Cum îți modelează zodiile destinul: Leul, sursa de inspirație în lupta pentru ceea ce ne dorim

Share

Să avem în jurul nostru eroi şi oameni care ne influențează este foarte important. Săgetătorul ne inspiră să vedem lumea, Racul ne învaţă o lecţie despre compasiune, iar Leul ne inspiră să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Berbec: Ne inspiră cu entuziasmul lor pentru viață!

Se pare că nativii din Berbec nu vor să rateze nimic din ce are de oferit viața. Aceștia se provoacă în permanență pentru a-și asuma riscuri, a merge în aventuri și a avea parte de experienţe unice. Sigur, pot fi nebuni, impulsivi și nerăbdători, dar viaţa are atât de multe de oferit, iar Berbecul are energia să le trăiască pe toate. Cu toții ar trebui să ne distrăm la fel de mult ca tânărul Berbec.

TAUR: Ne învaţă să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le dorim.

Odată ce Taurul și-a stabilit un obiectiv sau o achiziție, este greu să-l determini să se îndepărteze de acea cale. Nu face lucrurile superficial și are o putere de concentrare extraordinară. Taurul este hotărât și uneori încăpățânarea sa naturală este un atu, deoarece nu se descurajează atunci când ceva pare mai dificil decât a crezut iniţial. Tenacitatea sa îl menține în formă și îi inspiră pe ceilalți.

GEMENI: Ne inspiră adaptabilitatea lor.

Gemenii sunt extrem de flexibili, ceea ce îi ajută să se adapteze oricărei situații. Dacă trebuie să meargă la un eveniment cu cravată neagră sau să se întâlnească cu familia persoanei iubite pentru prima dată, Gemenii par să știe instinctiv ce să facă și ce să spună. Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu se simt incomod atunci când ies din elementul lor și pot face ca aproape totul să fie zona lor de confort. Ar putea fi încrederea sau capacitatea lor de a găsi un teren comun cu oamenii. Ei sunt cei care creează legături între toate tipurile de oameni.

RAC: Ne inspiră compasiunea lor.

Nativii din zodia Rac sunt părinții tuturor. Nu contează dacă ești apropiat cu ei sau nu, se vor asigura că ești bine. Un Rac te va plimba până la mașina ta într-o noapte întunecată sau îți va aduce cina când te vei recupera după o operație. Desigur, ei sunt întotdeauna acolo pentru prietenii, familia și cunoscuții lor. Ei doresc cu adevărat să facă tot ce pot pentru a ajuta oamenii să se simtă mai bine, fie că vor doar să asculte pe cineva, să dea sfaturi sau să fie doar o prezență iubitoare în viața lor.

LEU: Ne inspiră să luptăm pentru ce ne dorim.

Leul este exemplul fantastic despre cât de benefic poate fi atunci când îți depăşeşti îndoielile despre sine și îți urmărești visurile. Ei nu iau micile neplăceri sau oportunitățile ratate ca un afront personal. Sunt suficient de încrezători încât să știe că dacă nu obțin ce îşi doresc, cu siguranţă vor obține ceva mai bun. Optimismul și energia interioară a unui Leu ne arată că nimic nu este imposibil cât timp facem paşi în direcția potrivită.

FECIOARĂ: Ne inspiră cu dragostea lor de a învăța.

O Fecioară nu încetează niciodată să învețe și este ceva care îi menține tineri și vibranți pe acești nativi. Admirăm învățarea lor de-a lungul vieții și ne inspiră să ne îmbogățim viața și să încercăm să învățăm ceva nou în fiecare zi. Când ne implicăm în activități mintale, cum ar fi studiul și învățarea, ne îmbunătățim funcția cognitivă. Fecioarele ne inspiră cu diversele cunoștințe în continuă expansiune. Sunt întotdeauna încrezătoare că pot găsi răspunsul dacă nu îl cunosc deja.

BALANŢĂ: Ne inspiră cu sentimentul lor de dreptate.

Balanţelor le place ca lucrurile și ele însele să fie în echilibru, iar singurul lucru care le poate destabiliza este nedreptatea. Balanţele au un sentiment înnăscut de dreptate şi corectitudine. Dacă cineva nu este tratat în mod corect în vreun fel, o Balanță va vorbi și chiar va lupta pentru asta, dacă este necesar. Balanţele ne inspiră cu gândirea lor corectă și spiritul justiţiar.

SCORPION: Ne inspiră să ne explorăm sexualitatea.

Scorpionii tind să nu aibă probleme atunci când vine vorba de exprimarea sexualității lor. Știu că este o parte sănătoasă a omului. Scorpionii sunt confortabili în propria piele și au încredere în utilizarea corpului lor pentru plăcere. Ne influențează şi ne inspiră prin ușurința şi încrederea cu care îşi exprimă senzualitatea și modul în care această încredere îi face sensibili pentru partenerii lor.

SĂGETĂTOR: Ne inspiră să vedem lumea.

Săgetătorii nu au frică – merg în locuri unde nu cunosc limba, obiceiurile și protocolul social și totuși sfârșesc întotdeauna prin a avea experiențe uimitoare și îşi fac prieteni noi. Vrem să fim ca Săgetătorul și să facem amintiri incredibile, dar, mai ales, vrem să fim la fel de liberi pe cât par. Nu lasă frica să-i împiedice să acţioneze și acesta este cel mai inspirator lucru dintre toate.

CAPRICORN: Ne inspiră să ne luăm în serios responsabilitățile.

Capricornii ne arată că a fi maturi şi de încredere nu ne face plictisitori – ne face oameni buni. Un Capricorn este un om care face întotdeauna ceea ce trebuie, este fidel și muncitor. Admirăm sârguința lui și modul în care gestionează lucrurile fără a le lăsa să se transforme într-un dezastru. Aceștia arată că în viața cuiva este loc pentru responsabilitate și distracție și că cele două se pot completa. Prea multă distracție sau muncă nu este bine pentru noi, iar Capricornii ne încurajează să ducem o viață echilibrată.

VĂRSĂTOR: Ne inspiră cu capacitatea lor de a-şi păstra cumpătul.

Ori de câte ori există o urgență, vrei un Vărsător în preajmă. Ei nu vor fi descumpăniți atunci când lucrurile se întâmplă în afara controlului lor. Deoarece persoanele născute în această zodie sunt extrem de creative, sunt capabile să gândească neconvențional pentru soluții eficiente atunci când alți oameni au renunţat. Ne inspiră cu mintea rapidă și abilitățile fantastice de rezolvare a problemelor, chiar și în condiții extreme…

PEŞTI: Ne inspiră cu altruismul lor.

Peştii sunt oameni foarte amabili, creativi şi plini de compasiune. Vor face orice pentru a ajuta pe cineva și își vor pune deseori propriile nevoi în spatele nevoilor altcuiva. Peştii ne învaţă cât de important este să oferim a doua şansă şi să iertăm oamenii. Ne inspiră să scăpăm de prejudecățile noastre și să acceptăm oamenii fără să îi învinovățim pentru că nu sunt ceea ce credem că ar trebui să fie. Un Peşte te va ajuta chiar şi atunci când nu meriţi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news