HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce fel de soacră vei fi in funcţie de zodie

HOROSCOP: Ce fel de soacră vei fi in funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/Ce-fel-de-soacră-vei-fi-in-funcţie-de-zodie.jpg

Oricât de multe motive avem să ne plângem de soacrele noastre, cert este că, într-o bună zi, cele mai multe dintre noi vom ajunge să purtăm chiar noi acest titlu, cel de soacră. Indiferent cât de mult o să ne dorim pace şi înțelegere cu nora sau cu ginerele, inevitabil, vor apărea momente tensionate.

Important este să ne cunoaştem pe noi însene foarte bine, tocmai ca să ştim cum să gestionăm aceste momente. Aşadar, haideţi să vedem ce spun astrele despre ce fel de soacră vei fi în funcţie de zodie.

Berbec

Soacra Berbec îşi va dori să fie mereu stăpână pe situaţie. Încăpăţânată din fire, va dori să facă mereu lucrurile în felul ei. Ideal este să nu se amestece prea mult în relaţia copilului ei. Acest lucru ar putea avea consecințe neplăcute chiar pentru ea.

Taur

Deşi doreşte să îşi impună punctul de vedere, chiar şi atunci când vine vorba de căsnicia copilului ei, soacra Taur va fi mult mai diplomată. Ea nu va interveni niciodată direct în relaţie, dar îşi va exprima părerea sub forma unor comentarii aruncate în vânt sau pur şi simplu prin gesturi pline de subînţeles.

Gemeni

Soacra Gemeni va fi foarte rezervată în a se amesteca în căsătoria fiului sau a fiicei. Va fi o observatoare de la distanţă şi o să intervină doar în moment critice. Interesant este că ea nu ţine partea nimănui, ci, din contră, încearcă să ajute atât cât poate fără a fi părtinitoare într-un fel sau altul.

Rac

Sensibilitatea soacrei Rac va ieşi la iveală de foarte multe ori, iar acest lucru poate dăuna uneori relaţiei copilului său. Cel mai bine ar fi pentru soacra Rac să păstreze o distanţă minimă şi să încerce să se facă plăcută de noră sau de ginere. Astfel, niciuna dintre părţi nu va avea de suferit.

Leu

Soacra Leu este… o adevărată leoaică. Nu se dă înapoi de la a-şi arăta afecţiunea faţă de fiu sau de fiică şi intervine de multe ori în conflicte de cuplu pentru a lua apărarea odraslei. Acest lucru este mai mult decât evident, iar soacra Leu ar face bine să încerce să fie temperată şi mult mai calculată.

Fecioară

Fecioara va fi o soacră aşa cum oricare dintre noi îşi doreşte. Ea se va amesteca în relaţia fiului sau fiicei doar în momentul în care este solicitată. Va încerca mereu să fie de ajutor pe toate planurile, iar relaţia cu ginerele sau cu nora va fi, de multe ori, chiar mai buna decât cea cu propriul copil.

Balanţă

Aşa cum îi spune şi numele, soacra Balanţă mereu va încerca să fie echilibrul din relaţia fiului sau fiicei. Va interveni atunci când vor fi probleme, dar întotdeauna cu calm şi graţie. Se ţine departe de problemele de cuplu, dar nu este insensibilă.

Scorpion

Ocazional, soacra Scorpion va interveni în lucruri care nu o prea privesc. Ideal ar fi să ştie când e momentul să se retragă, căci altfel riscă să îşi distrugă relaţia cu propriul copil şi să nu mai aibă parte de afecţiunea acestuia.

Săgetător

O fire prea puţin sentimentală, soacra Săgetător priveşte căsnicia ca pe o afacere. Atât timp cât consideră că odrasla sa a făcut o alegere profitabilă, nu va încerca să se implice în nimic din ceea ce nu o priveşte.

Capricorn

Raţională din fire, va avea mereu o relaţie bazată pe respect cu nora sau cu ginerele. Totuşi, s-ar putea să existe momente în care Capricornul justiţiar care stă ascuns în această soacră, să vrea să iasă la iveală. Dominată de gândirea la rece, soacra îşi va înfrâna aceste impulsuri la timp, ceea ce o poate transforma uşor în cea mai iubită mamă-soacră.

Vărsător

Soacra Vărsător nu se va da înapoi de la nimic pentru a ajuta relaţia fiului sau a fiicei. Va fi mereu un sprijin financiar, iar nepoţii vor fi mereu în siguranţă alături de bunica lor. Ideal ar fi să nu stea prin preajmă mai mult decât e cazul, ca să nu devină o prezenţă agasantă…

Peşti

Nu se va implica prea tare în probleme emoţionale, dar soacra Peşti vrea să se asigure că lucrurile merg normal în relaţia copilului ei. Aşadar, ea va face controale periodice în casa acestuia. Norocul ei este că are simţul umorului şi va faca ca fiecare vizită să pară întâmplătoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed