HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum cucereşte fiecare bărbat din zodiac

Cum cucereşte fiecare bărbat din zodiac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Cum-cucereşte-fiecare-bărbat-din-zodiac.jpg

Alura de cuceritor nu este caracteristică oricărui bărbat, ba chiar am putea spune că cei care ştiu acest lucru sunt destul de puţini. De aceea, este bine să aflăm sub ce semne zodiacale s-au născut aceştia.

Berbec

Urmăreşte cu atenţie deosebită limbajul corpului şi acţionează conform semnelor. Sunt super eroi-copii în corp de bărbați, lucru care atrage femeile. Rămân calmi, îşi păstrează controlul corpului şi nu se aventurează după “un fir de nisip pe plajă” căci “buldozerul” s-ar putea nărui.

Taur

Înflăcărarea ta amoroasă este pur şi simplu galvanizată de întâlniri interesante, sub semnul plăcerii. În această dinamică, eşti cam ca hackerii: nu tu coliziune, nu tu scop și, prin urmare, niciun rezultat. Este de ajuns să faci unul sau două complimente originale ca femeile să-ţi cadă în laţ.

Gemeni

Îţi plac excursiile organizate, drumețiile, pentru că te ajută să-ţi faci cunoştinţe noi. Te exprimi cu mare uşurinţă şi asta este în avantajul tău. Dacă simţi că cea pe care vrei s-o cucereşti nu este prea receptivă la avansurile pe care i le faci, desenează-i, glumeşte cu ea, aceasta va fi o armă puternică pentru a o face să râdă și te va apropia de ea.

Rac

Eşti original în modul de abordare, romantic vorbind. Îţi place să relaxezi atmosfera când ai în preajmă o femeie frumoasă prin dans prin mișcarea corpului și atingerea, mai mult sau mai puţin întâmplătoare, care produce vibrații. Îmblânzeşti sufletul-pereche mai ușor decât s-ar putea crede, datorită semnalelor mici, dar dese, pe care i le transmiți.

Leu

Eşti deschis oricărei cuceriri, nu te concentrezi pe un anumit tip de personalitate. Îţi controlezi foarte bine izbucnirile tale impulsive, căci numai aşa vei fi încântat în mod deosebit de sexul opus. Nu eşti chiar atât de plin de farmec, iar sobrietatea ta s-ar putea chiar să smulgă un zâmbet persoanelor de sex opus.

Fecioară

Eşti creativ, găseşti mereu metode noi de cucerire a femeilor. Pentru a-ţi depăși timiditatea, urmezi următoarele trei principii: mai întâi cauţi privirea femeii, apoi faci să pară că eziţi și apoi te duci după ea. Deşi eşti tentat deseori să stai într-un con de umbră şi să aştepţi, ştii că trebuie să acţionezi, căci nimic nu-ţi vine pe tavă.

Balanţă

Îţi place să joci cartea misterului. Dar dacă vrei să cucereşti, nu stai în colțul tău. Cel mai important este că te deschizi, eşti romantic zi de zi şi asta nu poate trece neobservat şi admirat de cea vizată.

Scorpion

Mergi pe premisa că pentru a trăi fericit trebuie să trăieşti ascuns şi ai dreptate într-o oarecare măsură. Este important să nu „pescuieşti” de la prima întâlnire și să păstrezi o parte de mister în mânecă. De asemenea, îţi place să discuţi despre pasiunile tale şi găseşti astfel lucruri în comun cu cea căreia vrei să-i cucereşti inima.

Săgetător

Eşti înclinat să faci o fixaţie pentriu cel iubit, cu greu îl laşi să respire. Îţi plac petrecerile unde ai posibilitatea să întâlnești oameni noi şi unde te simţi liber, fără frontiere. Ești într-o fază în care crezi că totul este permis şi că orice vis se va materializa, dar trebuie să ai grijă la emoţiile pe care nu prea ştii să ţi le stăpâneşti.

Capricorn

Ai o metodă infailibilă, cu care câştigi inima oricărei femei: o priveşti în ochi, apoi îi priveşti gura, apoi iar ochii… Asta este tactica preferată cu care câștigi sărutul care sparge gheaţa. Când îţi propui să cucereşti nu amâni prea mult timp acest lucru, acţionezi rapid de teamă să nu pierzi „prada” în faţa altuia.

Vărsător

Îţi plac flirturile, îţi modulezi vocea, care este un instrument valoros în cuceririle tale, şi ai rezultate satisfăcătoare. Orice oportunitate este speculată de tine, îţi atingi uşor prada şi pozezi cu calm şi liniștite în bărbatul ideal, astfel că femeia va cădea uşor sub vraja ta…

Peşti

Îţi place să-ţi cunoşti bine interlocutorul, îl asculţi cu atenţie şi creezi mici momente magice, manifestând gesturi de tandrețe. Sensibilitatea, blândeţea şi empatia sunt aliații tăi de încredere, cu care evidenţiezi personalitatea unică a partenerei tale, care va fi cucerită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed