Home compatibilitate zodii Frica de singuratate va fi de domeniul trecutului pentru zodiile de aer

Frica de singuratate va fi de domeniul trecutului pentru zodiile de aer

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Frica de singuratate va fi de domeniul trecutului pentru zodiile de aer
  • Berbecii vor trata cu multă superficialitate anumite aspecte ale vieții lor.
  • Racii vor încerca să atragă atenția superiorilor.
  • Scorpionii își vor da seama că ei sunt responsabili pentru propriile trăiri.

Gemenii au acceptat faptul că relațiile din trecut nu au mers așa cum și-au dorit, Balanțele nu se vor mai teme de eșec, iar Vărsătorii vor decide să arunce la gunoi tot ceea ce nu a fost bun pe plan sentimental.

Berbec
Berbecii vor trata cu multă superficialitate anumite aspecte ale vieții lor, motiv pentru care consecințele se vor face văzute foarte repede. Nativii vor trebui să revină asupra unor lucruri, deoarece nu pot rămâne așa.

Taur
Taurii sunt gata pentru orice și nu se vor da la o parte de la nimic din ceea ce viața le va scoate în cale. Nativii sunt hotărâți să înfrunte orice ar fi, deoarece vor să iasă câștigători.

Gemeni
Gemenii au acceptat faptul că relațiile din trecut nu au mers așa cum și-au dorit, motiv pentru care vor decide să își deschidă sufletul noilor oportunități. Prin urmare, aceștia vor cunoaște chiar persoana cu care vor rămâne pentru totdeauna.

Rac
Racii vor încerca să atragă atenția superiorilor, în speranța în care vor primi și ei o mărire salarială. Acest lucru s-ar putea să devină realitate în curând, dacă vor continua să fie la fel de muncitori.

Leu
Leii vor continua să se streseze în legătură cu anumite lucruri ce nu țin de ei, așa că sunt sfătuiți să lase astrele să își facă treaba, deoarece nu au de ce să se îngrijoreze.

Fecioară
Fecioarele se uită la problemele din curtea vecinului, în loc să se asigure că ei au totul perfect. Nativii vor judeca destul de mult în această perioadă, fără să vadă că și ei au aceleași probleme.

Balanță
Balanțele nu se vor mai teme de eșec și vor lăsa orice despărțire dureroasă în trecut. Nativii vor fi convinși că își vor găsi iubirea, iar aceasta chiar își va face apariția în scurt timp.

Scorpion
Scorpionii își vor da seama că ei sunt responsabili pentru propriile trăiri și pentru propriile fericiri, motiv pentru care vor începe să fie mai atenți la acest aspect.

Săgetător
Săgetătorii vor începe să aibă toată încrederea în propria persoană de care au nevoie, pentru a înțelege că sunt capabili de mult mai multe lucruri decât ar crede. O vorbă bună venită din partea unui prieten va fi salvatoare.

Capricorn
Capricornii vor reuși să facă o combinație excelentă între muncă și distracție, așa că vor termina proiectele zâmbind și se vor întoarce acasă extrem de mulțumiți.

Vărsător
Vărsătorii vor decide să arunce la gunoi tot ceea ce nu a fost bun pe plan sentimental și să accepte întâlnirea unei persoane care le face curte de multă vreme. Nativii vor fi plăcut impresionați să își dea seama că ea este persoana pe care o căutau de atâta timp.

Pești
Peștii parcă ar fi intrat în priză și nimic nu îi mai poate opri. Nativii au atât de multe lucruri în minte și își doresc să facă atât de multe proiecte, încât aproape că nici ei nu se mai recunosc…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed