Horoscop Sagetator 2016

Share

Horoscopul pentru Sagetator al anului 2016 vine cu vesti bune pentru acesti nativi si, in cea mai mare parte, nu aduce schimbari majore.

Horoscop sagetator 2016

Descopera horoscopul pentru Sagetator din 2016 si vezi care sunt dominantele acestui an pentru acesti nativi!

Dragoste

Horoscopul zodiei Sagetator din 2016 aduce vesti bune pentru urmatoarea perioada. Astfel, nativele singure au mari sanse sa isi gaseasca jumatatea in urmatoarele luni si, mai mult, ca relatia sa fie una de lunga durata. In cazul in care ai deja un partener stabil, nu se pune inca problema casatoriei, dar este posibil ca, in cazul in care nu ati facut deja acest pas, sa va mutati impreuna.

In a doua jumtate a anului insa, exista sansa ca un partener mai vechi sa apara din nou in viata ta, incercand sa isi recastige locul. Daca respectivul a insemnat mult, este posibil ca aceasta intalnire sa te puna in dificultate. Indiferent de situatia in care te afli, cantareste bine toate posibilitatile si alege cu inima, astfel incat sa nu iti para rau mai tarziu.

Cariera si bani

In planul carierei, horoscopul zodiei Sagetator pentru 2016 evidentiaza o evolutie la locul de munca. Desi este posibil sa nu fie vorba de un post mai bine remunerat, cu siguranta schimbarea va fi benefica, fiind vorba fie de ocuparea unei pozitii mai bune in cadrul companiei in care lucrezi, fie de de o satisfactie personala.

Horoscopul zodiei Sagetator evidentiaza si o situatie financiara mai buna in 2016, care le va permite nativelor acestei zodii ca, din cand in cand, sa se rasfete. Te sfatuiesc sa profiti de acest lucru la maximum, dar, bineinteles, sa nu exagerezi. Spre sfarsitul anului, este posibil sa iti doresti sa faci o schimbare radicala: sa iti deschizi o afacere sau sa te muti din oras, fapt ce poate sa il deranjeze pe partenerul de viata.

Sanatate

Starea de sanatate este in linii mari buna, conform horoscopului pentru Sagetator din 2016. Cu toate acestea, exista native care nu vor scapa de problemele ereditare, cum ar fi cele circulatorii, afectiunile gastrice sau osoase.

De asemenea, este posibil ca in a doua parte a anului, o ruda apropiata mai in varsta sa aiba nevoie de ajutorul tau. Nu este exclus sa fie nevoie sa iti rapesti ceva din timpul alocat odihnei insa important este sa reusesti sa rezolvi problema respectiva.

Horoscopul zodiei Sagetator le atrage atentia, de asemenea, nativelor care sufera de probleme cardiace. Asadar, acestea ar trebui sa faca mai putin efort fizic, pentru a evita starile de rau.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news