Homecompatibilitate zodii De ce ești părăsită de iubit în funcție de zodie. Taurii nu acceptă schimbările

De ce ești părăsită de iubit în funcție de zodie. Taurii nu acceptă schimbările

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/De-ce-esti-parasita-de-iubit-in-functie-de-zodie.jpg

Iubirea este cel mai frumos sentiment ce ne învăluie inimile, dar asta nu înseamnă că are mereu și un final la care toți visăm.

Fiecare dintre noi și-a luat papucii măcar o dată, iar noi vă vom spune de ce s-a întâmplat, bazându-ne doar pe zodia voastră.

Berbec

Îți place să faci pe șefa.

De obicei, partenerilor din viața ta le place să fie ei cei care inițiază conversații, ieșiri, vacanțe, dar ție nu îți place acest lucru şi intrați în conflict. Ţie nu îţi place când vrea să fie el cel care începe tot, ţie nu îţi place să nu fii șefă.

Uite aşa, începi să dai ordine în stânga şi în dreapta, iar bărbaţii vor pleca la fel de repede din viaţa ta, pe cât îţi schimbi tu atitudinea.

Taur

Nu accepţi să te schimbi, deci nu te aştepta ca bărbaţii să rămână.

Mergi pe principiul că cine ţine la tine te acceptă aşa cum eşti. Adevărat, cine te iubeşte nu te schimbă, dar, atunci când unele lucruri pot fi îmbunătățite, iar altele chiar îi deranjează pe cei din jur, o mică schimbare nu este un capăt de lume.

Nu vrei să te schimbi, chiar dacă eşti conştientă că nu tot ceea ce faci este bine, iar acest lucru îi va îndepărta pe bărbaţii din jurul tău, deoarece nu se vor simţi bine în totalitate.

Gemeni

Infidelitatea ta este o problemă ce va pune capăt multor relaţii.

Indiferent dacă îl vei înşela pe cel de lângă tine în mod trupesc sau doar te vei gândi la alţi bărbaţi, iubiţii tăi nu vor accepta acest lucru şi vor încheia relaţia imediat, fără să stea prea mult pe gânduri.

Nu prea ești genul care să stea într-o relaţie, deoarece îi place să încerce mereu lucruri noi, iar acest lucru va fi imposibil de acceptat.

Dacă vrei ca bărbaţii să nu plece, învaţă să fii fidelă.

Rac

Eşti o familistă convinsă, iar acest lucru îi sperie pe bărbaţi.

Chiar dacă, la un moment dat, şi ei vor dori să îşi întemeieze o familie, nu toţi bărbaţii încep relaţiile cu acest gând. Când tu începi să le spui de planurile tale legate de viitoarea familie, ei se vor speria şi vor pleca, iar tu vei ajunge să suferi iar şi iar.

Dacă vrei ca acest lucru să nu se întâmple, evită să vorbeşti despre astfel de lucruri în primele luni şi lasă-l pe el să deschidă acest subiect.

Leu

Firea ta autoritară va distruge relaţia.

Cu toţii ştim că eşti un lider, iar acest lucru se vede inclusiv în relaţii. Îl vei subordona pe celălalt şi vei lua decizii în numele lui.

Bărbatul din viaţa ta nu va putea spune nimic, nu va putea lua nicio decizie şi va trebui să facă tot ceea ce decizi tu.

Lasă-l şi pe el să decidă şi relaţia are un viitor.

Fecioară

Nemulțumirea ta este foarte greu de controlat.

Atunci când ceva nu îţi convine, nimeni nu îţi poate intra în graţii. Nimic nu îţi convine, nimic nu îţi place şi iubitul nu are nicio şansă de izbândă, indiferent de ceea ce va face.

Stările pe care le ai atunci când eşti nemulțumită sunt foarte greu de suportat, iar bărbaţii vor prefera să plece.

Balanţă

Bărbății nu te văd ca pe o persoană puternică.

Îţi este foarte greu să iei o decizie şi, atunci când eşti obligată de context să o faci, eşti mai mult decât indecisă. Nu te poţi hotărî ce vrei să faci, să spui şi preferi ca ceilalţi să ia deciziile în locul tău.

Bărbații vor lângă ei o femeie care ştie ce vrea şi care este hotărâtă. Dacă nu schimbi această atitudine, vei rămâne singură.

Scorpion

Ai o fire mult prea puternică şi este greu de controlat.

Nu îţi place să ţi se spună ce să faci, nu îţi place să fii controlată sau să nu ţi se ofere libertate. Câteodată, bărbaţii vor să simtă că au lângă ei o femeie care are nevoie de ajutor şi care nu face ea totul.

Pentru ca relaţia ta să nu se termine, ar trebui să lași puţin atitudinea dură şi să te lași alintată, iubită şi răsfățată de către partenerul tău.

Săgetător

Dorința ta de avea parte de o iubire ca în filme este cea care distruge relaţiile.

Mereu ajungi să fii dezamăgită, deoarece îţi imaginezi relaţia perfectă şi, atunci când nu se întâmplă, eşti supărată. Încerci să îi faci pe iubiţii tăi să se apropie de idealul tău de bărbat, iar aceştia nu vor să se schimbe, acesta fiind şi motivul pentru care apar certurile.

Odată ce se adună certurile, bărbații vor pleca de lângă tine.

Capricorn

Autoritatea ta este problema.

Îți place să fii în funcții de conducere, îți place să deții controlul și să dai ordine, dar acest lucru nu îți va aduce prea multe avantaje în relație.

Ai tendința de a fi exagerat de autoritară și de a-ți impune gândurile și dorințele mult prea brutal, iar acest lucru va alunga foarte mulți bărbați din viața ta.

Vărsător

Gelozia de care dai dovadă este năucitoare într-o relație.

Dacă vrei ca bărbații din viața ta să rămână lângă tine și să construiești ceva de lungă durată cu aceștia, trebuie să renunți la acest defect.

Da, gelozia este un semn al iubirii, dar, atunci când este exagerată sau ia naștere din cauza unor lucruri neimportante, să fii sigură că bărbații vor pleca din viața ta. Nu vor să aibă parte de certuri și de acuzații.

Pești

Personalitatea ta schimbătoare le dă mari bătăi de cap bărbaților.

Când ești veselă, fericită, te simți bine, când ești nervoasă, supărată și vrei ca toată lumea să stea la distanță de tine. Acest lucru este foarte greu de gestionat de către iubitul tău, deoarece îți schimbi stările foarte repede și el nu își poate da seama de cauză…

Cea mai rea parte este faptul că îți verși nervii pe el, chiar dacă el nu a greșit cu nimic. Dacă aceste situații se tot repetă, să nu te mire dacă te va părăsi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed