HomeHoroscop Horoscop 28 Iulie 2023. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși la excese

Horoscop 28 Iulie 2023. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși la excese

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Horoscop-28-Iulie.jpg

Horoscop 28 Iulie 2023: Taurii leagă o prietenie nouă, Balanţele au o bucurie de viaţă contagioasă, iar Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

Polemici, curaj și optimism. O zi interesantă pentru nativii din majoritatea zodiilor. Peștii depistează o nedreptate.

Horoscopul de azi anunță că Berbecii sunt predispuși la excese, Gemenii au de purtat discuții serioase cu partenerul de viață, iar Vărsătorii fac furori.

Horoscop 28 Iulie 2023 Berbec

Viața ta de zi cu zi este plină de neprevăzut, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Agenda ta este deja arhiplină, ai rezervate o groază de întâlniri amicale. Pe scurt, ești supraaglomerat. Îți dai seama că alegerea inițială a carierei a fost una greșită, că mediul de lucru și relațiile cu colegii sunt nesatisfăcătoare şi dorești să te reorientezi cât de curând. Te afli într-o formă splendidă, așa că ai posibilitatea de a face lucruri mari.

Azi, horoscopul arată că ești predispus la excese, conform horoscop 28 Iulie 2023. În primul rând, nu este indicat să faci excese la locul de muncă: nimeni nu îți va ridica statuie pentru că rămâi peste program și mai faci și din munca celorlalți. Apoi, atenție mare la alimentele pe care le mănânci: încearcă să nu faci excese, pentru că vei avea de pătimit.

Seara, te caută o cunoștință și încearcă să îți propună să te implici în ceva; chiar dacă nu îți va zice din prima sau îți va prezenta situația voalat, intenția este de a-ți vinde ceva: un produs, o afacere, o idee.

Horoscop 28 Iulie 2023 Taur

Legi o prietenie nouă cu cineva dintr-un semn de Apă, iar această persoană îți va stimula creativitatea şi flerul în carieră, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Vei avea opinii corecte, dar şi emoții puternice, stres și chiar nişte vești proaste. Ești îndrăgostit şi nimic altceva nu contează. Vei găsi o spontaneitate şi o prospețime de care cel iubit nu știa şi se declară surprins.

Ai întrebări și îți dorești să fi învățat mai mult la un moment dat. Se pare că azi ai acces la un anumit domeniu pe care l-ai neglijat cândva și nu te-ai mai documentat, iar acum ai ceva regrete. Cu siguranță, poți să ții pasul dacă îți propui asta. Implică-te cu maximă seriozitate, având însă grijă să nu cazi în extreme!

Nu neglija viata de cuplu, te sfătuiește horoscop 28 Iulie 2023; partenerul are nevoile lui și încearcă să îți transmită ceva. Ar fi bine dacă ai rezerva seara doar pentru voi, ca să puteți discuta în liniște.

Horoscop 28 Iulie 2023 Gemeni

Ești ușor iritat, dar totul în jurul tău arată roz, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Chiar dacă nu există nicio primejdie în ceea ce priveşte banii, este bine să nu faci cheltuieli mari sub efectul primului impuls. Trebuie să ai grijă, deoarece rivalii tăi nu sunt nici blegi, nici proști, deci, dacă dorești să-i elimini, trebuie să fii mai viclean decât ei.

Vei purta astăzi discuții serioase cu partenerul de viață. Aveți o problemă pe care încercați de mult timp să o lămuriți, iar azi, ca un balon umflat la maximum, se sparge sau este posibil ca din lucruri mici să se ajungă la reproșuri mai mari, care trebuiau spuse la timpul lor. Dacă sunteți cerebrali și țineți la relație, toate se vor lămuri și vor întări și mai mult legătura voastră, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

În planul profesional, cineva încearcă să te saboteze; trebuie să fii agil și să îți dai seama la timp despre ce este vorba, ca să poți să iei măsuri și, atât cât se poate, să fii cu un pas înaintea celuilalt.

Horoscop 28 Iulie 2023 Rac

Eforturile tale au fost încununate de succes, iar rezultatele au depășit așteptările pe care le aveai. Îți place să ai controlul asupra viitorului tău, aşa că te poți relaxa, ca să alungi toate gândurile negative sau îngrijorătoare.

Azi, astrele spun că vei avea o întâlnire cu iz romantic, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Poate partenerul de viață îți pregătește ceva plăcut; dacă ești singur, este posibil să întâlnești pe cineva de sex opus cu care să rezonezi și alături de care să te simți foarte bine. Ai grijă, că ceva se complică; cere subtil detalii esențiale persoanei pe care o placi, pentru că există ceva surprize mai puțin plăcute pe care le ascunde inițial.

Ia cu tine bani, pentru că vor apărea niște cheltuieli pe care trebuie să le faci în a doua parte a zilei, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

Horoscop 28 Iulie 2023 Leu

Este bine ca, înainte de a aborda afaceri noi, să privești în jur și, inspirat de flerul tău imbatabil, să acționezi. În loc să fii pesimist, trebuie să te bucuri de fericirea momentului. Această atitudine te va ajuta să te simți mai bine, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. S-ar putea să întâlnești o persoană importantă pentru viitorul tău.

Ești invitat undeva, la o masă ori la o degustare sau poate mergi la cineva care te servește cu ceva din ce a gătit și îți cere o părere. Nu te încăpățâna să refuzi, vei avea parte de amuzament și noutăți.

Un prieten bun te roagă să îl însoțești undeva să își achiziționeze un anumit tip de bunuri, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Chiar dacă nu stai prea bine cu timpul, te sfătuim să mergi cu el, pentru că vei găsi și tu o mulțime de lucruri de care ai nevoie, la prețuri foarte avantajoase, și nu vei regreta timpul petrecut cu prietenul tău.

Horoscop 28 Iulie 2023 Fecioară

Viaţa ta încă mai este otrăvită de o poveste veche de dragoste. A venit timpul să spargi „abcesul”, căci constituie un obstacol care îți perturbă buna desfășurare a proiectelor de pe planul profesional și cel de suflet.

Vorbești azi cu un prieten vechi, iar lucrul acesta îți aduce multă mulțumire, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Starea ta sufletească se schimbă în bine pentru întreaga zi; afli o mulțime de vești despre cunoștințe comune și vă bucurați împreună de amintiri.

Spre seară, este posibil să petreci timp frumos cu partenerul de viață: poate ieșiți undeva sau poate preferați intimitatea căminului. Indiferent de situație, te sfătuim să faci tot ce ține de tine ca să îi arăți cât de mult înseamnă prezența lui pentru tine, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

Horoscop 28 Iulie 2023 Balanță

Haide, primul pas este întotdeauna mai greu! Dar, dacă nu încerci, nu poți câștiga, iar acest lucru este valabil pe toate planurile, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Această zi nu ar putea fi mai armonioasă: vei radia de fericire, bucuria ta de viață va fi chiar contagioasă pentru cei din jur.

Partenerul de viață îți creează oarecare probleme, în sensul că tu îl rogi să facă anumite lucruri care vă privesc pe amândoi și care v-ar asigura un plus de confort, iar el amână și prioritizează cu totul alte probleme.

Poate este timpul să faci ceea ce ai tu nevoie pentru tine și să nu mai încerci să pui presiune pe lucrurile pe care le are de făcut partenerul. Discută o dată și bine; spune-ți punctul de vedere, apoi orientează-te către ce ai tu de făcut, te sfătuiește horoscop 28 Iulie 2023.

Horoscop 28 Iulie 2023 Scorpion

Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să îți armonizezi corpul și mintea, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Alungă monotonia și plictiseala în cuplu, căci îți pot otrăvi relația! Indiferent dacă ai sau nu o carieră satisfăcătoare, lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță dacă vei fi încrezător.

Intri într-o discuție polemică și îți exprimi opiniile cu sinceritate fără să conștientizezi că rănești pe cineva la care ții. Și de aici începe cu adevărat problema, pentru că persoana așteaptă scuze de la tine, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Iar tu se pare că nu ai în forul tău interior ideea de a-ți exprima părerea de rău atunci când spui un adevăr, pentru că nu vezi rostul.

Încearcă să ieși din cercul acesta vicios în care recunoști că nu ai pentru ce să te scuzi și continui să rănești persoana subliniindu-i iar și iar ceea ce, din punctul tău de vedere, este adevărul.

Horoscop 28 Iulie 2023 Săgetător

Îți faci griji inutil întrebându-te dacă cel iubit este persoana potrivită. Gândește-te că s-ar putea să strici totul cu îndoielile tale, mai ales că sunt nemotivate. La locul de muncă, trebuie să păstrezi viu spiritul de echipă, pentru ca proiectul la care ai muncit cu multă sudoare să se materializeze.

Azi, îți face deosebită plăcere să filozofezi, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Așa că vei căuta un partener de discuție. Cum nu ai pe nimeni la îndemână, începi să dai telefoane, să trimiți mesaje sau chiar să postezi pentru prietenii tăi pe rețelele sociale.

Dacă alegi să mergi la o plimbare, cu siguranță te vei bucura de prietenii pe care îi vei întâlni întâmplător pe stradă și vei dori să îi reții cât mai mult. Dacă simți că ești într-o pasă creativă, ai face bine să scrii tot ce îți trece prin minte, te sfătuiește horoscop 28 Iulie 2023.

Horoscop 28 Iulie 2023 Capricorn

Te concentrezi pe confortul domestic, îți imaginezi modele noi pentru relațiile de familie. Puțină creativitate va fi bine-venită în relațiile sentimentale. Ar fi bine să faci mişcare, căci ești prea sedentar, iar acest fapt are efecte negative asupra sănătății fizice și mintale.

Ești foarte calculat astăzi în tot ceea ce faci și îți pui ordine în treburi, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Dorești ca totul să fie perfect, atât ceea ce faci tu, cât și ce fac cei apropiați. Poate este cazul să te canalizezi mai mult pe activitățile tale, pentru că cei din familie au alte priorități și nu e bine să le pretinzi mai mult decât fac.

Unul dintre prietenii apropiați, poate o rudă, are probleme pe care alege să le discute cu tine, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Chiar dacă te indispune cu ceea ce îți povestește, fii alături de el cu tot ce poți!

Horoscop 28 Iulie 2023 Vărsător

Ai impresia că duci pe umeri soarta lumii întregi. Grijile îți zboară departe şi ești greu de înţeles pentru cei din jur. Coboară cu picioarele pe pământ şi nu îi lăsa pe alţii să decidă pentru tine!

Azi, toți par că abia țin pasul cu tine, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Ești plin de energie și forță creatoare și nu este bine să te pierzi în lucruri mărunte. Dacă nu ai altceva presant de făcut, îți recomandăm să lucrezi la proiectele personale pe care le ai începute.

Șarmul tău aparte va face furori și seara, când este posibil să întâlnești o persoană de sex opus care te va încânta.

Horoscop 28 Iulie 2023 Pești

Slăbiciunea ta este notorie. Nu vrei să faci niciodată primul pas, de teama unui eşec. În dragoste, ești mereu pe tuşă şi doar urmărești din umbră. Acum este momentul să acționezi, căci totul vă este favorabil şi nu vei regreta!

O situație ciudată te scoate puțin din rutina de zi cu zi, potrivit horoscop 28 Iulie 2023. Spiritul tău onest te determină să intri într-un conflict cu o persoană ale cărei intenții nu sunt tocmai bune. Îți recomandăm să fii prudent, pentru că este posibil ca oamenii pe care ești gata să îi acuzi să fie destul de periculoși…

Înainte de a lua orice decizii, sfătuiește-te cu un prieten care cunoaște legile, potrivit horoscop 28 Iulie 2023.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed