucru, Taurii sunt nativi care nu suportă problemele de ordin financiar. Aceștia nu se pot mulțumi cu puțin când vine vorba de confortul propriei persoane.

Gemeni – nativii acestei zodii nu suportă să vorbească în public. Aceștia sunt foarte timizi, au destul de multe rețineri și se confruntă adesea cu ceea ce se numește „trac”. De asemenea, Gemenii își stăpânesc cu greu emoțiile.

Rac – acești nativi au obiceiul de a se lăuda, de a scoate în evidență anumite realizări și trăsături personale. Astfel, Racii nu suportă să nu se vorbească despre ei în anumite contexte, nu le place să fie dați la o parte sau să fie discreditați.

Leu – în general, cei născuți sub semnul acestei zodii au destul de multe nemulțumiri și lucruri pe care nu le agreează. Leii nu suportă să piardă, mai ales când este vorba despre persoane sau lucruri cu valoare sentimentală.

Fecioară – perfecționiste din fire, Fecioarelor nu le place să li se facă reproșuri. Acestea sunt obișnuite să aibă mereu ultimul cuvânt și, de regulă, să aibă o dreptate acceptată în mod unanim.

Balanță – nativii acestei zodii nu au foarte multe lucruri pe care să nu le agreeze, Balanțele fiind persoane care se adaptează cu ușurință în orice fel de context. Chiar și așa, cei născuți sub acest semn nu suportă dezorganizarea, lucrurile împrăștiate sau lipsa de coerență dintr-un discurs.

Scorpion – Scorpionii nu suportă să fie ironizați. Se știe deja că acești nativi nu au un simț al umorului prea bine dezvoltat și, prin urmare, nu sunt adepții ironiilor sau ai umorului tăios. Cei născuți în zodia Scorpionului pot reacționa destul de neplăcut în situațiile în care ei înșiși constituie obiectul unei glume.

Săgetător – firi destul de dezorganizate și lipsite de spiritul responsabilității permanente, Săgetătorii nu suportă organizarea excesivă. Aceștia nu agreează regulile, ordinele sau responsabilitățile, ei preferând să facă lucrurile într-o manieră proprie mai puțin rigidă.

Capricorn – nativii zodiei Capricorn sunt de o sensibilitate aparte și nu suportă sub nicio formă să fie trădați. Minciuna sau înșelătoria constituie fapte foarte grave pentru un nativ Capricorn.

Vărsător – cu toate că pot ajunge de multe ori la un consens, Vărsătorii nu suportă să lase de la ei, mai ales când vine vorba de conflicte de interese sau dispute. Aceștia au obiceiul de a-și menține cu orice preț punctul de vedere…

Pești – cei născuți în zodia Pești nu suportă criticile venite din partea celorlalți și au tendința de a reacționa neplăcut în astfel de situații.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed