Homecompatibilitate zodii Horoscopul săptămânii 17-23 Octombrie. Scorpionii vor avea un plus de energie și vitalitate

Horoscopul săptămânii 17-23 Octombrie. Scorpionii vor avea un plus de energie și vitalitate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 810 views
Horoscopul saptamanii 17-23 Octombrie. Scorpionii vor avea un impuls de energie si vitalitate
  • Scorpionii vor avea un plus de energie și vitalitate care le va permite să realizeze multe lucruri săptămâna aceasta, Leii vor avea o săptămână favorabilă pentru a vorbi cu partenerul lor despre sentimentele care le au, iar Capricornii vor avea parte de ajutor din partea unui coleg de muncă.

Berbec
După unele tulburări pe care le-ai avut recent în viața privată, situația va deveni brusc calmă săptămâna aceasta. Te vei pregăti de lansarea unui proiect de îmbunătățirea locuinței tale și vei obține susținere din partea familiei.

Taur
Ai putea să te trezești trecând de la un plan la altul, deoarece diverse interese îți atrag atenția săptămâna aceasta. Singura problemă este că acest lucru ar putea îngreuna să te concentrezi doar pe un singur lucru.

Gemeni
În această săptămână ar trebui să te concentrezi doar asupra lucrurilor minunate și care îți aduc bucurie. Profită de această săptămână minunată și participă la diferite activități sau evenimente, pentru că viața nu este doar datorie și muncă.

Rac
Săptămâna aceasta te vei simți ușor vulnerabil și vei fi ușor influențat de alte persoane, atât în sens pozitiv cânt și în sens negativ. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine și să acționezi cu autoritate dacă vrei să obții ceva.

Leu
Vorbește despre sentimentele tale cu partenerul tău. În această săptămână oportunitatea este deosebit de favorabilă, iar emoțiile se vor transformă în cuvinte aproape de la sine. Ar trebui să aveți o discuție cât mai curând posibil.

Fecioară
Săptămâna aceasta vei găsi o nouă modalitate de a merge mai departe în afacerea ta și anume, punerea în comun a ideilor. Îți vei da seama că diferite puncte de vedere nu vor constitui o piedică, ci din contra te vor ajuta să progresezi.

Balanță
Vei fi vesel și bine dispus săptămâna aceasta. Oriunde te-ai afla, oamenii vor fi fericiți să te vadă, pentru că vei răspândi o atmosferă pozitivă. E un moment perfect ca să-ți faci prieteni noi. Profită de acestă săptămână plină de bucurie.

Scorpion
Un impuls de energie și vitalitate vă va permite să realizați multe lucruri săptămâna aceasta. Ai o mulțime de lucruri de rezolvat care necesită concentrare și pricepere. Nu ignora nici familia sau prietenii care așteaptă ajutor de la tine.

Săgetător
Ideea principală din această săptămână este că va trebui să fii atent la modul în care îți folosești timpul și energia. Concentrează-te pe acele planuri și proiecte care vor aduce cel mai bun profit.

Capricorn
Un coleg de muncă va prelua unele dintre treburile tale. Acest lucru te va scuti de neputința de a termina la timp sarcinile pe care trebuie să le faci. Asigură-te că mulțumești și că apreciezi cu adevărat.

Vărsător
Săptămâna aceasta îți aduce cu sine dorința de a reuși cât mai mult lucrând mai inteligent. Cu cât te confrunți cu mai multe provocări, cu atât vei depune mai mult efort pentru a le depăși și vei fi apreciat pentru asta.

Pești
Săptămâna aceasta vei avea foarte puțin timp liber, pentru că vei fi mai conștient ca niciodată de îndatoririle și responsabilitățile tale. Ar fi totuși indicat să-ți faci timp și pentru pauze. Sunt multe lucruri care ar putea să te deconecteze de la muncă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed