Lumina succesului strălucește asupra Racilor, Scorpionilor și a trei zodii harnice

Share

Astrele se ghidează după acest principiu în viață, astfel că acestea doresc să nu lipsească niciun nativ de meritele care i se cuvin, ca urmare a unui efort suplimentar depus!

Prin urmare, nativul RAC nu a stat peste program degeaba, SCORPIONUL s-a făcut remarcat, iar PEȘTII se bucură de recompensele pe care le primesc în acest moment!

BERBEC
Nativul BERBEC trebuie să depună mult mai mult efort pentru a putea vedea rezultatele pe care și le dorește. Acesta așteaptă să primească mult prea multe, raportat la munca pe care o realizează la job. Nativul de foc ar trebui să aibă așteptări mai realiste!

TAUR
Munca intensă pe care a depus-o TAURUL la locul de muncă va fi apreciată de colegii de birou, însă nu și de superiorul său. În ciuda eforturilor tuturor de a-i arăta acestuia calitățile nativului, nicio majorare de salariu nu apare la orizont, iar acest lucru îl dezamăgește foarte tare pe TAUR.

GEMENI
Nativul GEMENI are o perspectivă foarte ciudată în ceea ce privește răsplata muncii sale. Acesta dorește să primească din ce în ce mai mult, însă recurge la o metodă mai puțin cinstită. Șantajul emoțional asupra colegilor de birou nu îi va aduce niciun beneficiu!

RAC
RACUL este printre puținii nativi care au dat tot ce au putut la locul de muncă. Au stat chiar și peste program pentru a-și termina toată treaba și pentru a realiza câteva task-uri în plus, ușurând astfel munca altora. Superiorul său este impresionat de nativul de apă, astfel că se gândește serios să îi majoreze salariul!

LEU
Nativul LEU este gelos atunci când vede alți nativi că au succesul la care visează de atât de mult timp. Totuși, acesta omite un detaliu important: munca! Nativul de foc a lăsat-o mai moale la locul de muncă, astfel că este imposibil să primească o răsplată prea curând!

FECIOARĂ
În ultimele luni, nativul FECIOARĂ a muncit din greu pentru a se revanșa pentru dezastrul pe care l-a creat la locul de muncă. Comportamentul nativului a șocat pe toată lumea, iar acum trage tare pentru a-și recăpăta imaginea de angajat model!

BALANȚĂ
Nativul de aer s-a împotmolit atunci când a dat de o problemă care necesită creativitate pentru a găsi ieșirea din încurcătură! BALANȚA se află în pană de idei, iar dacă nu va cere ajutor de la un profesionist, riscă să își piardă toată reputația câștigată până acum!

SCORPION
SCORPIONUL va străluci din punct de vedere profesional, iar acest lucru este datorat impresiei bune pe care a făcut-o în ultimele luni. Acesta s-a comportat exemplar, a reușit să exceleze în domeniul său de activitate, astfel că nu a trecut neobservat de nimeni!

SĂGETĂTOR
Se pare că încă nu este momentul ca SĂGETĂTORUL să culeagă roadele muncii sale. Chiar dacă munca sa nu a fost puțină, astrele doresc să îi pună răbdarea la încercare, pentru a vedea cât de departe poate să ajungă și cât de ambițios este în legătură cu ceva ce își dorește din suflet!

CAPRICORN
Astrele i-au pregătit acestui nativ de pământ câteva provocări interesante. Dacă va reuși să treacă cu bine peste ele, acesta va avea parte de anumite beneficii pe care nu orice nativ le poate dobândi! Totuși, drumul va fi lung și anevoios, astfel că astrele îi recomandă să ceară o mână de ajutor!

VĂRSĂTOR
VĂRSĂTORUL și-a pierdut din motivație și se află într-o stare destul de proastă, datorită problemelor apărute în cuplu. Acesta este afectat de certurile pe care le are cu persoana iubită, chiar dacă nu dorește să arate că este vulnerabil și că îi pasă!

PEȘTI
Nativul PEȘTI se pare că are parte de foarte mult noroc! Acesta își realizează tot ceea ce și-a propus, chiar dacă nu a făcut cele mai bune demersuri în acest sens. Toate acestea se datorează activității intense din ultimele luni, astfel că acum culege roadele muncii sale!

Astfel, pe măsură ce fiecare nativ se va arăta mai preocupat de realizarea obiectivelor sale, astrele îi vor răsplăti pe cei care nu se dau bătuți așa ușor și rezistă provocărilor!..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news