Homecompatibilitate zodii Horoscopul săptămânii 18-24 Iulie 2022. Racii reușesc să se facă plăcuți de toate persoanele

Horoscopul săptămânii 18-24 Iulie 2022. Racii reușesc să se facă plăcuți de toate persoanele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 687 views 3 minute timp de citit
Horoscopul saptamanii 18-24 Iulie 2022. Racii reusesc sa se faca placuti de toate persoanele
  • Horoscopul săptămânii 18-24 Iulie 2022 pentru toate zodiile
  • Previziuni astrale pentru săptămâna 18-24 Iulie 2022

Racii reușesc să se facă plăcuți de toate persoanele cu care intră în contact, Fecioarele scapă din zona lor de confort, iar Scorpionii au energia necesară pentru a duce la capăt tot ceea ce își propun.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativii din zodia Berbec merg până în pânzele albe pentru a demonstra celor din jur că au dreptate. Nimeni nu îi poate contrazice atunci când au toate dovezile de care au nevoie. Hotărârea cu care își susțin punctul de vedere este de neegalat.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Nativii din zodia Taur încep să nu mai suporte prezența anumitor persoane în viața lor. În această situație, fie sunt dispuși să comunice acest lucru, fie elimină răul de la rădăcină. Trebuie să se bucure de energiile pozitive pe care această săptămână le aduce.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Nativii din zodia Gemeni sunt invitați să petreacă mai mult timp cu familia lor în această săptămână. Reuniunile de acest tip au fost dintotdeauna preferatele lor și, pe lângă asta, reprezintă un prilej bun pentru a mai povesti noutățile din ultima perioadă.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Naturalețea pe care o afișează nativii din zodia Rac în această săptămână îi determină să fie cu un pas mai aproape de găsirea marii iubiri. De asemenea, toți cei din jur sunt cuceriți de jovialitatea și energia pozitivă a Racilor.

Leu (23 iulie – 22 august)
Nativii din zodia Leu trebuie să lase orgoliul deoparte și să spună ceea ce îi macină. Chiar dacă le este greu, faptul că se interiorizează le va face și mai mult rău. În plus, nu merită să fii orgolios atunci când persoanele dragi sunt în joc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativii din zodia Fecioară sunt pregătiți să iasă din zona lor de confort și să își asume riscuri. Chiar dacă le va fi greu să iasă din acel mediu conservator în care s-au obișnuit să trăiască, totul este spre binele lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Soarele se arată pe strada nativilor din zodia Balanță în această săptămână. Primesc vești minunate pe plan profesional. De asemenea, este posibil să primească o vizită din partea unei persoane dragi pe care nu au mai văzut-o de mult timp.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativii din zodia Scorpion se simt motivați să facă lucruri productive în această săptămână. Energia lor pozitivă reușește să fie transmisă și persoanelor din jurul lor. Lucrurile merg tot mai bine pentru ei pe toate planurile.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Nativii din zodia Săgetător sunt cuprinși de gânduri negative în această perioadă și chiar devin ușor paranoici. Lucrurile nu sunt așa rele precum par. Întotdeauna se va găsi o rezolvare, oricât de fără scăpare ar putea părea o situație.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Nativii din zodia Capricorn nu trebuie să se mai lase afectați de părerile celor din jur. Oricât de multe lucruri bune ar face, oamenii tot vor vorbi și își vor expune punctele de vedere, într-un mod mai mult sau mai puțin plăcut. Trebuie să abordeze o atitudine indiferentă în această săptămână.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativii din zodia Vărsător trebuie să își accepte sentimentele și să nu se rușineze să le verbalizeze. Indiferent de răspunsul pe care îl vor primi, trebuie să își asume acest risc pentru a ști pe ce drum trebuie să meargă mai departe.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Nativii din zodia Pești trebuie să poarte o discuție serioasă cu partenerul lor de viață. S-au adunat destul de multe reproșuri și, dacă nu se rezolvă nimic acum, lucrurile cu siguranță nu se vor îndrepta mai târziu. Trebuie să ia atitudine!…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed