Homecompatibilitate zodii Gemenii, Capricornii și Peștii vor avea ceva conflicte. Lăsați de la voi sau ascultați sfatul astrologilor

Gemenii, Capricornii și Peștii vor avea ceva conflicte. Lăsați de la voi sau ascultați sfatul astrologilor

autor Elena Yvette
462 views 3 minute timp de citit
Gemenii, Capricornii si Pestii vor avea ceva conflicte. Lasati de la voi sau ascultati sfatul astrologilor
  • Berbecii vor reuși să iasă la liman
  • Leii vor deveni invidioși pe succesul unei persoane
  • Vărsătorii vor avea curajul de a spune „nu”

Gemenii vor întâmpina anumite neplăceri în familie, capricornii se vor certa destul de mult cu anumiți colegi de la locul de muncă, iar peștii vor avea tendința de a se certa cu partenerul de cuplu.

Berbec
Berbecii vor reuși să iasă la liman, după o perioadă mai aglomerată pe care au avut-o. Aceștia au reușit să se repună rapid pe picioare, motiv pentru care au scăpat de grijile care le tot dădeau târcoale.

Taur
Taurii vor desemna mai multe persoane cu rezolvarea anumitor sarcini, pentru ca ei să nu mai aibă atât de mult de muncă. Nativii sunt conștienți de faptul că nu îi ajută cu nimic dacă muncesc și pentru alții, întrucât nu vor primi respectul cuvenit.

Gemeni
Gemenii vor întâmpina anumite neplăceri în familie, întrucât vor începe unele conflicte destul de apăsătoare. Chiar dacă nativii au dreptate, astrele îi sfătuiesc să lase de la ei, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Rac
Racii nu se pot decide cu privire la anumite investiții pe care vor să le facă, deoarece au mai multe idei, dar nu știu care dintre ele ar fi cea mai profitabilă.

Leu
Leii vor deveni invidioși pe succesul unei persoane, în loc să se concentreze asupra lucrurilor pe care le pot face pentru a ajunge și ei acolo.

Fecioară
Fecioarele simt că nu se pot descurca cu cerințele pe care cei din jur le au de la ele, motiv pentru care se vor retrage în propria carapace, sperând că pauza de care vor avea parte va fi salvatoare.

Balanță
Balanțele au mai multe lucruri pe cap, motiv pentru care nu vor putea onora o promisiune pe care au făcut-o. Chiar și așa, nativii vor încerca să se revanșeze mai târziu.

Scorpion
Scorpionii vor fi cu capul în nori mai mult decât o făceau de obicei, deoarece vor primi o veste care le va face sufletul să zâmbească. Aceasta va veni la momentul potrivit, deoarece au fost destul de dezamăgiți de propria persoană.

Săgetător
Săgetătorii nu mai au răbdare să îi aștepte pe cei din jur să își schimbe atitudinea, așa că se vor distanța de cei care nu se mai poartă cum ar trebui. Nativii nu vor mai avea pic de milă pentru cei care nu vor să depună un efort.

Capricorn
Capricornii se vor certa destul de mult cu anumiți colegi de la locul de muncă, întrucât simt că nimeni nu pune preț pe ideile pe care aceștia le au. Chiar și așa, dacă vor explica lucrurile cu calm, au șanse mult mai mari de reușită.

Vărsător
Vărsătorii vor avea curajul de a spune „nu” în momentul în care cineva va încerca să-i forțeze să facă ceva ce lor nu le face plăcere. Nativii nu vor accepta acest compromis, indiferent de persoana care va veni cu propunerea.

Pești
Peștii vor avea tendința de a se certa cu partenerul de cuplu pentru simplul fapt că nu vor să recunoască greșelile pe care le fac, deși acestea sunt evidente. Dacă vor lăsa de la ei și vor accepta că nu fac lucrurile așa cum trebuie, lucrurile se vor calma foarte repede.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed