7 zodii, pregătiți-vă să domniți în Octombrie! Luna Octombrie vă aparține

Share

  • Octombrie se anunță o lună avantajoasă pentru majoritatea zodiilor
  • Există și excepții referitoare la schimbări neprevăzute pentru unii nativi din zodiac

Nativii din zodia berbec au succes luna aceasta pe plan sentimental, reușind să întărească legătura cu partenerul de suflet. De asemenea, racii și leii au șanse mari să își găsească sufletul pereche în această lună plină de surprize.

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Pentru nativii acestei zodii, luna se anunță tensionată și plină de discuții pe plan profesional. Aceștia pun munca pe primul loc, însă vor întâmpina probleme ce țin de organizarea timpului, ei având parte de întârzieri, haosul fiind prezent în gestionarea situațiilor. Dacă sunt puțin mai atenți în ceea ce privește autodisciplina, berbecii vor reuși să finalizeze obligațiile. Un lucru important pentru berbeci, va fi faptul că se vor preocupa foarte mult de viitor, uitând de prieteni și de distracții. Pe plan sentimental, reușesc să-și consolideze relația de cuplu, prin atenția pe care partenerul de viață o primește de la nativul berbec.

Taur 21 aprilie – 20 mai
Luna Octombrie pentru tauri va fi plină de iubire și afecțiune, iar momentele petrecute alături de persoana iubită vor fi în planul zilnic, taurii reușind să consolideze și mai mult relația de cuplu, prin diferite activități și distracții pe care le va face. Din punct de vedere financiar, nativii vor da dovadă de perseverență și implicare pentru a câștiga sume de bani mai mari. Se vor gândi chiar la un loc de muncă adițional sau chiar la începerea unui proiect din care se poate obține bani. Pentru aceștia, banii aduc o liniște psihică ce le oferă sentimentul de siguranță. Chiar dacă dorința de a câștiga mulți bani este mare, trebuie să aibă grijă și la sănătate, care poate fi pusă în pericol dacă se va exagera cu anumite activități.

Gemeni 21 mai – 21 iunie
Octombrie se anunță o lună tensionată pentru gemeni, aceștia fiind acaparați de stres din cauza îndatoririlor pe care le au și nu reușesc să le ducă la bun sfârșit. Este benefic pentru detensionare să-și planifice ieșiri cu prietenii pentru a-și încărca bateriile și pentru a da randament în angajamentele luate. Sănătatea nativilor gemeni poate fi afectată spre finalul lunii, astfel aceștia trebuie să adopte un stil de viață sănătos și să evite lucrurile și obiceiurile ce le pot afecta viața. În ceea ce privește viața amoroasă, gemenii vor avea parte de aventuri romantice, de unde se pot lega adevărate relații de dragoste, dacă aceștia apelează la o gândire corectă. Este recomandat să ofere atenție oportunităților și să facă alegerea bună în acest sector, pentru a nu avea de suferit.

Rac 22 iunie – 22 iulie
În Octombrie , emoțiile pun stăpânire pe raci, astfel aceștia vor fi ușor afectați de criticile ori respingerile primite de la cei din jur. Nevoia de afecțiune din partea apropiaților va creste, însă este recomandat racilor să aibă grijă pentru a evita dezamăgirile. În plan profesional, aceștia vor evita să rezolve problemele apărute, în loc să le confrunte, iar colegii de muncă se vor arăta neinteresați în a oferi suport la rezolvarea acestora. În domeniul iubirii, nativii din zodia rac vor avea surprize, iar dacă gândesc atât rațional, cât și sentimental vor avea parte de succes, acest lucru finalizându-se cu o nouă relație sau întărirea celei existente.

Leu 23 iulie – 22 august
În Octombrie , nativii leu sunt predispuși la probleme de sănătate, precum infecții, probleme ale danturii, cauzate de un stil de viață nesănătos. De asemenea, pentru a evita accidente ce pot pune în pericol viața leilor, aceștia sunt sfătuiți să evite activități periculoase ce implică fizicul. Luna Octombrie este una benefică pentru lei în domeniul călătoriilor, aceștia având oportunități de a vizita noi meleaguri și a descoperi noi culturi. Această lună oferă conjuncturi nativilor din zodia leu să descopere persoane cu care pot lega o relație amoroasă de lungă durată, decizia aparținând în mare parte leilor.

Fecioară 23 august – 22 septembrie
Zodia fecioară este una dintre norocoasele lunii, întrucât în majoritatea planurilor va avea reușite datorită muncii și implicării de până acum. Comunicarea stă la baza reușitelor în cuplu, iar relația cu cei din jur pare să meargă într-o direcție bună, întrucât nativii acestei zodii reușesc să își exteriorizeze ideile. Partenerul de viața va oferi atenție dorințelor fecioarei și o va surprinde cu mici surprize. Din punct de vedere financiar, toate deciziile luate de până acum în acest domeniu vor avea efect pozitiv, iar câștigurile nu vor înceta să apară. Octombrie este o lună roditoare pentru cei născuți în fecioară, iar aceștia trebuie să profite la maxim de oportunitățile întâmpinate.

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie
Pentru nativii acestei zodii, se pare că Octombrie aduce ghinion în mai multe domenii în care aceștia activează. Recomandarea ar fi ca acești nativi să rămână axați pe prioritățile personale și să nu se abată de la acestea, întrucât lipsa de interes și amânarea lor, poate afecta rezultatele finale. Gelozia pune amprenta pe relația de cuplu, afectând în mod vizibil și rapid acest domeniu, finalizându-se chiar cu despărțire, dacă balanța nu își va stăpâni acest sentiment. În ceea ce privește sănătatea, aceasta este printre singurele lucruri bune ce se vor întâmpla pentru nativi în Octombrie , deoarece bolile vor sta departe și este un moment oportun de începere a unui sport.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Octombrie va aduce în plan sentimental pentru scorpioni, dileme și chiar dorințe de a înșela partenerul de viață sau de a intra în relații complicate, acest lucru fiind cauzat și de aspirația de transformare, dar și de nemulțumirea interioară pe care aceștia o resimt fără un motiv întemeiat. În domeniul muncii, acești nativi au parte de succes, întrucât se focusează pe ducerea la bun sfârșit a planurilor în care sunt implicați, iar acest lucru le va oferi laude din partea oamenilor din jur, lucru care îi va satisface pe nativi. Este o perioadă bună pentru revizuirea sănătății și rezolvarea anumitor probleme legate de aceasta.

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Această lună este benefică în domeniul carierei, întrucât săgetătorii vor reuși cu ușurință să finalizeze tot ce și-au propus și să colaboreze cu cei din jur într-un mod facil. De asemenea, nu vor ezita să își exprime public opiniile, fapt ce va atrage atenția oamenilor, chiar și a șefilor, ce îi vor recompensa financiar pe măsura așteptărilor. Este o perioadă excelentă pentru a intra într-o relație amoroasă alături de persoana mult visată și care îndeplinește cerințele partenerului ideal în opinia nativilor. Sănătatea este menținută la un nivel optim luna aceasta, însă trebuie să se acorde atenție și să nu se facă exces fizic și alimentar pentru a o pune în pericol.

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Această perioadă pare a fi una agitată pentru capricorni, deoarece au o mulțime de sarcini de dus la bun sfârșit care le solicită atât intelectualul, cât și fizicul foarte mult. Este recomandat nativilor să se relaxeze, iar munca să nu devină o prioritate. Spre finalul lunii, lucrurile se vor detensiona și vor lua un făgaș normal fără prea mari eforturi. În ceea ce privește statutul financiar, este momentul potrivit pentru a economisi bani și a face investiții exclusiv necesare, deoarece risipirea banilor fără un scop întemeiat, aduce mai multă tristețe în sufletul capricornilor.

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Octombrie se face remarcat pentru vărsători prin problemele de sănătate pe care le aduce în viața acestora. Sănătatea poate fi menținută de acești nativi la un nivel optim prin adoptarea unor diete alimentare sănătoase și practicarea exercițiilor fizice. Din punct de vedere amoros, vărsătorii vor fi dispuși la întemeierea de noi relații, însă vor trebui să renunțe la anumite obiceiuri de dragul persoanei cu care dorește un cuplu. Relația cu familia va fi una bună, dacă acești nativi vor reuși să își stăpânească ieșirile nervoase și cuvintele nepotrivite.

Pești 19 februarie – 20 martie
Peștii vor avea în Octombrie reușite pe plan profesional, întrucât tot efortul depus până acum se va resimți luna aceasta. Chiar dacă vor avea o listă de sarcini complexă la locul de muncă, aceștia o vor realiza cu ușurință și vor fi apreciați datorită ritmului alert cu care lucrează. Cu toate că, domeniul profesional excelează, peștii trebuie să țină cont și de zilele libere, să se elibereze de activitățile cotidiene. Este recomandat să petreacă timpul cu cei dragi și să facă ieșiri în aer liber pentru a se relaxa…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news