Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Balanta

Compatibilitate Berbec-Balanta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views

Doua zodii asezate opus in zodiac, doua semne total diferite, Foc si Apa, Berbecul si Balanta vor fi intotdeauna in competitie sau vor incerca sa se completeze reciproc. O astfel de relatie va fi intotdeauna plina de dinamism, fie datorita iubirii nemaiintalnite, fie din cauza concurentei asidue dintre parteneri.

Compatibilitate Berbec-Balanta

Intr-o relatie Berbec-Balanta nimic nu este gri, ci doar alb sau negru. Cu toate acestea, compatibilitatea dintre semne (Foc si Aer) este de interdependenta, Focul avand nevoie permanenta de Aer. Acest lucru ar putea duce la implinirea unei relatii si chiar mentinerea ei.

Este posibil ca Balanta sa il cucereasca pe Berbec si sa il faca sa se indragosteasca atat de tare incat sa nu-si mai doreasca altceva de la viata. Fiind mereu in cautare de echilibru, Balanta vrea intotdeauna sa aiba o viata linistita. In acelasi timp, tot Balanta il va incita mereu pe Berbec, starnindu-i pofta de viata.

Cele doua zodii se vor completa in momentul in care vor forma un cuplu. Integritatea si modul calculat in care actioneaza Balanta, realizarea planurilor pentru un timp indelungat il vor ajuta pe Berbec si ii vor indruma corect pasii in viata, lucru deosebit de apreciat de catre nativii in zodia Berbec.

Berbecii vor fi incantati de modul in care actioneaza si gandesc Balantele, incercand sa adopte acelasi stil de viata calculat…

Planeta care guverneaza zodia Balanta este Venus, ea simbolizand iubirea. Astfel, indiferent de diferentele de opinie si opozitia in care se afla, un cuplu Balanta-Berbec ar putea avea un viitor stralucit. Este posibil ca atractia dintre cei doi sa fie atat de mare, incat sa nu mai conteze nimic altceva. Va fi un joc continuu intre Foc si Aer, iar opozitia celor doi parteneri in zodiac ii va aduce mereu in competitie, dar ii va si apropia foarte mult.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed