HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum să scapi cu bine de Mercur retrograd

Cum să scapi cu bine de Mercur retrograd

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Cum-să-scapi-cu-bine-de-Mercur-retrograd.jpg

Planeta Mercur intră în mișcare retrogradă de trei sau de patru ori pe an, iar atunci ne confruntăm cu toate relele posibile, toate venite deodată.

Din această cauză, ar trebui să te abții să semnezi contracte, să faci achiziții scumpe, să călătorești sau să comunici lucruri cu adevărat importante, deoarece niciunul dintre aceste lucruri nu îți va aduce satisfacție, ci dimpotrivă, vor agrava toată situația și îți va fi extrem de greu să treci peste aceste situații cu adevărat neplăcute. Dacă ții cont de următoarele sfaturi, s-ar putea să reușești să te simți puțin mai bine în această perioadă plină de haos.

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai parte nu doar de o zi oribilă, ci și de o săptămână cu adevărat horror. Dacă ai avut parte de aceste neplăceri, înseamnă că ai simțit din plin puterea planetei Mercur aflate în sens retrograd. În continuare, vă vom prezenta ce ar trebui să faceți pentru a scăpa de oribila influență negativă.

Dacă pleci în vacanță în această perioadă, ar trebui să te aștepți la întârzieri

Nimeni nu poate suporta să i se dea planurile peste cap, mai ales atunci când este vorba despre vacanța plănuită de mult timp, pentru care a muncit din greu. În această perioadă te poți trezi cu urgențe ce îți strică tot planul de vacanță și, din acest motiv, ar trebui să fii precaută, să îți faci o listă cu toate actele pentru a fi sigură că nu uiți nimic, să suni și să confirmi absolut toate rezervările făcute din timp, să verifici traseul și să ai la tine, în permanență, toate actele importante.

Decât să înnoiești, mai bine refaci

Așa cum am afirmat și mai sus, în momentul în care planeta Mercur este în retrograd nu este bine să semnezi contracte noi sau să începi proiecte noi. Cel mai indicat este ca în această perioadă să revizuiești tot ce ai și să stai departe de alte activități până când planeta iese din sensul retrograd. Revizuiește, repetă, refă și reînnoiește. Ocupă-te de absolut tot ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Ia inițiativa unei reuniuni

Atunci când planeta Mercur este în sens retrograd, de cele mai multe ori trecutul este adus înapoi în prezent, iar acest lucru cu siguranță nu îți va face bine dacă este lăsat așa. Pentru a evita situațiile neplăcute, cel mai indicat este să plănuiești o reuniune cu unele persoane ce fac parte din trecutul tău, care ți-au fost dragi cu ceva timp în urmă, dar pe care nu le-ai mai văzut de mult. Acest lucru ar putea transforma aceste zile proaste în unele mult mai bune. Să nu fii surprinsă nici dacă unele persoane din trecutul tău te caută pentru același scop. În această perioadă sunt șanse foarte mari să fii contactată și de foștii iubiți și chiar să reluați unele relații.

Nu semna nimic înainte de a citi totul de cel puțin două ori

Dacă este neapărat nevoie să semnezi un contract important în această perioadă, nu face nicio mișcare fără să citești totul de cât mai multe ori. Ai mare grijă ce semnezi și ce accepți în această perioadă. Nu ai vrea să te trezești mai târziu cu o „surpriză” neplăcută. Dacă poți, întârzie semnarea contractelor până trece această perioadă oribilă…

Salvează absolut toate datele din computer

În această perioadă este foarte posibil să pierzi date extrem de importante din cauza defectării unor echipamente digitale cum ar fi tabletele, laptopurile sau chiar telefoanele mobile. De aceea, trebuie să ai mare grijă și să ai, în permanență, toate datele salvate pe cel puțin două dispozitive. Chiar dacă ai mereu impresia că laptopul tău nu se poate strica niciodată, păstrează toate datele și pe telefon sau pe un hard disk extern. Dacă se întâmplă ceva rău cu laptopul tău, nu trebuie să intri în panică, având în vedere că totul se află și în altă parte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed