HomeHoroscop Horoscop 23 decembrie 2022. Leii sunt deciși să facă anumite compromisuri, iar Fecioarele vor decide să îi mai dea o șansă persoanei care i-a dezamăgit

Horoscop 23 decembrie 2022. Leii sunt deciși să facă anumite compromisuri, iar Fecioarele vor decide să îi mai dea o șansă persoanei care i-a dezamăgit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
Horoscop 23 decembrie 2022. Leii sunt decisi sa faca anumite compromisuri, iar Fecioarele vor decide sa ii mai dea o sansa persoanei care i-a dezamagit
  • Horoscop 23 decembrie 2022 pentru toate zodiile
  • Fecioarele vor decide să îi mai dea o șansă persoanei care i-a dezamăgit
  • Săgetătorii vor începe să depună eforturi comune împreună cu partenerul de cuplu

Racii vor încerca să-și dea seama care sunt lucrurile pe care le-au evitat să le facă, Leii sunt deciși să facă anumite compromisuri, iar Fecioarele vor decide să îi mai dea o șansă persoanei care i-a dezamăgit.

Horoscop 23 decembrie 2022 Berbec

Berbecii vor vedea cum unele decizii sunt luate chiar sub ochii lor, fără ca aceștia să fie consultați. Nativii nu vor fi deloc mulțumiți de ceea ce se întâmplă, mai ales că erau niște decizii ce trebuiau luate de toți cei implicați.

Horoscop 23 decembrie 2022 Taur

Taurii nu vor avea răbdare să asculte până la final ceea ce o persoană are de spus, motiv pentru care vor înțelege greșit anumite aspecte și vor avea impresia că cei din jur au ceva personal cu aceștia.

Horoscop 23 decembrie 2022 Gemeni

Gemenii vor considera că nu este prea important să vorbească despre stările neplăcute pe care le au, deoarece acest lucru ar reprezenta un moment de slăbiciune, însă nu își dau seama că va fi din ce în ce mai greu, deoarece vor ține totul în ei.

Horoscop 23 decembrie 2022 Rac

Racii vor încerca să-și dea seama care sunt lucrurile pe care le-au evitat să le facă, dar care i-ar fi ajutat să se propulseze mai mult din punct de vedere profesional, deoarece își doresc să schimbe tactica, sperând că vor obține mai repede ceea ce vor.

Horoscop 23 decembrie 2022 Leu

Leii sunt deciși să facă anumite compromisuri, fiind convinși de faptul că, doar așa, vor reuși să ajungă acolo unde își doresc, însă nu trebuie să uite de principiile pe care s-au bazat întotdeauna.

Horoscop 23 decembrie 2022 Fecioară

Fecioarele vor decide să îi mai dea o șansă persoanei care i-a dezamăgit, încercând să se convingă singure că a fost doar un moment de rătăcire și că persoana respectivă nu este deloc așa cum pare.

Horoscop 23 decembrie 2022 Balanță

Balanțele își vor face o promisiune foarte importantă, pe care vor încerca să o ducă mai departe și vor face tot ceea ce pot, pentru a o respecta, deoarece vor începe să aibă mai multă grijă de propria persoană.

Horoscop 23 decembrie 2022 Scorpion

Scorpionilor nu vor rata șansa de a taxa persoanele care au de spus lucruri mai puțin frumoase la adresa lor, mai ales dacă este vorba de ceva ce nu este adevărat. Nativii nu vor accepta să fie luați în râs și vor reacționa tăios.

Horoscop 23 decembrie 2022 Săgetător

Săgetătorii vor începe să depună eforturi comune împreună cu partenerul de cuplu în ceea ce privește deschiderea unei afaceri, deoarece au în plan această dorință pe care vor neapărat să o îndeplinească.

Horoscop 23 decembrie 2022 Capricorn

Capricornii se vor axa mai mult în această perioadă pe rezolvarea problemelor celor din jur, deoarece vor să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a fi de folos, întrucât nu suportă să-i vadă pe cei dragi cum trec prin momente neplăcute.

Horoscop 23 decembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii pot renunța la unele dorințe pe care le aveau, deoarece își doresc să fie alături de o persoană importantă care trece printr-un moment mai dificil. Empatia lor îi va ajuta și de data aceasta și vor fi prieteni de nădejde.

Horoscop 23 decembrie 2022 Pești

Peștii vor înțelege care sunt persoanele care sunt prietenii lor cu adevărat și vor fi nu foarte plăcut surprinși când vor vedea că este vorba de o singură persoană, deoarece celelalte își vor da arama pe față.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed