Linistea financiara este aici pentru anumite zodii. Vezi despre ce zodii este vorba

Share

Urmează o perioadă plină de satisfacție și stabilitate financiară pentru unele zodii. Taurii vor primi o sumă de bani de la o rudă, iar leii își vor recupera o datorie. De asemenea, scorpionii își vor cere anumite drepturi.

Berbec
Berbecii vor fi prinși în trafic în această perioadă. Probabil că aveți de făcut multe drumuri în interes de serviciu și poate chiar și pentru treburile casnice, cumpărături. Recomandarea astrologilor este să nu vă grăbiți pentru a rezolva totul cât mai repede, deoarece riscați să stricați totul.

Taur
Taurii vor primi o sumă generoasă de bani de la o rudă. Veți fi foarte recunoscători pentru această sumă. Poate că aveați mare nevoie de ea să vă rezolvați o problemă personală urgentă. Partenerul vă va face o propunere interesantă în această perioadă.

Gemeni
Cei din zodia gemeni vor fi puși în mijlocul unui conflict în familie. Se pare că au apărut discuții aprinse între rude, iar tu ai căzut victimă colaterală. Cel mai bine ar fi să încerci să aplanezi conflictul și să readuci pacea în familie.

Rac
Racii vor fi într-o dispoziție romantică în această perioadă. Posibil ca partenerul să vă fi dus dorul prezenței, iar acum după ce ați mai finalizat din treburi să vă faceți mai mult timp pentru relație și pentru timp petrecut în doi. Țineți-o tot așa.

Leu
Cei din zodia leu își vor recupera o sumă de bani împrumutată acum ceva timp unui amic. Poate că ați obținut această sumă după lungi insistențe, iar recomandarea este să aveți grijă ce sume de bani oferiți și cui, deoarece uneori e posibil să nu ne mai recuperăm banii.

Fecioara
Fecioarele vor contempla foarte mult în această perioadă. Veți fi foarte ancorat către latura voastră spirituală și către religie. Poate că vă veți ruga mai mult sau pur și simplu veți încerca să faceți mai multe fapte bune. Apropierea de divin vă va face să vă simțiți mai bine ca niciodată.

Balanța
Balanțele se pregătesc de venirea pe lume a unui copil. Posibil ca un eveniment important în familie, un botez să reunească toți membrii și să fie mare motiv de bucurie. Veți fi tonul petrecerii, iar toată lumea va avea atenția orientată către voi.

Scorpion
Scorpionii vor pune piciorul în prag în perioada următoare. Posibil ca la locul de muncă remunerația să nu fie pe măsura responsabilităților pe care le aveți de îndeplinit, iar de aceea veți avea o discuție sinceră cu superiorii pentru a vă cere drepturile.

Săgetător
Săgetătorii vor ieși foarte mult în această perioadă. Veți avea poftă de a vă întâlni cu foarte mulți oameni, de a socializa, de a depăna amintiri, de a dezbate idei. Veți cunoaște și foarte mulți oameni noi și veți lega conexiuni.

Capricorn
Capricornii vor fi epuizați din cauza timpului suplimentar petrecut la muncă. Familia vă simte lipsa acasă, iar partenerul vrea să petreceți mai mult timp împreună și să împărțiți treburile casei. Încercați să vă mai și relaxați și să nu luați mai multe proiecte decât puteți duce.

Vărsător
Vărsătorii vor fi romantici și dornici să petreacă doar timp cu partenerul. Veți organiza ieșiri la film, la teatru sau la un concert. Partenerul se va bucura foarte mult de prezența voastră, iar relația va deveni și mai închegată.

Pești
Peștii vor organiza o cerere în căsătorie în perioada următoare. Partenerul va fi surprins, iar familia va organiza o petrecere. Veți fi vizitați de niște prieteni mai vechi din străinătate și vă veți bucura de vizita lor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news