Homecompatibilitate zodii Cum să-ți îmbunătățești viața în funcție de zodie

Cum să-ți îmbunătățești viața în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit
Cum sa-ti imbunatatesti viata in functie de zodie

Cum te definește semnul zodiacal drept persoană? Află ce trebuie să faci pentru a trăi o viață mult mai împlinită în funcție de caracteristicile zodiei tale.

Berbec (21 martie- 20  aprilie)

Fii mai aventuroasă!

Nu mai ezita să faci ceea ce îți dorești. Păstrează-ți întotdeauna o atitudine optimistă și renunță la restrângerile morale extremiste. Viața este prea scurtă ca să nu te lași dusă de val.

Taur (21 aprilie- 20 mai)

Încearcă să asculți și de cuvintele celor din jur!

Încearcă să înțelegi că, uneori, amestecul celorlați în viața ta nu este menit să te priveze de spiritul independent, ci să te ajute cu bune intenții.

Gemeni (21 mai- 21 iunie)

Încetează să te mai modelezi după așteptările celorlalți!

Nu trebuie să te simți vinovată de fiecare dată când ți se pare că nu i-ai mulțumit pe cei din jur. Mișcă-te după propriul ritm și bucură-te de viață în stilul tău propriu.

Rac (22 iunie- 22 iulie)

Încetează să mai ignori semnele de avertizare!

În viață vei întâlni tot felul de oameni și trebuie să înțelegi că nu vor reprezenta toți o legătură benefică pentru bunăstarea ta emoțională. Alege-ți prietenii cu grijă și lasă-i în urmă pe cei care par să îți dorească altceva decât binele.

Leu (23 iulie- 22 august)

Încearcă să nu mai dai atenție spuselor celor din jur!

Nu te mai îngrijora de părerea celorlalți. Persoana care te cunoaște cel mai bine nu e nimeni alta decât tu însăți, așa că singura părere care contează este a ta.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Lasă în urmă nevoia de a controla totul!

Uneori, planurile tale nu prezintă rezultatul dorit însă acest lucru nu trebuie să te descurajeze. Încearcă să te lași în voia sorții din când în când.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Încetează să te mai implici în problemele celorlalți!

Încearcă să îi ajuți pe ceilalți fără să renunți la propriile nevoi între timp. Pe lângă grija purtată celor dragi trebuie să-și facă locul și grija față de propria persoană.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Renunță la nevoia a avea dreptate întotdeauna!

Deși câștigarea unei certe nu-ți aduce altceva decât satisfacție, uneori nu merită. Învață să alegi victoriile care contează și lasă-le în urmă pe cele care ar putea să îți pună în pericol relațiile cu cei dragi.

Săgetător (22 noiembrie- 20 decembrie)

Nu uita să gândești înainte de a vorbi sau a acționa!

Ia în considerare și sentimentele celor din jur în timp ce îți exprimi opiniile. Dacă acestea îi pot răni emoțional, atunci merită să-ți faci auzită părerea?

Capricorn (21 decembrie- 19 ianuarie)

Deschide-ți mintea și inima!

Nu îți dorește toată lumea răul și trebuie să înțelegi acest lucru. Lasă oamenii să te vadă cum ești cu adevărat, dincolo de  masca pe care ai creat-o pentru a te proteja emoțional.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Încetează să mai oferi afecțiune fără reținere!

Unii oameni nu sunt capabili să trăiască emoțiile cu aceeași intensitate, de aceea eșuează în a-ți oferi aceeași cantitate de afecțiune pe care o primesc de la tine. Cântărește cu grijă și încearcă să echilibrezi această balanță.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Nu-ți fie frică să arăți oamenilor cine ești, de fapt!

Trebuie să accepți faptul că nu te va plăcea toată lumea așa cum ești, dar este ok. Secretul fericirii constă în modul în care îți trăiești viața renunțând la încercările de a te ascunde de ceilalți și lăsându-te să te bucuri de ea în stilul tău propriu…

Loading RSS Feed