Homecompatibilitate zodii Ce trebuie să facă zodiile când este Luna Nouă în Leu

Ce trebuie să facă zodiile când este Luna Nouă în Leu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 833 views 4 minute timp de citit
Ce trebuie sa faca zodiile cand este Luna Noua in Leu

De Luna Nouă, unele zodii își vor îndeplini obiectivele, în timp ce altele vor începe un nou capitol al vieții. Eforturile depuse de fecioare vor fi răsplătite cu vârf și îndesat, în timp ce leii sunt sfătuiți să aibă mai multă încredere în ei.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
În luna iulie, nativele din zodia Berbec vor avea parte de oportunități nenumărate. Cu toate acestea, datorită planetei Jupiter, trebuie să eliminați convingerile care nu vă mai folosesc. Jupiter, planeta abundenței, devine retrogradă pentru acest semn zodiacal.

Taurul (20 aprilie – 20 mai)
Luna nouă, în colaborare cu Mercur (astrul comunicării), te vor ajuta să comunici mai bine. Așadar, în luna Iulie vei avea cuvintele la tine și vei reuși să-I faci pe cei din jur să îți înțeleagă punctul de vedere.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Luna Nouă îți va oferi un plus de justiție și înțelepciune. În iulie, vei simți nevoia să te conectezi cu o altă latură a personalității tale – una necunoscută ție până acum. Astfel, vei reuși să te cunoști mai bine și să ai mai multă încredere în propria intuiție. Aceasta este o perioadă perfectă pentru a începe să lucrezi la îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Luna nouă te va ajuta să ai succes pe plan financiar și sentimental. Dacă îți dorești o casă, dar nu ai avut resursele necesare pentru a o cumpăra, acum astrele îți zâmbesc. Energiile acestea pozitive se datorează, în parte, planetei Venus. Încă din antichitate, este cunoscut faptul că guvernează domeniul dragostei și pe cel financiar. În Iulie, aceasta va fi poziționată în semnul Racului.

Leu (23 iulie – 22 august)
Luna nouă în zodia ta îți oferă șansa unui nou început. Formulează-ți dorințele și lansează-le în Univers. Pentru a nu te autosabota, învață să ai mai multă încredere în tine și în capacitatea ta de a trăi viața la care ai visat!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
De Luna Nouă, astrele îți zâmbesc! Astfel, vei avea parte de toate resursele necesare pentru a-ți vedea visul îndeplinit. Acesta este momentul în care eforturile îți vor fi răsplătite.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
La începutul lunii te vei confrunta cu o serie de provocări. Pentru a avea parte de abundență și soartă bună este nevoie să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește. Asta înseamnă că trebuie să te desparți de orice obicei, om sau situație care nu contribuie la viața pe care dorești să o duci!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
La finalul lunii Iulie, Luna Nouă îți va aduce fericire pe plan amoros. Profită de această ocazie pentru a îmbunătăți acest aspect al vieții tale. Cel puțin acum, este nevoie să lași cariera pe plan secund și să își găsești fericirea în brațele unui partener pe gustul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
La începutul lunii iulie te vei simți mai înțeleaptă. De asemenea, vei avea capacitatea de a lua deciziile corecte. Este timpul să te concentrezi mai puțin pe plan profesional și să apreciezi lucrurile bune din viața ta de zi cu zi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii sunt îndemnați să “facă ordine” în viața lor. Prin urmare, elimină ceea ce nu funcționează. Astfel, vei putea să vezi oportunitățile care îți ies în cale. Dacă vei continua să “uzi plantele moarte” nu vei face decât să irosești timp și energie. Este posibil ca, în acest proces, să îți găsești un nou vis.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Luna Nouă îți aduce un nou început! Până acum, ai avut parte de lecții și evoluție pe toate planurile. Acum, este timpul pentru schimbare. Renunță la nevoia de a controla ceea ce nu este în puterile tale. Numai renunțând la amintirea suferinței vei putea merge mai departe! Ceea ce te așteaptă în viitor nu seamănă deloc cu ceea ce ai trăit până acum. Dă-ți voie să renaști, să ai încredere în tine și în Univers.

Pești (19 februarie – 20 martie)
La sfârșitul lunii, vei avea parte de oportunități pe plan personal, dar și pe plan financiar. Dacă ai un proiect la care lucrai de ceva vreme, profitul nu se va lăsa așteptat…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed