Horoscopul dragostei pentru luna Februarie 2024

Share

Februarie aduce cu sine schimbări importante în planul sentimental. Peștii doresc oficializarea relației.

Berbecii petrec timp liniștit cu partenerul de viață, Leii întâlnesc pe cineva interesant, iar Vărsătorii sunt răsfățați, conform previziunilor astrale pentru luna februarie.

Berbec

Petreci timp liniștit cu partenerul de viață și simți că relația voastră a trecut la un alt nivel; ca și cum ați escaladat un munte abrupt împreună, iar acum vă bucurați de priveliște. Tot ceea ce trăiți este rodul muncii împreună la relația voastră.

Taur

Pleci într-o călătorie și întâlnești o persoană de care simți că te îndrăgostești cum nu ți s-a mai întâmplat niciodată în viață. Din păcate, este bine să ții cont de ceea ce faci în cazul în care ești deja implicat într-o relație.

Gemeni

Ai stabilit cu partenerul tău niște reguli, practic îi impui să se comporte într-un anumit fel dacă vrea să mai rămână cu tine. Este bine să interiorizezi faptul că o relație sănătoasă nu trebuie să se bazeze pe termene-limită, promisiuni sau lucruri impuse.

Rac

Relația ta se pare că merge cum nu se poate mai bine și normal. După jumătatea lui februarie apar însă niște manifestări comportamentale tare ciudate la partenerul de viață, pe care nu știi cum să ți le explici.

Leu

Întâlnești pe cineva care ți se pare interesant și ți-ai dori să îl cunoști mai de aproape, dar fără să își dea seama că ții neapărat să faci lucrul acesta. Discreția nu este tocmai punctul tău forte, așa că vei ajunge cât de curând la o discuție interesantă.

Fecioară

Cineva ține cu tot dinadinsul să te despartă de partenerul de viață actual sau măcar să te facă să te cerți cu el. În consecință, va răscoli trecutul și va căuta să te vorbească mult de rău. Este o lună dificilă pentru voi și e necesar să fiți uniți.

Balanță

Februarie aduce cu sine schimbări pe planul sentimental. Cunoști oameni noi, legi relații, dar totul este cu un mare semn de întrebare, pentru că simți că nu ai găsit persoana aceea specială. Indiferent de situație, trăiești momente plăcute.

Scorpion

Schimbi ceva în viață în luna februarie, iar odată cu activitatea respectivă schimbi și oamenii cu care interacționezi în fiecare zi. Ești destul de încântat de noii colegi, iar inima începe să bată cu putere. Urmează-ți instinctul!

Săgetător

În luna februarie apar tensiuni și ai vrea să schimbi ceva în relația ta, dar nu știi ce, nu știi cum. Poate că rutina își spune cuvântul, poate o altă persoană care îți atrage atenția te-a debusolat. Cel mai indicat este să discuți cinstit cu partenerul actual.

Capricorn

În februarie ai chef de noutăți în planul sentimental și, pentru că nu îți e felul să cauți în altă parte senzațiile diferite, îi ceri partenerului de viață să intre în jocurile tale. Nu e deloc rău, pentru că asta va da un plus de prospețime relației voastre.

Vărsător

Ești răsfățat de o persoană care te iubește și trăiești momente pe care parcă nu le-ai mai trăit niciodată. Vrei să îi transmiți aprecierea și iubirea ta, dar lucrurile se complică puțin, iar ceva rămâne în suspans. Februarie este o lună cu surprize!

Pești

Simți că a venit acel moment în care trebuie să oficializezi relația ta cu partenerul de viață și devii agitat în sensul pozitiv; ai emoții, trăirile sunt intense și parcă iei totul de la capăt și privești cu alți ochi omul de lângă tine…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news