Homecompatibilitate zodii Horoscopul de Weekend. Vărsătorii muncesc din greu pentru o promovare sau pentru o mărire de salariu

Horoscopul de Weekend. Vărsătorii muncesc din greu pentru o promovare sau pentru o mărire de salariu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 713 views
Horoscopul de Weekend. Varsatorii muncesc din greu pentru o promovare sau pentru o marire de salariu
  • Peştii plănuiesc să pună bazele unei noi afaceri
  • Vărsătorii muncesc din greu pentru o promovare sau pentru o mărire de salariu
  • Taurii au parte de o revedere cu un vechi prieten

Berbec
Eşti plină de energie, iar acest lucru nu trece neobservat de cei din jur. Ai grijă să nu o iroseşti pe activităţi inutile, chiar dacă este vorba de timpul tău liber acum. Ar trebui să te concentrezi asupra aspectelor importante din viaţa ta.

Taur
O prietenă din liceu îţi telefonează în decursul zilei de sâmbătă ca să te anunţe că este în oraş pentru câteva zile, aşa că decideţi să vă întâlniţi. Depănaţi amintiri din liceu, ceea ce vă face să deveniţi nostalgică. Probabil ar trebui să păstraţi legătura şi să vă întâlniţi mai des.

Gemeni
Vei fi nevoită să faci un mic împrumut în acest weekend cu scopul de a-ţi îndeplini un vis. Chiar dacă acum ai un buget în minus, eşti mai fericită ca oricând. Până la urmă, este mai importantă fericirea ta decât un portofel plin.

Rac
Participi la un eveniment interesant în acest weekend, unde cunoşti mai multe persoane importante. Cunoştinţele tale reuşesc să impresioneze pe cei din jur, aşa că eşti în centrul atenţiei.

Leu
Vei avea parte de o surpriză de proporţii din partea unei persoane dragi. Aceasta îţi va dedica ţie întreg timpul ei, arătându-ţi cât de importantă eşti pentru ea. Se pare că ea este mereu atentă la nevoile tale şi îţi înseninează ziua, aşa cum va face şi duminică.

Fecioară
Zilele acestea vrei să le petreci în natură, la aer curat, deoarece te-ai săturat să stai toată ziua închisă într-un birou ca într-o colivie. Îţi vei invita iubitul să facă împreună cu tine o excursie la munte, cu cortul. Experienţa te va scoate din zona ta de confort, dar îţi va plăcea foarte mult.

Balanţă
Zilele acestea veţi primi o veste foarte bună cu privire la un loc de muncă la care aţi aplicat acum mai multă vreme şi de care aproape că aţi uitat. Aveţi adevărate motive de sărbătoare, deci nu vă rămâne decât să vă anunţaţi prietenii.

Scorpion
Vă doriţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte căminul dumneavoastră, aşa că vă veţi petrece tot weekendul redecorând. Este o activitate relaxantă, însă va fi nevoie să cheltuiţi foarte mulţi bani pentru ea. Duminică seara s-ar putea să aveţi ceva mustrări de conştiinţă când vă veţi gândi la suma pe care aţi cheltuit-o.

Săgetător
Primiţi înapoi o sumă de bani pe care i-aţi împrumutat-o mai demult cuiva şi de care aţi uitat cu desăvârşire, iar momentul este cum nu se poate mai potrivit. Veţi achiziţiona un produs pe care vi-l doriţi de mai mult timp, dar nu aţi avut destui bani economisiţi pentru el.

Capricorn
Weekendul acesta este despre dumneavoastră. Vă preocupaţi foarte mult de felul în care arătaţi, mergeţi la salon, la coafor, la masaj, faceţi toate lucrurile necesare pentru ca prezenţa dumneavoastră să nu treacă neobservată oriunde v-aţi duce.

Vărsător
Odihna nu reprezintă unul dintre obiectivele dumneavoastră în prezent sau în viitorul apropiat, pentru că dacă vreţi să intraţi în graţiile şefului este nevoie de multă muncă şi determinare. Speraţi la o promovare sau doar la o mărire de salariu, însă pentru oricare din ele este nevoie de ceva mai mult efort ca de obicei.

Peşti
Vă gândiţi să începeţi o nouă afacere şi de aceea participaţi la tot felul de evenimente stilate pentru a da „nas în nas” cu investitorii sau cu posibili colaboratori. În următoarea perioadă veţi fi foarte ocupată dacă doriţi să vă duceţi la bun sfârşit planul…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed