Homecompatibilitate zodii O perioadă strălucită așteaptă 8 zodii în Octombrie. Horoscopul este de partea lor

O perioadă strălucită așteaptă 8 zodii în Octombrie. Horoscopul este de partea lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
8 zodii trebuie sa profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vesti bune
  • Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile
  • Ce vești aduce horoscopul lunii Octombrie

Berbec
Abilitățile de relaționare merg mână în mână cu capacitatea de a lupta pentru independența personală când este nevoie. Nu vă sfiiți să vă spuneți punctul de vedere dacă vă simțiți constrâns. Dezbaterile și conversațiile stimulatoare sunt favoritele voastre și nu duceți lipsă de ele pe tot parcursul lunii. Nu este nimic rușinos în a avea modele de viață, așa că profitați de oportunitatea de a prelua strategii de lucru de la cei mai buni. Spre sfârșitul lunii aveți revelații care vă ajuta să renunțați la obiceiuri nesănătoase. Îi îndepărtați pe cei care doar se prefac a vă fi prieteni.

Taur
Aveți resurse să faceți față unui volum mare de muncă în prima jumătate a lunii. Nu faceți compromisuri în privința calității chiar dacă veți fi mai obosiți. Urmați-vă pasiunile cu mai multă determinare, deși sunteți sfătuiți în direcția opusă. Capacitățile voastre creative ating un nou vârf, ceea ce ar trebui să-i facă pe superiori să considere o promovare. În relații, comunicarea se intensifică mai ales în ultima săptămână a lunii. Vă gândiți serios la o schimbare de carieră sau chiar la o relocare, deoarece premisele sunt favorabile.

Gemeni
Navigați între interesele personale, plăcerile vieții și petrecerea timpului alături de partener. Vă echilibrați cât se poate de bine, deoarece tânjiți după explorare și nu vă puteți concentra prea mult pe un singur lucru. De la jumătatea lunii începe o perioadă propice pentru exprimarea talentelor artistice și folosirea creativității în proiectele noi. Pe măsură ce luna se încheie, veți avea nevoie de o muncă mai concentrată pentru a obține rezultate. Sunteți preocupați de educația continuă și de colaborări pe termen lung. Sunteți mai introspectivi și luați în serios ce spun apropiații despre voi.

Rac
Vă centrați asupra afacerilor domestice luna aceasta. Aveți evenimente de familie de organizat și vă delectați cu conversațiile cu oaspeții veniți de departe. Nu sunteți o fire sociabilă, dar sunteți printre cunoscuți și aveți ocazia să depănați amintiri din copilărie. Jumătatea lunii vă aduce mai multă stabilitate financiară prin încheierea unui parteneriat. Pe măsură ce luna se încheie, vă retrageți din sfera socială zgomotoasă pentru a vă apleca asupra proiectelor voastre. Explorați opțiunile pe care le aveți și țineți cont de emoții când luați hotărârea finală. Conexiunile cu ceilalți sunt puternice și menite să dureze.

Leu
Simțiți nevoia să fiți apreciat pentru calitățile de lider, astfel că luna aceasta faceți o adevărată demonstrație de forță. Perspectivele voastre se extind și nu vă mulțumiți cu primele câștiguri, ci doriți să obțineți mult mai mult. Jumătatea lunii vă prinde într-o cu totul altă postură. Acordați atenție familiei și căutați siguranța pe care v-o dau relațiile cu prieteni vechi. Vă dați seama că o bună imagine publică nu vă garantează succesul pe termen lung. Analizați starea proiectelor voastre și e posibil ca spre sfârșitul lunii să vă răzgândiți într-o chestiune de afaceri.

Fecioară
Dedicați o bună parte din timp organizării eficiente a sarcinilor și proiectării unui buget pentru cheltuielile neașteptate. Aveți parte de câștiguri materiale importante, deoarece sunteți extrem de atenți la detalii. La jumătatea lunii aveți nevoie de abilități de comunicare sporite pentru a căpăta încrederea celor din jur. Folosiți-vă și de farmecul personalității, nu doar de capacitățile persuasive. Veți primi aprecieri, mai ales că vă arătați preocupați de bunăstarea tuturor. Veți avea nevoie de o pauză mai lungă de la muncă la sfârșitul lunii.

Balanță
Luna e marcată de oportunități și norocul vă urmărește. Energia ridicată vă permite să demarați noi proiecte, chiar să vă ocupați de mai multe deodată. Mijlocul lunii este o perioadă de punere în balanță, de schimbare a concepțiilor și redefinire a viziunii de viață. Nevoile voastre trebuie puse pe primul plan în ultima săptămână, măcar ca să știți pentru ce luptați. Sfârșitul lunii vă aduce clarificări ale unor chestiuni administrative. În viața personală intrați în dezbateri cu partenerul asupra traiului în comun și împărțirea cheltuielilor.

Scorpion
Este o lună tensionată pentru voi și ați putea exploda dacă nu găsiți căi de detensionare. Folosiți surplusul de energie pentru a vă îndeplini obiectivele. Activitățile împreună cu prietenii sau colegii sunt bine-venite în această perioadă. Aveți nevoie să vă eliberați mintea de tumultul de idei și de grijile excesive. La jumătatea lunii deveniți mai comunicativi, mai dispuși să exprimați ce simțiți. În ultima săptămână disponibilitatea pentru familie crește și înțelegeți mai bine ce vă tot spune partenerul, iar voi n-ați putut asculta.

Săgetător
Puteți prelua conducerea în ce privește o cauză sau să intrați într-o asociație secretă, cert este că vi se deschid uși către noi experiențe în această lună. Sunteți mai atenți la cum vă formulați obiectivele pentru a fi siguri că le atingeți. La jumătatea lunii apucați pe o pantă mai meditativă, vă treceți în revistă credințele și vă pregătiți sufletește pentru a întâmpina unele schimbări. Sfârșitul lunii vă găsește aplecat peste planuri. Puteți începe o relație romantică cu un vechi prieten.

Capricorn
Este o perioadă în care planurile merg ca pe roate. Aveți rezultate în tot ce întreprindeți pentru că sunteți organizat și eficient. E bine să regândiți unele strategii de acțiune. Unele dorințe ar putea să nu se potrivească cu energia prezentului. Sunteți îndreptățiți să aspirați la mai mult, așa că profitați de oportunități. La jumătatea lunii vă exprimați ideile public, în grupuri de colegi și prieteni. Semințele sădite acum vor da roade în viitorul apropiat. Pe măsură ce se încheie luna, vi se oferă o nouă perspectivă asupra relaționării în cuplu.

Vărsător
Călătoriile spirituale, filosofiile de viață sau atingerea unor niveluri educaționale ridicate sunt preocupările voastre dominante luna aceasta. Vizionarul din voi este activat din toate direcțiile, așa că mergeți pe drumurile care vi se deschid cu generozitate. Pasiunea voastră pentru explorare crește în intensitate și căutați compania unor persoane cu aceleași interese. Posibil să aveți și o aventură romantică intensă. Jumătatea lunii vă aduce cu picioarele pe pământ, deoarece sunteți prins cu tot felul de treburi ce necesită toată atenția. La sfârșitul lunii vă dedicați cu totul celor dragi.

Pești
Ieșiți dintr-o perioadă de stagnare și vă este greu să intrați în ritm, deși sunteți dornic să depuneți toate eforturile. Vă faceți tot felul de gânduri care vă tulbură și vă îndepărtează de ceilalți. E bine să analizați situațiile la rece, să nu lăsați emoțiile să vă stea în cale. Tânjiți după mai multă apropiere de ceilalți, căutați persoane speciale, care să vă înțeleagă complet. Jumătatea lunii vine cu schimbări și va trebui să vă revizuiți atitudinile față de responsabilități. Spre sfârșitul lunii deveniți meditativi și chiar puțin nostalgici…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed