Homecompatibilitate zodii Urmează Saturn în opoziție cu Soarele. Un fenomen care va schimba unele zodii

Urmează Saturn în opoziție cu Soarele. Un fenomen care va schimba unele zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 750 views
Urmeaza Saturn in opozitie cu Soarele. Un fenomen care va schimba zodiile

În momentul apariției acestui fenomen, totul se rezumă la ideea de responsabilizare, de preocupare deplină în conturarea propriei personalități. Oricum interpretăm situațiile, de fiecare dată, vom avea parte de nemulțumiri și de tensiuni, așa că, acest stadiu trebuie prevăzut cu multă atenție și încredere.

Berbec

Berbecii sunt cei care vor pune punctul pe „i” și vor prelua inițiativa, mai ales, în cazul proiectelor de la locul de muncă. Alături de oamenii potriviți și proiectele vor fi niște reușite, iar suportul familiei va intesifica sentimentul de realizare.

Taur

Taurii se gândesc să pună bazele propriei afaceri, considerând că este momentul prielnic. Rezultatele eforturilor depuse sunt excepționale, însă, atenție la ramura în care se va desfășura această afacere.

Gemeni

Gemenii vor da dovadă de foarte multă productivitate, iar rezultatele muncii lor vor fi pe măsură. A se încerca înlăturarea de certuri și dispute, mai ales cu partenerii de la locul de muncă. Surprize, surprize! Partenerul te poate surprinde cu un cadou pe care îl așteptai de mult timp.

Rac

Racii vor avea niște oportunități în cariera lor. O perioadă plină de dragoste și de împliniri îi va aștepta pe acești nativi. Persoanele singure au posibilitatea de a întâlni pe cineva nou în viața lor.

Lei

Leii vor pune mai mult preț pe timpul petrecut cu familia și cu cei dragi. Noi inițiative și oportunități îi vor întâmpina pe aceștia, mai ales, în domeniul în care activează.

Fecioară

Fecioarele ajung să învețe modalități noi de a-și gestiona timpul, astfel încât, să întărească relațiile și cu membrii familiei. Vor face acest pas în viața lor, pentru că, au simțit o reducere a timpului petrecut cu cei dragi.

Balanță

Balanțele vor avea parte de conflicte cu prietenii, din cauza unor probleme nerezolvate sau a unor dispute apărute pe moment. Mult succes și reușite pe plan profesional, totul rezultând cu o funcție avansată.

Scorpion

Schimbările într-un mod pozitiv vor da năvală peste Scorpioni. Apar relații noi de dragoste, unele de durată, iar altele temporare. Această perioadă îi va ajuta să realizeze ceea ce nu au putut întreprinde până acum.

Săgetător

Săgetătorii fac ravagii în domeniul profesional. În cazul, în care, ți s-au încredințat anumite sarcini, acum este momentul oportun să le duci la capăt și să realizezi aceste acțiuni din trecut, pe care nu ai reușit să le finalizezi.

Capricorn

Capricornii vor da dovadă de foarte multă seriozitate și își vor asuma o serie de responsabilități, mai ales, spre dezvoltarea afacerilor propuse de dinainte. Relațiile de cuplu vor suferi mici neconcordanțe, iar soluționarea lor va ține de răbdare.

Vărsător

Vărsătorii pot progresa în domeniul educațional, cel al cercetării și al studiilor academice. Examenele vor fi trecute cu bine de către unii, iar alții se vor confrunta cu momente de indecizie și de distragere totală a atenției.

Pești

Peștii vor eclipsa întregul zodiac. Strălucirea, reușitele și nevoia de a obține succes deplin, îi vor caracteriza în totalitate. O foarte bine dezvoltată capacitate de a îndeplini anumite obiective și planuri de viitor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed