Homecompatibilitate zodii Momente de incertitudine aduse de Mercur Retrograd în Balanță. Toți vor trece cu bine peste acest eveniment astral

Momente de incertitudine aduse de Mercur Retrograd în Balanță. Toți vor trece cu bine peste acest eveniment astral

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 655 views
Momente de incertitudine aduse de Mercur Retrograd in Balanta. Toti vor trece cu bine peste acest eveniment astral
  • Momente de incertitudine aduse de Mercur Retrograd în Balanță
  • Toate zodiile vor trece cu bine peste acest eveniment astral

Berbecii vor scăpa de teama de eșec, gemenii vor fi ajutați să își recapete încrederea în sine, iar leii vor începe să își deschidă sufletul.

Berbec
Berbecii nu vor fi siguri dacă pot duce la bun sfârșit o propunere ce le va fi făcută, motiv pentru care o vor refuza, de teama de a nu fi un eșec total. Cu toate acestea, ulterior, aceștia vor reveni asupra deciziei și o vor accepta, deoarece își vor da seama cum trebuie să procedeze.

Taur
Taurii se vor supăra de foarte multe ori fără motiv, ceea ce va genera destul de multe conflicte între ei și între cei din jur. Cu toate acestea, după ce se vor liniști, vor purta discuții cu persoanele respective și vor ajunge la un numitor comun.

Gemeni
Gemenii nu vor putea da dovadă de prea mult randament la locul de muncă, deoarece s-au convins singuri că este mult prea greu pentru ei să facă astfel de sarcini. Din fericire, lângă ei va fi o persoană apropiată, care îi va ajuta să își recapete încrederea în sine.

Rac
Racii vor avea impresia că partenerul de cuplu nu le este deloc fidel, deoarece vor interpreta greșit anumite gesturi pe care acesta le face. După ce vor genera o ceartă, partenerul de cuplu le va explica exact cum stă situația, iar aceștia vor înțelege ce s-a întâmplat, de fapt.

Leu
Leii se vor teme de propriile reacții, motiv pentru care vor ține în ei toate supărările și toate sentimentele care îi încearcă. Deși se vor teme de cum vor reacționa în fața celor din jur, nativii vor înțelege cât este de important să discute cu cineva.

Fecioară
Fecioarele vor, de ceva timp, să facă o anumită investiție, dar mereu s-au temut de modul în care lucrurile ar putea decurge. Cu toate acestea, nativii își vor lua inima în dinți și se vor apuca de treabă și vor vedea că riscul a meritat.

Balanță
Balanțele au avut mereu incertitudini legate de modul în care sunt văzute de către cei din jur și, în timp, au încercat să se muleze după așteptările celor din jur. Cu toate acestea, nativii vor înțelege că sunt unici și nu se vor mai îndoi de nimic.

Scorpion
Scorpionii au avut multe momente în care nu au știut dacă sunt capabili de a face față unor schimbări majore, dar timpul le-a demonstrat că temerile lor erau nefondate.

Săgetător
Săgetătorii nu au știut niciodată cum îi percepe o persoană apropiată, pe care o aveau la inimă, dar vor reuși să afle adevărul. Aceștia vor descoperi în persoana respectivă un adevărat prieten.

Capricorn
Capricornii au avut, deseori, incertitudini despre modul în care vor fi înțeleși de către cei din jur, dacă își vor deschide sufletul și dacă se vor arăta așa cum sunt. Din fericire, nativii se vor bucura de sprijin deplin din partea celor dragi.

Vărsător
Vărsătorii vor primi o confirmare în legătură cu toate lucrurile pe care le fac și se vor simți apreciați. Munca lor va fi răsplătită și nativii vor căpăta mai multă încredere în ei.

Pești
Peștii nu au fost niciodată siguri de adevărata lor valoare și, nu de puține ori, le-a fost teamă că nu se vor putea ridica la nivelul la care și-ar fi dorit, dar vor fi plăcut surprinși să vadă că realitatea este alta…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed