HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Cum-să-ne-alegem-soacra-în-funcție-de-zodie.jpg

O luptă interminabilă sau o relație mamă-fiică? Niciodată nu vom ști cu exactitate dacă se aplică doar unul sau mai multe dintre aceste principii. Totuși, se pot depune eforturi din ambele părți pentru a împăca persoana aflată la mijloc – fiul, respectiv partenerul de viață.

Aceste sfaturi te pot ajuta în relația pe care ești pe cale să o legi cu viitoarea ta soacră, în funcție de zodia ta.

Berbec
Puternică din fire, femeia Berbec este mai greu de controlat și va avea mereu un cuvânt de spus în orice situație. Dacă ești convinsă că nimeni în afară de tine nu face lucrurile mai bine și apreciezi acest gen de persoane, ai găsit stereotipul soacrei ideale pentru tine.

Taur
Atentă la detalii, grijulie și care apreciază mereu orice mic lucru pe care-l faci pentru fiul ei, aceasta va fi soacra pe care ai visat-o mereu. Încearcă să apreciezi atunci când are un punct de vedere diferit de al tău și nu-l elimina din prima.

Gemeni
O femeie mereu binedispusă, cu un simț al umorului bine dezvoltat și care alungă toți norii negri de pe cerul tău. Dacă este o femeie deschisă la orice, cu siguranță este alegerea perfectă pentru tine.

Rac
Dacă încerci să păstrezi mereu imaginea stereotipului de mamă ideală, mai mult ca sigur cauți să vezi acest lucru și în persoana care a crescut bărbatul de lângă tine. Atentă și grijulie, o astfel de soacră îți va face mai bune zilele alături de soțul tău.

Leu
Mândră de ea, puțin arogantă și cu o ușoară tendință de a exagera. Greu de crezut, dar tu vei aprecia o astfel de soacră. E și normal, cauți competiție și cu siguranță știi în ce direcție vrei să mergi.

Fecioară
Nu dorești să faci haz de necaz și cu siguranță nu vrei ca soacra ta să facă acest lucru. O femeie calmă, amabilă și care se gândește de două ori înainte de a spune ceva, asta este ceea ce preferi.

Balanță
Corectitudine, corectitudine și iar corectitudine! Nu, nu este profilul unui judecător însă tinzi să pari așa și cauți mereu ca persoanele care îți greșesc să recunoască acest lucru. Ei bine, cu siguranță vei aprecia aceste calități la o viitoare mamă-soacră.

Scorpion
Analizezi până la ultimul fir de păr orice lucru și este greu să îți scape printre degete vreun defect. Dacă mama viitorului soț aplică aceeași strategie, deși ar putea să sperie unele persoane, pe tine nu va reuși nici măcar să te intimideze!

Săgetător
Aplicarea experienței de viață în tot ceea ce face și o fire optimistă. Aceste două lucruri sunt cele pe care le apreciezi cel mai mult la o femeie, în special când vine vorba de soacre. Fii atentă și caută ca cea care va fi soacra ta să le aibă pe ambele bifate pe lista de candidată.

Capricorn
O bună gazdă și cu un aer elegant mereu prezent. Aceasta este femeia pe care ai alege-o să îți fie soacră. Apreciezi bunul-gust, iar dacă aceasta îl va avea, îi vei arăta într-un mod subtil că apreciezi acest lucru la ea.

Vărsător
Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de a purta o conversație, acesta este elementul definitoriu când analizezi potențiale soacre. Te visezi o mamă protectoare, iar dacă mama soțului tău este așa, cu siguranță nu vei vedea acest lucru ca fiind unul negativ…

Pești
Dacă vezi o femeie care caută consolare și vrea să fie răsfățată mereu însă cunoaște care îi sunt limitele, bingo! Aceasta este varianta ideală a ceea ce înseamnă o soacră pentru tine; încearcă să fii recunoscătoare dacă o găsești. Nu trebuie să disperi dacă totuși se ivesc mici conflicte, iar dacă cineva va trebui să fie persoana cu capul pe umeri, încearcă să fii tu aceea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed