Momentul adevărului astral: zodiile în fața deciziilor importante

Share

  • Berbecii vor decide că a venit momentul să ceară mărirea de salariu
  • Fecioarele vor să rezolve toate neplăcerile care au luat naștere în familie
  • Peștii vor fi foarte atenți la modul în care familia s-a purtat cu ei

Berbec
Berbecii vor decide că a venit momentul să ceară mărirea de salariu pe care o tot așteptau. Aceștia vor avea o discuție cu superiorii, deoarece vor să primească la locul de muncă ceea ce merită.

Taur
Taurii vor vrea să își schimbe locul de muncă, deoarece au tot avut anumite discuții cu colegii și nu cred că vor mai putea lucra mult în acele condiții. Nativii vor căuta ceva care să rezoneze mult mai mult.

Gemeni
Gemenii vor vrea să își întemeieze o familie, motiv pentru care vor avea această discuție și cu partenerul de cuplu. Nativii nu vor pune presiune, ci vor vorbi foarte deschis și foarte lejer despre acest lucru.

Rac
Racii își doresc să își deschidă o afacere, motiv pentru care se pregătesc să-și dea demisia de la locul de muncă. Aceștia nu mai vor să fie angajați și vor să muncească pentru ei înșiși.

Leu
Leii vor decide să fie mult mai liniștiți și mult mai relaxați în ceea ce privește relațiile pe care le au cu membrii familiei. Aceștia vor accepta anumite situații și nu vor mai pune presiune pe persoanele din jur.

Fecioară
Fecioarele vor să rezolve toate neplăcerile care au luat naștere în familie și vor face pe mediatorul. Aceștia vor ști foarte bine cum să pună problema, pentru ca situația să se rezolve.

Balanță
Balanțele își doresc să poarte anumite discuții cu unele persoane din familie, deoarece observă că ei pot da niște sfaturi pertinente. Aceștia vor să fie de folos și își vor alege cuvintele cu foarte mare atenție.

Scorpion
Scorpionii își doresc să avanseze la locul de muncă, motiv pentru care vor începe să depună din ce în ce mai mult efort. În scurt timp, toate eforturile lor vor fi răsplătite de către superiori.

Săgetător
Săgetătorii vor începe să fie mult mai deschiși față de familia lor, chiar și în ceea ce privește problemele cu care se confruntă. Nativii vor înțelege că pot avea foarte multă încredere în persoanele apropiate, ba chiar pot primi sfaturi importante.

Capricorn
Capricornii vor decide să preia, la locul de muncă, mai multe proiecte destul de importante, pentru a reuși să facă o impresie bună. Aceștia își doresc să aibă parte de unele beneficii, dar trebuie să muncească mult pentru ele.

Vărsător
Vărsătorii își doresc să clarifice anumite discuții care au apărut în familie, legate de o decizie pe care aceștia au luat-o. Nativii vor explica faptul că pot lua singuri anumite decizii, dar și că nu acceptă ca nimeni să se bage în viața lor.

Pești
Peștii vor fi foarte atenți la modul în care familia s-a purtat cu ei în ultima vreme și vor analiza foarte bine acest aspect. În urma celor întâmplate, nativii vor lua o decizie care va schimba complet mersul lucrurilor.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news