Homecompatibilitate zodii Schimbări senzaționale în viața a 3 zodii începând de mâine

Schimbări senzaționale în viața a 3 zodii începând de mâine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 786 views 6 minute timp de citit
Schimbari senzationale in viata a 3 zodii incepand de maine

Se presupune că schimbările sunt mereu un lucru bun. Dar nu toți trăim schimbările vieții în același mod. Reacțiile se schimbă de la o persoană la alta. Există cei care le întâmpină cu ușurință și cei care le trăiesc cu un chin interior extrem de mare. Sau există cei care le generează și cei care le trăiesc din plin. Astrele ne invită la o mai bună înțelegere a noastră, iar horoscopul ne dezvăluie cum trăim schimbarea în funcție de semnul nostru zodiacal.

Berbec
Nu căutați prea des schimbarea, dar, dacă se întâmplă, o înfruntați cu mare ușurință. De fapt, vă place să vă aruncați în noi provocări aventuroase care să vă testeze abilitățile. Sunteți întotdeauna dispus să vă ajutați chiar și pe tovarășii dumneavoastră care se panichează în legătură cu schimbarea. Singura schimbare care ar putea speria o persoană neînfricată ca tine ar fi o schimbare fizică, a corpului tău. Cu mai puțină forță fizică nu ai ști cum să te comporți în multe situații.

Taur
Pentru tine, schimbarea este întotdeauna un indice de catastrofă. Vă iubiți obiceiurile: ați petrecut atât de mult timp consolidându-le și simpla idee că s-ar putea schimba vă înnebunește. Confruntat cu schimbările inevitabile din viață, te lași adesea copleșit de anxietate, făcând ca situația să pară mult mai critică decât este în realitate. Nu faceți nicio distincție între schimbările radicale, cum ar fi o schimbare de domiciliu, și cele efemere, cum ar fi schimbarea aranjamentului mobilierului din casă: ambele sunt un șoc pentru dumneavoastră.

Gemeni
Semnul gemenilor este unul dintre cele mai versatile din întregul zodiac: cei care îi aparțin au o mare imaginație și o sensibilitate creativă pronunțată, lumea este la picioarele lor, ca o paletă de culori care nu așteaptă decât atingerea lor. De aceea iubește schimbarea, trăind-o ca pe o oportunitate de a nu se plictisi niciodată.

De obicei, generezi schimbări, atât în viața ta, cât și în cea a altora, care sunt nevoiți să le suporte fără alternativă. A fi alături de tine înseamnă să renunți la o viață statică și stabilă. Totul se poate schimba de la un moment la altul, iar dumneavoastră ne învățați că trebuie să fim flexibili și adaptabili. Dar, în realitate, în spatele acestei fațade a ta se ascunde teama de a nu ști ce să faci atunci când puținele puncte fixe pe care le ai (și acestea sunt adesea cei dragi) lipsesc.

Rac
Ești o persoană capricioasă și, chiar și atunci când vine vorba de a face față schimbărilor, atitudinea ta nu este întotdeauna aceeași. Dacă este vorba despre schimbări în casă sau în familie, ești disperat. Sfârșitul lumii nu ar fi nimic în comparație cu asta. Plângi și te întristezi, încercând să implici cât mai mulți oameni în durerea ta. O separare, un divorț sau un copil care pleacă de acasă sunt adevărate traume pentru dumneavoastră. Situația se schimbă și tu trăiești mult mai senin.

Leu
Nu vă temeți de schimbare, sunteți o persoană curajoasă și neînfricată. Dar nu vă place să vă adaptați la schimbările pe care altcineva le-a decis pentru dumneavoastră. Adesea profiți de momentele de mare schimbare pentru a-ți impune autoritatea asupra celorlalți, dar, pentru a face acest lucru, trebuie să poți trăi cu detașare chiar și schimbările care îți implică emoțiile. Iar când vine vorba de emoții, se vede cu ușurință că vă pierdeți controlul. Pe scurt, nu vrei nicio schimbare: tu comanzi și ceilalți execută!

Fecioară
Cuvântul „schimbare” vă provoacă adevărate crize nevrotice. Îți plac situațiile statice, stabile și ușor de controlat. Totul trebuie să aibă o ordine precisă în tot ceea ce faci. V-ați planificat viața pentru următorii 35 de ani și nu ați luat în considerare ideea că circumstanțe independente de voința dumneavoastră pot aduce schimbări dramatice. Nu trăiești schimbările cu seninătate și, atunci când viața te obligă să o faci, scoți la iveală partea ta cea mai acră față de tot și de toți.

Balanță
Firea ta ușoară și superficială te ajută să trăiești fără prea multe griji chiar și cele mai imprevizibile schimbări. De fapt, preferi să lași soarta să aleagă pentru tine, chiar dacă asta înseamnă să-ți schimbi unele dintre obiceiuri. S-ar putea să vă schimbați partenerii la fel de repede cum vă schimbați o pereche de pantofi. La început nu realizezi ce s-a întâmplat și abia după un timp îți dai seama că ai trecut printr-un uragan. Și poate că în asta constă adevărata ta putere!

Scorpion
Chiar și atunci când vine vorba de schimbare, pentru tine nu există jumătăți de măsură: ori schimbi totul, ori nu schimbi nimic. Schimbările drastice, cele trăite cu suferință și dramă, sunt cele care îți fac zilele mai vii și mai interesante. Pe de altă parte, ezitările (ale celorlalți, desigur) sau schimbările treptate vă fac nerăbdători și declanșează în voi crize nevrotice. Atunci când te vezi nevoit să treci printr-o schimbare nefastă, răzbunarea împotriva celor care au provocat-o este garantată.

Săgetător
Pentru tine, schimbările sunt semne divine, iar dacă au apărut în viața ta, există cu siguranță un motiv mai profund decât poate înțelege un muritor obișnuit ca tine. Înfruntați fiecare schimbare cu zâmbetul pe buze și cu speranța că vă va face viața și mai fericită și mai interesantă. În fața unor schimbări nedorite, nu pierdeți controlul și așteptați cu încredere ca soluția să se manifeste spontan. Totul datorită accentului pe care l-ați pus pe creșterea spirituală!

Capricorn
Îți place să planifici fiecare activitate din viața ta și nu te ferești nici măcar atunci când alte persoane o fac în locul tău. Important este să aveți totul sub control din timp. De asemenea, plănuiești câteva mici schimbări din când în când, mai ales la locul de muncă, pentru a-ți avansa în carieră. Cu toate acestea, atunci când schimbarea sosește așa cum era de așteptat, te transformi dintr-o persoană puternică și severă într-una neajutorată și dezolată care cere cu umilință ajutorul celorlalți.

Vărsător
Cei născuți sub semnul vărsătorului au, printre marile lor calități, o capacitate de adaptare remarcabilă. Vorbim despre oameni care iubesc să se reînnoiască și să se reînnoiască continuu, care se simt în largul lor chiar și atunci când se confruntă cu ceva complet diferit de ceea ce sunt obișnuiți.

„Totul se schimbă” este motto-ul vieții tale, iar pentru tine schimbarea este întotdeauna bună. De fapt, schimbarea este necesară pentru creșterea ta, atât în diferitele contexte ale vieții, cât și ca ființă umană și spirituală. Schimbarea îți dă entuziasm și alungă plictiseala. Adevărata ta teamă este să te blochezi în situații statice care nu lasă loc pentru niciun fel de schimbare, nici în prezent, nici în viitor. Schimbarea este leacul pentru toate relele tale. Dragostea ta pentru schimbare te face imprevizibil!

Pești
Printre semnele zodiacale care au nevoie de schimbare se numără și peștii: dorința lor de noutate îi determină să caute mereu ceva diferit, chiar și atunci când acest lucru este contrar intereselor lor. Pasiunea lor puternică pentru aventură s-ar putea dovedi contraproductivă uneori, așa că ar trebui să fie mai atenți.

Este firesc pentru tine să treci ușor prin valurile schimbării. Te adaptezi cu ușurință la situații noi și la schimbări, chiar și atunci când acest lucru implică o anumită suferință emoțională. Emoțiile tale sunt cheia ta de căpătâi și nimeni nu le poate schimba. În schimb, vă răzgândiți cu viteza luminii și, din această cauză, sunteți adesea acuzat de inconsecvență. Inteligența, după umila ta părere, înseamnă tocmai a ști să te adaptezi cu mintea la lucrurile noi pe care viața ți le propune, bune sau rele…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed