Homecompatibilitate zodii Par puternice, dar inima le plânge! Zodiile care suferă în tăcere

Par puternice, dar inima le plânge! Zodiile care suferă în tăcere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Par-puternici-dar-inima-le-plange.jpeg

Atunci când ești rănit, simți cum totul se prăbușește în jurul tău și vrei să te ascunzi într-un loc în care să fii doar tu. Suferința care te apasă, te împiedică să fii tu însuți, nu reușești să te redresezi pe drumul cel bun iar asta te va face să stagnezi. Trebuie să regăsești puterea și speranța de a scăpa de toate energiile negative și de a deveni din nou puternic și pozitiv!

Ca oameni, suntem total diferiți! Unii dintre noi știu să își ascundă suferințele foarte bine. Nu se lasă duși de angoasa suferinței și luptă pentru obiectivul lor. Iar alții, pur și simplu se prăbușesc și cu greu reușesc să-și găsească liniștea sufletească. Credem că semnul zodiacal al fiecărui spune ceva despre noi, despre cum suntem și cum acceptăm anumite greutăți în viața noastră.

Iată zodiile care, deși par puternice, inima le plânge!

Rac

Racul este o combinație perfectă între sensibilitate și duritate. Carapacea sub care își ascunde suferințele este foarte puternică și nu se lasă pradă suferinței așa ușor. Ba, mai mult, va arăta mereu că este puternic, că nimic nu îl poate dărâma și că poate trece peste orice greutate, deși în sufletul său există adeseori o tristețe neînțeleasă.

Fecioara

Fecioarele sunt adeseori dure și critice, dar să nu uităm că au o inimă mărinimoasă. Deși pare că nimic nu le poate doborî și că nu se supără niciodată, ele sunt acele persoane care aleg să sufere în tăcere. Deși par perfecționiste, sunt niște firi extrem de sensibile și nu vor să arate asta. Preferă să rămână critice și dure cu cei din jur, pentru a nu li se descoperi sensibilitatea.

Scorpion

Scorpionul este o fire dură, exigentă cu el și cu cei din jur. El este cel care trebuie să țină frâiele în orice relație și vrea superioritate. Cu toate acestea, are o inimă mare și sensibilă pe care nu o va expune oricui. Nu își va arăta suferințele în fața oricui și nu obișnuiește să facă confesiuni celor pe care îi cunoaște. Preferă să rămână dur și exigent, chiar dacă uneori tristețea îl acaparează. Se va însingura și va medita până problemele vor dispărea din viața lui.

Gemenii

Cu toate că Gemenii par extrem de veseli, optimiști, încrezători în forțele proprii, există momente de slăbiciune și pentru ei. Atunci când simt că libertatea și puterea de alegere le sunt suprimate, Gemenii vor suferi enorm. Iar dacă monotonia apare în viața lor, nefericirea le va acapara total. Gemenii trebuie să aibă mereu activitate, să simtă mereu că fac ceva important, asta le va aduce fericire și împlinire. Atunci când scopurile lor sunt pierdute, vor suferi enorm, chiar dacă nu o vor arăta.

Leu

Leul este considerat puternic, dominator și nimeni nu se așteaptă ca acesta să aibă suferințe. Totuși, există momente-limită în care Leul poate ceda și în care se poate lăsa pradă tristeții. Este mult prea mândru să arate asta tuturor și preferă să se retragă în lumea lui…

Pești

Peștii sunt sensibili, supărăcioși și nu este greu să ne dăm seama când au ceva pe suflet. Totuși, sunt foarte închiși, nu se destăinuie nimănui, iar suferința lor va rămâne o enigmă pentru cei din jur.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed