Homecompatibilitate zodii O zodie își umple contul până la sfârșitul lunii decembrie

O zodie își umple contul până la sfârșitul lunii decembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 488 views 5 minute timp de citit
O zodie isi umple contul pana la sfarsitul lunii decembrie

Urmează prosperitate financiară, noi iubiri și avansări în carieră. Racii se vor îndrăgosti, Scorpionii vor avansa la muncă, iar Leii vor trece peste problemele financiare.

BERBEC
Este posibil să întâmpini dificultăți financiare, dar vor trece repede, cu ajutorul oamenilor din jurul tău. Este momentul să fii creativă și să iți demonstrezi talentul și toate acestea trebuie făcute într-o notă originală, caracteristică ție și semnului tău zodiacal. Nu neglija familia și problemele ei și îndreaptă-ți puțin atenția spre persoana iubită și relațiile tale sociale.

TAUR
Până la sfârșitul lunii decembrie, contul tău va avea parte de o evoluție excelentă, așa că te poți bucura de un sfârșit de an excepțional. La muncă, bineînțeles, lucrurile stau foarte bine, iar pe plan personal, te simți împlinită. Axează-te puțin și pe timpul tău petrecut doar cu tine, te va ajuta să te echilibrezi pe toate planurile. Fă o activitate de care nu te-ai mai bucurat demult, ieși și plimba-te și pune ordine în gânduri.

GEMENI
Este posibil să ai ocazia să întâlnești pe cineva potent din punct de vedere financiar și social, iar acest lucru își va aduce multe beneficii, întrucât această persoană este gata să iți ofere câte ceva din experiența ei. O să ai curaj să pui în practică lucruri pe care ți le doreai de ceva vreme. Dar totul trebuie să aibă parte de răbdare din partea ta și de o analiză cât mai obiectivă a situației în care te situezi.

RAC
Apar noutăți în viața sentimentală și ești pe drumul către o nouă iubire, iar dragostea se va simți la maxim. Apelează totuși și la rațiune și fii calculată, pentru a te asigura că toți pașii pe care urmează să îi faci sunt bine puși la punct. Încearcă să mergi într-o călătorie de cunoaștere a persoanei pe care o placi și las-o și tu pe ea la rândul tău să te descopere. Nu neglija totuși nici munca și nici familia, cu toții au nevoie de tine la capacitate maxima.

LEU
Ești pe cale să depășești problemele financiare care te tot apăsau și este posibil să fie o perioadă destul de obositoare, dar familia și persoana iubită, te vor face să treci cu ușurință de ea și vei considera că toate eforturile peste a trece peste această perioadă, au meritat. Timpul de relaxare este extrem de important și cu siguranță ai nevoie de el, așa că nu te feri să profiți de asta. Citește ceva plăcut, relaxant, sau, de ce nu, o carte cu o intrigă interesantă, care să-ți pună mintea în mișcare.

FECIOARĂ
Energia și productivitatea țin cu tine, așa că vrei să faci cât mai multe lucruri și vei reuși. Fie că faci ceva ce te ajută la muncă, fie că faci ceva doar pentru tine și sufletul tău. Totul pare să fie bine pe plan profesional și sentimental, așa că gândurile bune nu vor întârzia să aducă împreună cu ele și idei creative și originale pe care o să le puteți pune în practică tu și partenerul tău. Socializează, profită de faptul că ai în jurul tău oameni minunați.

BALANȚĂ
Se anunță o perioadă frumoasă, pe care o vei ține minte mult timp de acum înainte. Este posibil să iți dorești mai mult de la viață, cel puțin în ceea ce privește latura sentimentală. Să vrei să treci la pasul următor, să avansezi în relația pe care o ai cu persoana pe care o iubești. Când vine vorba de latura financiară, nu trebuie să iți faci probleme, ai tot sprijinul din lume să treci peste tot ce te îngrijorează, oamenii din jurul tău iți vor fi alături indiferent de situație.

SCORPION
Cineva de la serviciu va aprecia munca pe care o depui și iți va oferi o avansare, pe care o vei accepta cu bucurie, pentru că o așteptai de ceva vreme. Plină de energie, vei avea dispoziția necesară să faci multe activități, care implică familia și persoana iubită. Diferențele de perspectivă s-ar putea să iți dea puține bătăi de cap, dar cu obiectivitatea necesară, vor trece repede. Lasă de la tine atunci când este cazul, te vei încărca cu energie pozitivă.

SĂGETĂTOR
Pe plan sentimental, se anunță planuri importante de viitor și te simți bine cu această idee. Totodată, pare să fie momentul și pentru o colaborare importantă care iți va aduce satisfacție pe plan profesional, așa că fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău la muncă, să fii pe poziții atunci când această oportunitate va apărea. Chiar și atunci, este necesară sfătuirea cu partenerul tău.

CAPRICORN
Talentul și creativitatea iți vor aduce câteva avantaje pe plan profesional, vei reuși să materializezi financiar ceea ce iubești să faci. Ideile vor curge, așa că vor apărea odată cu ele și anumite câștiguri financiare, detașate de locul de muncă. Posibil și ca o veche cunoștință să iți propună o colaborare, dar trebuie gândită cu atenție și decizia trebuie luată doar după ce te consulți cu persoanele apropiate ție, pentru că perspectivele diferite ale situației, te vor ajuta să vezi această colaborare mai amplu.

VĂRSĂTOR
O nouă activitate va intra în viața ta, ceva la care te pricepi și cu care te simți împlinită, iar efectele financiare, nu vor întârzia să apară. Va fi totuși nevoie de un ajutor, ori din partea unui amic, ori din partea partenerului sau al familiei, pe care ar fi foarte bine să îl accepți cu recunoștință. Posibil să întâmpini câteva discuții contradictorii, care vor necesita mult calm și empatie. Petrece timp cu partenerul tău, te va ajuta enorm.

PEȘTI
Ideile tale pot fi salvatoare pentru viața de cuplu, dar mai ales pentru ceea ce se petrece la muncă. Te vei simți astfel împlinită și vei căpăta multă încredere în tine. Se vor ivi câteva cheltuieli neprevăzute, dar nu e cazul să te sperii. Este posibil să apară câteva schimbări în ceea ce privește viața personală pe termen lung, să iei o decizie de viitor cu privire la o posibilă mutare sau achiziționare de un obiect costisitor, cum ar fi o mașină.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed