HomeHoroscopcompatibilitate zodii Fixuri și obsesii ale fiecărei zodii în parte

Fixuri și obsesii ale fiecărei zodii în parte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Fixuri-și-obsesii-ale-fiecărei-zodii-în-parte.jpg

Trebuie să punem mâna în dreptul inimii și să recunoaștem că fiecare dintre noi are anumite obiceiuri sau „reguli” după care tinde să se ghideze în viață, unele dintre acestea nefiind neapărat bune sau văzute ca fiind bune de cei din jurul nostru.

Află care sunt fixurile și obsesiile pe care le ai în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Nu suporți plictiseala și cauți mereu să te implici în activități care să te solicite cât de cât fizic. Dacă cineva însă îți spune ce anume să faci, cu siguranță nu vei aprecia atât de mult acest lucru, deoarece nu vrei ca cei din jur să hotărască în numele tău.

Taur

Dacă ai vrut să pui o vază pe noptiera din dormitor, păi acolo ar trebui să rămână, dacă cineva din casă va încerca să o mute în alt loc, cu siguranță vei isca un scandal de proporții mari, unul care bineînțeles nu își are rostul.

Gemeni

Persoane calme din fire, nativele acestei zodii nu vor ca nimeni să le umbrească această stare zen pe care par să o aibă mereu. Dacă cineva o să le calce pe coadă, tensiunea lor va urca imediat și ar fi bine să dispăreți din fața lor într-un astfel de moment.

Rac

Indiferent unde ar fi, femeia Rac nu suportă să nu vadă lucrurile organizate ca la ea acasă. Dacă vede că un tablou nu stă drept, iar aici nu ne referim la cel din casa ei, nu va ezita să nu-l așeze în poziția corectă. Știe că nu este în regulă să-și manifeste obsesiile și fixurile atunci când este în vizită însă nu se poate abține.

Leu

Atenție, atenție și iar atenție. Dacă nu-i acorzi acest lucru în măsura dorită, ei bine, pregătește-te să ai parte de reproșuri interminabile. Dacă femeia Leu va depune eforturi serioase pentru a arăta bine, va trebui să sari imediat cu complimente și laude ca să-i dai de înțeles că acestea sunt observate și apreciate.

Fecioară

Femeia Fecioară are un spirit de observație ieșit din comun, așa că ar fi bine să nu le superi cu absolut nimic. Dacă pune un pahar de apă pe masă, chiar dacă nu și-l dorește în acel moment, vrea să-l vadă exact în același loc chiar și peste o oră, neatins, bineînțeles!

Balanță

Nativa acestei zodii vrea mereu să aibă parte de echilibru din toate punctele de vedere. Dacă intenționezi să tragi de ea mai mult într-o anumită parte, ar fi bine să îți iei gândul de la așa ceva. Ori faci pe placul ei, ori nu!

Scorpion

Indiferent despre ce anume este vorba, femeia Scorpion aspiră spre perfecțiune. Dacă nu reușește să dețină controlul asupra unei situații, se va enerva imediat și va deveni foc și pară. Ar fi bine să o eviți în astfel de situații.

Săgetător

Femeia Săgetător este mereu dornică de noi aventuri, iar dacă cineva din gașcă refuză să participe la un anumit eveniment sau să se implice într-o activitate mai ieșită din tipare, aceasta va insista ore în șir până când va reuși să convingă. Nu acceptă un refuz și știe unde să apese atunci când doare.

Capricorn

Propria părere este singura care contează, cel puțin din punctul de vedere al femeii Capricorn. Dacă ai cumva curajul să o contrazici, sau să-i spui că ceea ce crede este total greșit, iată că ai provocat un al treilea Război Mondial!

Vărsător

Fire rebelă și revoluționară, vrea mereu ca cei din jur să se lase ghidați de ea. Femeia Vărsător consideră că ceea ce spune ea trebuie executat, însă pare să nu aibă mereu dreptate. Indicat ar fi din când în când să mai arunce un ochi și în jurul ei…

Pești

Lumea în care trăiesc nativele zodiei Pești este una în care nimic nu poate merge prost. Nu pot nici măcar să-și închipuie că explicațiile lor nu sunt unele plauzibile și se vor ține mereu cu dinții de acestea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed