O săptămână sub aripa protecției astrale pentru 7 zodii. Gemenii sunt în lumina favorită a stelelor

Share

  • Mai multe zodii beneficiază de protecție astrală în această săptămână
  • Contextul astral îi protejează pe unii dintre nativi săptămâna aceasta
  • Urmează o săptămână în care vor avea doar de câștigat

Peștii se numără printre aceștia, în cazul lor fiind vorba de un câștig în plan financiar. Pentru nativii zodiei Taur, Leu și Fecioară se anunță o săptămâna cu armonie, și șanse de reușită din toate punctele de vedere. Nativii zodiei Berbec vor fi ținta unor răutăți la locul de muncă, însă fără succes, căci astrele le oferă și lor protecție săptămâna aceasta.

Berbec
Berbecii se pot simți descurajați la începutul săptămânii, simțind că nu sunt în locul potrivit. Nu trebuie să vă îngrijorați deoarece astrele vă oferă protecție iar răutățile celor din jur nu vă vor afecta pentru mult timp. Reușiți să vă adunați și le dovediți tuturor că sunteți cel mai potrivit pentru poziția pe care o ocupați.

Taur
Vă bucurați de cea mai bună versiune a voastră în această săptămână și vă puneți în valoare toate calitățile pe care le-ați dobândit de-a lungul timpului. Protecția astrală poate fi un prilej extrem de bun pentru a investi într-un proiect.

Gemeni
Nativii zodiei Gemeni se numără printre preferații astrelor în săptămâna aceasta. Toate vă vor merge excelent fie că vă implicați într-un proiect sau o nouă afacere, fie că vă raportați la planul sentimental. Este o săptămână încărcată emoțional, într-un mod pozitiv.

Rac
Apar probleme în relația de cuplu datorită unor discuții mai vechi care au rămas neîncheiate. Discutați cu partenerul și rezolvați problemele trecutului deoarece urmează un nou capitol în viața voastră.

Leu
Aveți parte de o săptămână în care sunteți apreciat la adevărata voastră valoare mai ales la locul de muncă. Vă este apreciată munca, rezultat al protecției astrale dar și al eforturilor depuse din ultima perioadă.

Fecioară
Nu aveți parte de neplăceri, nici la locul de muncă, nici în planul personal. Persoana iubită vă surprinde plăcut printr-un gest de apreciere. Vă recâștigați încrederea în sine mai ales profesional.

Balanță
În această săptămână Balanțele vor trebui să ofere înapoi o mică parte din susținerea pe care au primit-o din parte apropiaților. Cei dragi vor avea nevoie de susținere din partea voastră.

Scorpion
Nici nativii Scorpion nu rămân neobservați de astre în această săptămână, fiind sub protecția acestora. Își vor găsi puterea necesară pentru a da curs discuțiilor la locul de muncă și pentru a nu răspunde răutăților colegilor, răutăți provenite în urma succesului de care te bucuri mai ales în plan profesional.

Săgetător
Aveți oportunitatea să vă expuneți sentimentele săptămâna aceasta, nu ezitați să o faceți. Puteți pune bazele unei frumoase povești de iubire.

Capricorn
Aveți o săptămână încărcată așa că va trebui să vă și odihniți. Cu optimism și calm veți trece cu brio peste toate provocările din aceste zile.

Vărsător
Vă găsiți liniștea sufletească după o lungă perioadă în care v-ați tot agitat. Lucrurile pe care nu le puteați rezolva se așează de la sine. Și în relația de cuplu vă merge bine deoarece vă găsiți echilibrul alături de partener.

Pești
Săptămâna vine cu o veste excelentă pentru nativii zodiei Pești. Aveți parte de un câștig în plan financiar, poate o sumă de bani sau o moștenire. Totuși, vestea bună vine la pachet cu responsabilități pe care va trebui să vi le asumați…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news