HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 cele mai zgarcite zodii

HOROSCOP: Top 5 cele mai zgarcite zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views 2 minute timp de citit

Daca erai curioasa care sunt cei mai zgarciti nativi ai zodiacului, iata un top care te va ajuta sa iti dai seama de acest lucru. Citeste urmatoarele randuri si vezi ce le face pe aceste persoane sa isi doreasca atat de mult sa agoniseasca!

1.    Taur

Detinatorul primului loc din cadrul acestui top il ocupa, bineinteles, nativul din zodia Taur. Persoanelor nascute in aceasta zodie nu le place doar sa isi cheltuiasca banii, dar nici nu se arata dispuse sa isi ajute apropiatii in problemele banesti. Taurului ii place sa stranga sume cat mai mari, pe care insa nu le foloseste pentru a-si achizitiona ceva, ci pentru a le avea ca rezerva pentru „ zilele negre”. De asemenea, pentru nativii acestei zodii stabilitatea financiara este un punct foarte important.

2.    Rac

Asemenea Taurilor, nici Racii nu fac cu usurinta imprumuturi si nu le place sa cheltuiasca sume mari, nici macar atunci cand este in joc propria persoana. Pe langa acest fapt, Racii sunt si foarte materialisti si nu accepta orice propunere, atunci cand li se face o oferta salariala. Le place sa agoniseasca, insa nu reusesc sa investeasca bine sumele stranse, ci le cheltuiesc, de obicei, cumparand obiecte cu pret redus, dar fara o anumita necesitate.

3.    Fecioara

Semn de pamant, Fecioara pune mare pret pe tot ceea ce este concret. Desi este una dintre cele mai zgarcite zodii, Fecioarei ii place sa stranga prin propriile eforturi si se bucura de castigurile meritate. Cu toate acestea, spre deosebire de nativii nascuti sub semnul Racului, celor din Fecioara le face placere sa le ofere diferite daruri apropiatilor si sa le organizeze surprize.

4.    Capricorn

Asemenea Fecioarei, nativul nascut sub semnul Capricornului se bazeaza doar pe forta proprie de munca si, de aceea, uneori are tendinta de a exagera la locul de munca. Dorinta sa de agonisire este o urmare a faptului ca persoanele nascute in aceasta zodie isi doresc sa aiba mereu un asa-zis “plan B”. Asadar, nativii din Capricorn sunt zgarciti, insa aleg sa fie asa pentru a nu ramane niciodata descoperiti si a nu fi nevoie sa se imprumute…

5.    Scorpion

Chiar daca sunt nu la fel de zgarciti ca nativii zodiilor precedente, nici Scorpionilor nu le face placere sa dea bani. De aceea, ei strang cu atentie fiecare banut si, adesea, chiar daca au reusit sa adune sume importante, sustin ca nu au bani. Asemenea Taurilor, ei sunt adeptii agonisirii unor rezerve pentru vremurile mai grele. Cu toate acestea, daca este vorba de familie, nativii din Scorpion vor ceda intotdeauna si ii vor ajuta in orice problema financiara.

Loading RSS Feed