Fluturi în stomac și momente de neuitat în dragoste pentru patru zodii cu cereri de căsătorie neașteptate

Share

Berbecii se vor îndrăgosti ca în adolescență, Fecioarele vor trebui să ia o decizie importantă, iar Scorpionii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului.

  • Gemenii vor căuta un umăr pe care să plângă în momentul în care lucrurile vor decurge invers.
  • Racii vor avea tendința de a da vina pe alte persoane pentru eșecurile care le marchează ultima perioadă.
  • Peștii se vor retrage în propriile gânduri și se vor concentra asupra unor evenimente.

Berbec

Berbecii se vor îndrăgosti ca în adolescență de o persoană pe care nu au văzut-o cu ochi foarte buni, însă își vor da seama că au catalogat-o greșit și își vor da mai mult timp, pentru a o cunoaște.

Taur

Taurii au șansa de a avansa la locul de muncă, însă totul depinde de argumentele pe care le vor aduce în fața superiorilor. Șefii lor sunt deschiși să accepte acest lucru, însă nativii trebuie să fie convingători.

Gemeni

Gemenii vor căuta un umăr pe care să plângă în momentul în care lucrurile vor decurge invers de cum își doresc, mai ales că simt că nu se pot descurca de unii singuri.

Rac

Racii vor avea tendința de a da vina pe alte persoane pentru eșecurile care le marchează ultima perioadă, deoarece nu vor să își asume responsabilitatea faptelor comise.

Leu

Leii vor decide să-și dea planurile peste cap și să acorde timpul liber pe care îl aveau altor persoane, în speranța că vor reuși să se facă utili.

Fecioară

Fecioarele vor trebui să ia o decizie importantă, motiv pentru care nu se vor grăbi și își vor lua absolut tot timpul de care au nevoie, deoarece nu vor să se reîntoarcă asupra ei.

Balanță

Balanțele vor primi cererea în căsătorie mult așteptată și se vor bucura din plin de noul început pe care viața l-a scos în calea lor.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului, lucru ce îi va face să simtă din nou fluturi în stomac unul pentru celălalt și să întărească și mai mult legătura pe care o au.

Săgetător

Săgetătorii se vor bucura de o vizită neașteptată și vor depăna amintiri împreună cu persoana respectivă, fiind extrem de mulțumiți de faptul că se revăd după atâta vreme.

Capricorn

Capricornii se vor simți mai îndrăgostiți ca niciodată de către persoana iubită, după ce vor petrece câteva zile împreună și își vor da seama ce conexiune puternică există între ei.

Vărsător

Vărsătorii vor ieși învingători în urma unui conflict în care vor intra, deoarece vor ști cum să se folosească de toate armele pe care le au și cel mai mare ajutor va veni chiar din partea adevărului pe care îl vor spune.

Pești

Peștii se vor retrage în propriile gânduri și se vor concentra asupra unor evenimente care urmează să se întâmple, încercând să facă în așa fel încât să nu fi influențate de ceea ce a fost negativ până acum.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news