Navigând valurile karmei: cinci zodii se pregătesc să întâmpine un nou capitol cosmic plin de lecții și oportunități

Share

Cu toţii ştim ca niciodată karma nu doarme, iar acum a venit rândul unor nativi să plătească. Pentru nativii din cinci zodii, roata se va întoarce chiar astăzi.

Taur

Acum ceva vreme şi-au tratat partenerul de cuplu cu răceală, acesta fiind şi motivul pentru care s-au despărţit. Deşi partenerul de cuplu a încercat să discute de foarte multe ori, rezultatul a fost acelaşi. Acum a venit timpul ca roata să se întoarcă.

De ceva vreme, nativii Taur sunt într-o relaţie frumoasă. Convingerea lor că partenerul de viaţă este cel potrivit este foarte mare. Cu toate acestea, Taurii vor avea parte de o surpriză.

Răceala pe care au oferit-o fostului partener se va întoarce împotriva lor astăzi şi vor fi tratați exact cum au făcut-o şi ei cândva. Chiar dacă nu vor înțelege chiar din prima ce se întâmplă, deoarece totul mergea foarte bine, singurul motiv pentru care aceasta se întâmplă este pentru că ei trebuie să înțeleagă ceva din aceasta.

Gemeni

Au dat dovadă de o atitudine recalcitrantă când cineva le-a cerut ajutorul, iar acum a venit momentul să plătească pentru ceea ce au făcut. Vor avea și ei nevoie de ajutor, deoarece vor fi nevoiți să rezolve o problemă destul de mare și care nu suportă amânare. Vor cere ajutorul celor din jur, dar nu va fi nimeni care să le sară în ajutor. În consecință, vor trebui să se descurce singuri, pentru că nimeni nu va fi de partea lor.

Vor vedea ce înseamnă să nu ai pe nimeni lângă tine în momentele critice și vor înțelege ceea ce au făcut.

Așadar, nativii Gemeni vor fi nevoiți să le ceară scuze celor cărora le-au greșit, deoarece nu se vor putea descurca așa de aici înainte, iar atitudinea lor nu le va aduce nimic bun.

Leu

Atitudinea mult prea rece și mult prea distantă pe care au avut-o până acum se va întoarce împotriva lor astăzi. Fie că a fost cu intenție sau, pur și simplu, nu ți-ai dat seama, ai fost mult prea rece, dar și mult prea distantă cu persoanele care nu ar fi meritat să se confrunte cu un astfel de comportament.

Pentru că atunci nu au făcut nimic pentru a rezolva aceste situații, karma își va face treaba. Îi va pune în fața unor evenimente pe care vor trebui să le depășească alături de persoanele din jurul lor, dar se vor lovi de aceeași răceală pe care ei au afișat-o acum ceva vreme.

Abia când se vor confrunta cu aceste evenimente vor înțelege gravitatea situației pe care au provocat-o. Partea bună este că vor încerca să remedieze problema, iar totul va reveni la normal între ei și persoanele respective.

Berbec

Au vrut să le dea o lecție celor din jur, deoarece li s-a părut că nu sunt tratați așa cum trebuie, dar mai mult rău au făcut. Tot ceea ce au făcut a fost să îi întoarcă pe respectivii împotriva lor. În loc să aibă o discuție serioasă cu aceștia, Berbecii au preferat să adopte o modalitate mult mai rapidă și au făcut ceva ce i-a deranjat foarte tare pe cei din jur.

Karma își va face treaba și le va arăta Berbecilor ce înseamnă să primești lecții gratuit. În cele din urmă, vor înțelege ce au făcut.

Săgetător

Au avut parte de o ceartă destul de serioasă cu cineva apropiat și, chiar dacă situația nu o cerea, nativii Săgetător au decis să facă pe indiferenții. Când cealaltă persoană care era implicată a vrut să lămurească lucrurile, Săgetătorii nu au acceptat…

Când ei vor vrea să le ceară scuze, nu vor fi lăsați. Roata se va întoarce.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news