Home compatibilitate zodii O datorie va fi înapoiata neașteptat pentru 4 zodii. Leii se vor răsfață pe sfârșit de an

O datorie va fi înapoiata neașteptat pentru 4 zodii. Leii se vor răsfață pe sfârșit de an

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 529 views
O datorie va fi inapoiata neasteptat pentru 4 zodii. Leii se vor rasfata pe sfarsit de an
  • Racii au impresia că nimeni nu înțelege ceea ce ei vor să spună
  • Balanțele simt nevoia de a se impune
  • Scorpionii tot refuză să ceară ajutorul atunci când au nevoie

Berbecii vor recupera toți banii dați, Taurii au împrumutat o persoană cu bani, atunci când aceasta s-a plâns că nu are resursele economice, Săgetătorii au împrumutat cu o sumă de bani o persoană dragă, dar au spus că nu îi mai vor înapoi.

Berbec
Berbecii vor primi înapoi o sumă de bani importantă pe care au împrumutat-o și vor reuși să își recupereze absolut toți banii pe care i-au dat.

Taur
Taurii au împrumutat o persoană cu bani, atunci când aceasta s-a plâns că nu are resursele economice, dar nativii vor primi toți banii acum, chiar mult mai repede decât li s-a spus.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o zi nu tocmai ușoară, deoarece multe persoane vor avea pretenții de la ei, iar nativii nu se vor putea face că nu aud ceea ce li se cere.

Rac
Racii au impresia că nimeni nu înțelege ceea ce ei vor să spună, deoarece consideră că se exprimă suficient de clar cât pentru a se face înțeleși din prima. Nativii se vor enerva foarte tare, deoarece vor avea impresia că vorbesc la pereți.

Leu
Leii au împrumutat o persoană cu bani de mult prea multe ori, deși știau foarte bine că aceasta nu este parolistă, însă vor reuși să primească sumele de bani date, în cele din urmă.

Fecioară
Fecioarele vor primi înapoi niște bani pe care i-au împrumutat, deși uitaseră de ajutorul pe care l-a oferit la timp. Nativii nici nu își vor aduce aminte când au făcut acest gest, însă persoana pe care au ajutat-o le va reaminti.

Balanță
Balanțele simt nevoia de a se impune, deoarece vor avea impresia că, doar în acest fel, vor reuși să obțină lucrurile pe care le vor, deoarece și-au ieșit din minți, întrucât nimic nu a ieșit așa cum au plănuit.

Scorpion
Scorpionii tot refuză să ceară ajutorul atunci când au nevoie, deși sunt conștienți de cât de mult li s-ar ușura sufletul, dacă ar face acest lucru. Nativii preferă să țină totul în ei, deoarece nu au găsit persoana în care pot avea încredere totală.

Săgetător
Săgetătorii au împrumutat cu o sumă de bani o persoană dragă și, deși au specificat că nu mai vor banii respectivi înapoi, acea persoană nu va lăsa lucrurile așa și îi va înapoia rapid.

Capricorn
Capricornii își vor exprima sentimentele și nu se vor mai teme de un posibil refuz, deoarece își vor asuma și acest lucru. Chiar și așa, nativii vor avea parte de o surpriză plăcută atunci când vor afla că totul este reciproc.

Vărsător
Vărsătorii simt că a venit momentul în care pot face o schimbare mare, însă trebuie să își adune tot curajul, pentru a se apuca serios de treabă, deoarece nu va fi un drum ușor.

Pești
Peștii se vor simți destul de vinovați pentru anumite lucruri pe care le-a făcut și le-au spus, motiv pentru care vor încerca să găsească o modalitate prin care să se revanșeze față de persoana pe care au supărat-o…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed