HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Care este anotimpul în care ești în cea mai bună formă, în funcție de zodie

HOROSCOP: Care este anotimpul în care ești în cea mai bună formă, în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Care-este-anotimpul-în-care-ești-în-cea-mai-bună-formă-în-funcție-de-zodie.jpg

Anotimpurile ne influențează într-o foarte mare măsură starea de spirit. Unii sunt în formă de zile mari în anotimpuri mai reci, pe când alții iubesc soarele și căldura, și preferă să fie mereu înconjurați de razele soarelui.

Iată care este anotimpul care îți permite să fii în cea mai bună formă în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Primăvara este anotimpul care le „face cu ochiul” nativelor acestei zodii. Mireasma florilor, aerul proaspăt al dimineții și căldura care abia începe să se facă resimțită sunt cele care le vor permite femeilor Berbec să fie într-o formă de zile mari. Orice călătorie planificată în această perioadă a anului va fi o reușită certă.

Taur

Putin mai multă căldură va aduce o dispoziție mult mai bună femeii Taur. Aceasta se simte bine atunci când se poate bucura din plin de razele soarelui și căldura pe care-o emană. Statul la plajă este binevenit și cu siguranță femeia Taur va profita din plin de soarele călduros din acea perioadă.

Gemeni

Se pare că Gemenele dau un randament maxim pe perioada verii, iarna nefiind pe placul acestora. Un eveniment unic va fi binevenit, deoarece femeia Gemeni se va simți bine, dar va și arăta bine în acea perioadă.

Rac

Un început timpuriu de toamnă sau finalul verii este apogeul bunei dispoziții a femeii Rac. Aceasta va programa orice eveniment important pentru acea perioadă, mai ales dacă vine vorba de nuntă.

Leu

Culorile ruginii sunt cele care stimulează femeia Leu, din numeroase puncte de vedere. Din acest motiv, toamna este anotimpul în care femeia Leu se va simți capabilă de orice și chiar se va implica în numeroase activități și experiențe noi.

Fecioară

Sfârșitul toamnei sau începutul iernii, aceste perioade sunt cele care vor stimula starea de spirit a femeii Fecioară. Căldurile foarte mari o vor ține mai mult în casă, ceea ce nu-i va permite să se simtă atât de bine pe cât și-ar dori.

Balanță

Nici prea-prea, nici foarte-foarte. O combinație între cald și rece este perfectă pentru femeia Balanță. Căldura exagerată nu o ajută deloc, însă nici gerul aspru nu o duce acolo unde își dorește.

Scorpion

Începutul iernii este momentul din an în care femeia Scorpion va da randament maxim în toate activitățile în care se va implica, ceea ce o va determina să se simtă foarte bine, dar și să arate la fel de bine.

Săgetător

Toamna este anotimpul ideal pentru ca femeia Săgetător să fie în cea mai bună formă și deschisă la noi experiențe. Zilele ploioase nu o vor mohorî, aceasta va găsi mereu ceva interesant de făcut care să o facă să se simtă bine.

Capricorn

Iarna este perioada din an în care femeia Capricorn se va simți cel mai bine. Oare o fi din cauza cadourilor care se primesc în această perioadă din an? Cu siguranță și acest lucru își pune amprenta într-o oarecare măsură.

Vărsător

„Primăvară, unde ești?”. Aceasta este întrebarea care „mișună” prin capul femeii Vărsător atunci când nu se simte așa bine. Mireasma florilor proaspăt înflorite este stimulentul ideal pentru femeia Vărsător. Aceasta reușește mereu să-i inducă o stare de bine imediată, pe când iarna o va ține mare parte din timp închisă în casă…

Pești

Vara este anotimpul care va umple de bucurie sufletul femeii Pești. Activitățile în aer liber o vor face să fie mereu în cea mai bună formă, motiv pentru care nu va sta o secundă în casă, atât timp cât soarele va străluci sus pe cer.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed