Homecompatibilitate zodii La ce vârstă este bine să te căsătorești în funcție de zodie

La ce vârstă este bine să te căsătorești în funcție de zodie

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/La-ce-varsta-este-bine-sa-te-casatoresti-in-functie-de-zodie.jpg

Experiențele acumulate de-a lungul vieții ne învață că nu întotdeauna este bine să ne grăbim, să ne implicăm în diverse acțiuni sau situații. Cu atât mai puțin poate fi vorba de grabă atunci când te gândești la o relație de lungă durată și la oficializarea acesteia. Iată care sunt previziunile astrelor referitoare la momentul și vârsta la care zodiile se gândesc la căsătorie:

BERBEC
Nativii din Berbec sunt destul de preocupați să-și trăiască viața la maximum, deoarece sunt firi foarte libere și independente. Abia după ce depășesc această etapă se vor gândi serios la mariaj, undeva în jurul vârstei de 30 de ani.

TAUR
Deși este genul de persoană care se atașează foarte mult de familie și caută în permanență stabilitatea, nativul Taur nu se va avânta în a-și oficializa relația decât undeva după vârsta de 30-35 ani. Doar atunci se simte suficient de pregătit și de matur pentru a-și asuma această responsabilitate.

GEMENI
Dualitatea care caracterizează acest semn zodiacal îl face adeseori să jongleze cu mai multe relații însă căsătoria va fi potrivită pentru el destul de târziu, pe la 35-37 ani, când consideră că a acumulat suficientă experiență de viață.

RAC
Familist convins, nativul Rac nu se va sfii deloc să-și asume această responsabilitate, astfel că el este cel care la 25 ani este deja căsătorit, cu gândul la copii și poate chiar la nepoți.

LEU
Cei născuți în zodia Leu preferă să-și acorde timp pentru a experimenta și a explora fiecare relație la maximum, prin urmare nu se grăbesc cu căsătoria.
Aceasta poate avea loc, din punctul lor de vedere, chiar și după vârsta de 40 ani, atunci când se simt suficient de stabili emoțional.

FECIOARĂ
Nativii Fecioară au tendința să se pripească în ceea ce privește oficializarea unei relații, în jurul vârstei de 21-25 ani. Este totuși indicat să vă „păstrați” pentru căsătorie abia după 27 ani, iar asta din cauza nestatorniciei care vă caracterizează.

BALANȚĂ
Mereu echilibrați în tot ceea ce fac, nativii Balanță ar putea surprinde cu o căsătorie destul de devreme, undeva între 21-25 ani. Se lasă duși de val, dar în același timp nu uită de seriozitatea și stabilitatea care îi caracterizează.

SCORPION
Fiind atât de posesivi și încăpățânați, cei născuți în zodia Scorpion își găsesc mai greu sufletul-pereche. Abia după vârsta de 35 ani își fac curaj să-și asume o responsabilitate atât de mare cum ar fi o căsnicie.

SĂGETĂTOR
Este cel mai „zburdalnic” semn al zodiacului din punctul de vedere al relațiilor amoroase, deoarece adoră senzația de „fluturi în stomac”.Cu toate acestea, te poate surprinde foarte ușor cu o căsătorie în jurul vârstei de 21-24 ani.

CAPRICORN
Având mereu dorința de a deține controlul, Capricornii se căsătoresc devreme, imediat după vârsta de 20 ani. Condiția supremă este ca partenerul de viață să fie foarte răbdător pentru a le putea suporta „toanele”.

VĂRSĂTOR
Putem spune despre Vărsători că sunt suficient de instabili și neserioși din punctul de vedere al relațiilor sentimentale, astfel încât există posibilitatea să nu își îndrepte niciodată atenția spre căsătorie. Totuși, cei care se gândesc să facă pasul cel mare vor avea maturitatea necesară abia pe la 40-45 ani…

PEȘTI
Deși urăsc singurătatea, nativilor Pești le este greu să își selecteze prioritățile în viață. Și-ar dori să rămână liberi, să aibă timp să-și urmeze visurile, dar deopotrivă își doresc și să se așeze la casa lor. Cel mai probabil, pe la 25-26 ani vor simți cu adevărat acest lucru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed