Homecompatibilitate zodii Horoscop August pentru toate zodiile. Vărsătorii vor avea parte de o multitudine de provocări

Horoscop August pentru toate zodiile. Vărsătorii vor avea parte de o multitudine de provocări

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 12 minute timp de citit
Horoscop August pentru toate zodiile. Varsatorii vor avea parte de o multitudine de provocari
  • Horoscop August pentru toate zodiile
  • Previziuni astrale pentru luna August

Luna aceasta, astrologii completează fondul astral cu informații noi pentru fiecare zodie în parte. August va veni cu o energie plină de pozitivitate și de seninătate din partea anumitor nativi. Planeta Marte se va regăsi, în continuare, sub propriul semn, ceea ce, duce la o stare de agitație pentru unele dintre semnele noastre zodiacale.

Unele astre vor avea parte de piedici, în ceea ce privește domeniul carierei, însă, aceștia trebuie să se concentreze pe ceea ce au de făcut, cât mai bine posibil și să trateze întreaga perioadă cu seriozitate, pentru că, este doar ceva trecător. Apariția planetei Uranus în zodia Taurului va pune accent pe ideea de creație, de proaspăt și de apariție a unor stări noi pe plan sentimental. Alții vor petrece o grămadă de timp în compania celor dragi lor. În ceea ce privește semnele zodiacale de pământ, vorbim aici de Taur, Fecioară și Capricorn, care se vor bucura de o propulsare în carieră sau chiar de o evoluție foarte bine venită, aceste zodii punând accent pe rațiune și gândire, ci nu pe sentimente, trăiri sau emoții.

Zodii precum Rac, Scorpion sau Pești, vor ajunge în stadiul de a empatiza cu cei din jurul lor, putând să se exprime foarte ușor emoțional și chiar să clădească anumite relații de durată. Totuși, vor exista și persoane care vor împiedica cursul normal al lucrurilor, așa că, va fi nevoie să se dea dovadă de atenție și de seriozitate, în anumite circumstanțe. Vărsătorii vor avea parte de o multitudine de provocări, dar vor da dovadă de foarte multă perseverență și de energie pozitivă, fiind într-o formă de zile mari.

Horoscop August BERBEC

Încredere puternică în sine, comportament spontan și forță interioară bine definită

Persoanele născute sub acest semn astral pot fi distinse foarte ușor de către ceilalți, prin gradul lor de putere intern și extern. Planeta simbolică acestei zodii este Marte, planetă care pune accent pe încredere în propriile forțe, un comportament natural și spontan, dar și caracter de luptător și războinic. Modul de acționare al acestor zodii este unul firesc, aceștia lăsând situația să decurgă de la sine, însă, nu sunt adepții lucrurilor nerezolvate. Au o mare încredere în sine și se conturează în jurul unei liniști interioare ridicate, motiv pentru care, distrug orice barieră ce le apare în cale și tratează fiecare grijă cu spontaneitate. Uneori pot fi bădărani și needucați, dar după un timp, ne putem da seama că, ei tind doar spre simplitate și că au o perspectivă clară asupra vieții.

La început de lună August, aceste semne zodiacale vor da dovadă de foarte multă carismă și se vor afla în centrul atenției, în cadrul fiecărui eveniment. Vor trata fiecare situație cu o încredere deplină, drept pentru care, cei din jurul lor se vor simți confortabil. Luna aceasta se vor axa pe formarea de relații, atât de tip profesional, cât și de tip sentimental. Domeniile în care vor excela, sunt cele referitoare la comunicare, relaționare cu cei din jur, dar și cele de ordinul activităților practice, cum ar fi cele legate de casă, acestea fiind mai mult expuse față de persoana iubită. Este momentul prielnic să-și întărească anumite relații cu cei dragi, totul datorându-se lui Venus, care se regăsește în poziția Leului, astfel și gradul ridicat de încredere în sine din cadrul acestei luni. Starea fizică este cea mai bine definită, în această lună, putându-se realiza diverse activități sportive, dar și activități de genul grădinăritului sau al drumețiilor.

Horoscop August TAUR

O îmbinare între tărie și încăpățânare

Această zodie este cel mai des asociată cu planeta Venus, fiind nativii caracteristici ai frumuseții și ai prospețimii. Taurii sunt reprezentativi pentru persoanele materialiste, cele care încearcă să găsească profit în tot ceea ce întreprind. Deseori sunt foarte sensibili și se lasă pradă sentimentelor de moment. Cei care se regăsesc sub acest semn terestru, sunt iubitorii de verde, de natură, de artă, de tot ceea ce le poate satisface o anume curiozitate sau le poate îndeplini o experiență. August va fi cea mai buna lună a Taurilor, bucurându-se de fiecare moment și de fiecare experiență apărută. Fizic, se vor simți în formă, însă, ar trebui să fie atenți la anumite leziuni musculare, ce pot apărea. Astral vorbind, Taurii vor fi influențați de planeta Jupiter în poziția Peștilor, rezultat al mulțumirii față de sine și al ideii de a nu-și mai face griji față de tot ceea ce li se întâmplă. Aceste zodii vor fi copleșite pe deplin de o armonie continuă, fiind și un moment propice pentru a-și restabili starea de spiritualitate. A se încerca, prin metode precum, pictura, literatura, chiar și meditația poate ajuta în regăsirea echilibrului pierdut.

Horoscop August GEMENI

Spirit comunicativ și cizelat, cu un simț al umorului și o creativitate debordantă.

Nativii care se încadrează în această categorie sunt persoanele dornice de a afla și de a învăța cât mai multe posibil, cele interesate de lucruri noi și de activități care includ o experimentare. Sunt personalități care iubesc să activeze în domeniul descoperirii și care acordă foarte multă atenție asupra unei situații sau asupra unei persoane, în cazul, în care, li se trezește interesul. Ascultă tot ceea ce comunică ceilalți, cu scopul, de a-și putea forma, mai apoi propria opinie. Au un grad de socializare foarte ușor cu ceilalți și dispun de o memorie bine fondată, în ceea ce privește, experiențele și principalele impresii. Ceea ce îi pune într-o lumină mai proastă, face referire la imaturitate și la o neliniște ce poate apărea oricând. Pot fi foarte schimbători și nu au o capacitate foarte dezvoltată în a convinge celelalte persoane. Începutul acestei luni îi așteaptă cu o serie de schimbări pe reprezentanții acestei zodii. August le va oferi foarte multă încredere, aceștia debordând de foarte multă energie pozitivă și de bună dispoziție. Principala idee este să se bucure de fiecare moment oferit de această lună. Gemenii ar fi bine să dea dovadă de un spirit intuitiv și să se gândească de mai multe ori la ceea ce au de realizat. Planeta Jupiter va pune cel mai mult accentul pe această zodie, drept urmare, apariția evenimentelor fericite, mai ales pe planul iubirii, dar și pe cel profesional. Situațiile trebuie tratate cu măsură și să nu se întreprindă activități sau sarcini care sunt peste puterea de a le duce la bun sfârșit.

Horoscop August RAC

Caracterul calm, receptiv, sincer și rezervat

Această lună caldă, a lunii August, le va insufla Racilor o doză mare de vitalitate, capacitate fizică, cât și psihică, în rezolvarea mai multor probleme și situații complicate. Este luna potrivită pentru activități sportive, construirea de relații și punerea în practică a abilităților practice, mai ales în cadrul gospodăriei. Tot în această perioadă, pot deprinde într-o manieră complexă, capacitatea de a se autoeduca, prin învățarea unor limbi străine sau parcurgerea unor cărți cu scop de formare personală, doar să fie puțin mai receptivi și echilibrați. Multă „energie” și „adrenalină” sunt cuvintele care îi caracterizează în această perioadă de timp, Mercur fiind cel care își pune amprenta pe caracterul Racilor. Atenție mare la graba pe care o adoptați în realizarea anumitor sarcini. Rămâneți calm, receptiv la tot ceea ce se întâmplă, pentru că, cei din jurul dumneavoastră vor adora compania pe care le-o oferiți, iar partenerul, de asemenea.

Horoscop August LEU

Fire comunicativă, îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe și armonioasă

Leul va da dovadă de foarte multă răbdare, calmitate și va permite ca lucrurile să decurgă după propriul curs. Aceste zodii vor oferi înțelegere și vor ajunge la concluzia că, nu trebuie să fie ei mereu cei care controlează o anume situație, ci, uneori, este bine să te mai lași și condus de alții. Își dezvoltă abilitatea de a comunica, dar și pe cea de a asculta și de a acorda mai multă atenție celor dragi. O lună plină de armonie și de evoluție pentru Lei, datorită prezenței planetei Venus. Ceea ce le va da dureri de cap este gelozia, care îi pune la încercare în această lună. Cu toate acestea, vor fi alături de persoana iubită și de cei dragi. A se încerca a nu pune presiune pe persoana iubită, pentru că, nu de fiecare dată, timpul petrecut cu dumneavoastră și cu prietenii dumneavoastră, oferă relaxare și comoditate celuilalt.

Horoscop August FECIOARĂ

Personalitatea meticuloasă, atentă la detalii, responsabilă și grijulie cu ceilalți

O lună a încercărilor pentru această zodie. Nu toate planurile de acasă se vor potrivi cu cele din târg, așa că, atenție mare la implicare și la încrederea în propriile forțe. Se reaprinde flacăra pasiunii între această zodie și partenerul de viață, ajungându-se la conversații pline de interes și de durată. Luna August nu oferă prea multe șanse de cunoaștere a unor persoane noi în viața Fecioarelor, totul fiind cauzat de planeta Venus. Se va ajunge la acțiunea de subestimare a celorlalți, aceștia ghidându-se după propriile convingeri pe care le au față de fiecare persoană în parte. Dacă se va aplica principiul, de a judeca oamenii asemenea unei coperte de carte, atunci, vor ieși în pierdere. Foarte multă afecțiune, în această lună, față de cei dragi și față de persoana iubită.

Horoscop August BALANȚĂ

Firea dreptății, a intelectului, echilibrului și simpatiei

Această zodie va pune accentul pe relaxare, stare de bine, refacere și odihnă din belșug. Rezultatele din cadrul profesional nu întârzie să apară, așa că, acești nativi se pot bucura de o sumedenie de activități ce țin de timpul liber. Întâlnirile cu prietenii sunt neîntrerupte, iar întărirea relațiilor de mult formate sunt principalul scop. Mai multă atenție acordată sănătății, pentru că, pot apărea niște dureri de spate, cauzate de prezența unei posturi nepotrivite sau a unui grad ridicat de stres. Pe lângă activitățile de agrement, încercați si niște activități cardio, fiindcă acestea vă vor îmbunătăți starea de bine. August face ca totul să meargă „ca pe roate”, iar influența Lunii va accentua domeniul emoțional și sentimental. Tot această prezență a Lunii, le va face pe Balanțe să își dorească o implicare în activități ce țin de creativitate, de creație, construire sau formare personală. Așa că, să nu subevaluați propriile forțe și folosiți creativitatea la cel mai înalt nivel posibil.

Horoscop August SCORPION

Nativ empatic, războinic, atent și cu un caracter prevăzător

Este o lună a schimbărilor pentru această zodie. Scorpionii se vor simți ca niște persoane nou-născute, punând accent pe stilul de viață și pe ceea ce consideră că au nevoie în acest moment, pe plan profesional. E nevoie să devină mai sociabili și să-și învingă limitele comunicării și pe cele ale relaționării. Apariția lui Uranus, îi va face pe Scorpioni să-și dorească să exploreze din ce în ce mai mult și să experimenteze cât mai multe posibil. Mici conflicte și probleme pe partea amoroasă, probabil, e nevoie de o mică schimbare și în atitudinea pe care o adoptați în această lună, astfel încât, să nu vă jigniți sau menajați partenerul.

Horoscop August SĂGETĂTOR

Fire energică, caracter puternic, plin de viață și de dorință

„Succesul” este cuvântul care descrie cel mai bine situația Săgetătorilor, luna aceasta. Vorbim aici, de succes pe plan profesional, de o mare de idei apărute într-un moment extrem de oportun, iar tăria de caracter și perseverența pe care o adoptă aceste zodii, este un bilet spre promovare. Cât despre stima de sine, aceasta va excela și nu va trece neobservată de cei din jurul lor. Vor da dovadă și de un gram de încăpățânare, drept apariția lui Saturn și nu se vor lepăda de elementele tradiționale. Un alt cuvânt care îi descrie pe aceștia este „sistematizare”, nu doar la locul de muncă, ci și în intimitatea casei. Oricum, eforturile pe care le vor depune în această lună, le vor aduce doar bucurii, realizări și un succes garantat și bine meritat.

Horoscop August CAPRICORN

Semn astral prudent, extrem de conservator și persistent în luarea de decizii

Principala ocupație a acestora va fi rezolvarea de probleme și de conflicte din trecut. Cele mai multe conflicte vor face referire la familie și la cei dragi. Din dorința de a păstra o legătură clară și conexă cu ceilalți, este posibil să fie interpretați ca „mult prea insistenți”, ceea ce i-ar putea enerva și speria pe cei dragi. În ceea ce privește sportul, aici, vor avea multe de arătat. Influența lui Jupiter îi va transforma în niște persoane mult prea protectoare cu cei din jurul lor. Încetați să mai fiți atât de protectori, mai ales, dacă vorbim de niște persoane adolescente. Capricornii vor investi foarte mult în imaginea lor, în dezvoltarea caracterului personal, cât și a intelectului.

Horoscop August VĂRSĂTOR

Sentimentalistul și romanticul zodiacului

Provocările se vor tine lanț pentru Vărsătorii noștri. Mișcarea, activitățile sportive sau tot ceea ce ține de activitate fizică intensă, le vor oferi un plus de vitalitate și le vor îmbunătăți, pe de o parte, starea de spirit, iar pe de altă parte, starea fizică. Cea mai mare parte a timpului liber, o vor petrece în aer liber și vor iniția diverse excursii, alături de familie și de prieteni. Ceea ce îi va da de gol, va fi agitația și instabilitatea pe care o vor arăta de cele mai multe ori celor prezenți. Planeta Marte este cea care le oferă această stare de agitație și de energie continuă. Tot această planetă este și cea care îi va face să devină mult prea impulsivi și neliniștiți, decât așa cum sunt în mod normal. De aceea, nu este recomandat să petreceți timp cu persoane care nu au aceeași stare de spirit ca și dumneavoastră.

Horoscop August PEȘTI

Modestitate, inspirație și sensibilitate

Impulsivitatea este cea care le va da de furcă în această lună caldă, Peștilor. Mai exact, trebuie să fie foarte atenți la modalitatea de exprimare folosită, la tehnicile de gestionare utilizate în anumite situații, și nu în ultimul rând, evitarea de discuții contradictorii sau de genul celor care nu își au rostul. Ca soluție pentru această perioadă sunt activitățile care implică descoperirea de sine sau cele de ordinul creativ. Și sportul poate ajuta la menținerea unei stări de bine, cum ar fi jogging-ul sau practicarea de exerciții fizice, acasă sau la sală. August vine și cu o serie de schimbări majore, pe plan emoțional. Vor fi foarte sensibili, ușor de rănit sau de deranjat, fapt pentru care, până și micile probleme le vor distruge starea de spirit sau le vor distrage atenția de la ceea ce au de realizat. Echilibrul interior, partea afectivă, cât și cea emoțională se pot restabili prin petrecerea timpului în natură, împreună cu patrupedul preferat sau prin realizarea unor plimbări în pădure. Legat de sănătate, forma fizică va fi una de invidiat, iar, în cazul, în care, vă confruntați cu niște boli sau diverse afecțiuni, sunt șanse mari ca simptomele acestora să vă pună puțin la încercare…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed