Homecompatibilitate zodii 3 zodii au trecut prin situații dificile tot anul, dar de acum se schimbă în bine soarta lor

3 zodii au trecut prin situații dificile tot anul, dar de acum se schimbă în bine soarta lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 681 views 3 minute timp de citit
3 zodii au trecut prin situatii dificile tot anul, dar de acum se schimba in bine soarta lor
  • Leilor le-a venit rândul să fie răsplătiți la locul de muncă
  • Balanțele, în sfârșit, reușesc să își rezolve problemele de sănătate
  • Săgetătorii vor începe să se bucure, din nou, de viață, după ce își achită creditele

Berbec
Berbecii vor avea parte de o perioadă aglomerată, căci au avut parte de o situație neprevăzută din care au ieșit cu bine, însă le-a cam dat bătăi de cap. Lipsa timpului va fi cel mai mare dușman dar dupa se pot relaxa căci își vor rezolva toate problemele birocratice care aveau nevoie de atenție și timp.

Taur
Taurii vor să își schimbe locul de muncă, dar nu au găsit încă nimic care să le surâdă. Nu le convine să încheie anul la același serviciu, dar momentan nu au altă variantă.

Gemeni
Gemenii au fost numai într-o distracție, ceea ce le-a făcut gaură mare în buzunar. Dacă alții abia încep distracția, ei sunt nevoiți să stea în banca lor, pentru a reuși să pună bani deoparte.

Rac
Racii sunt mulțumiți de cum decurg toate în viața lor. Acest an a fost exact cum și-au dorit și vor să îl încheie în același ritm.

Leu
Leii au muncit din greu pe tot parcursul anului, dar acum a venit momentul să fie răsplătiți. Vor fi anunțați că salariul lor va crește cu un procent destul de mare, ceea ce nu îi face decât să se bucure și să fie motivați să continue tot așa și pe viitor.

Fecioară
Fecioarele vor trece printr-o despărțire care le va prinde foarte bine. Nu vor suferi pe urma ei, ci din contra, vor începe să își trăiască viața așa cum vor ele, fără să fie controlate și judecate de nimeni.

Balanță
Balanțele au avut câteva probleme de sănătate cu care s-au confruntat pe parcursul anului. Nu au reușit să obțină tratamentul adecvat pentru a scăpa de ele, până acum. Din fericire, au întâlnit un medic foarte bun, care nu doar că le-a prescris tratamentul corect, dar le-a și liniștit prin faptul că le-a informat că nu este absolut nimic îngrijorător și că multe persoane se confruntă cu asta.

Scorpion
Scorpionii vor avea o perioadă mai aglomerată, căci în ultimele luni din an mereu sunt suprasolicitați la job, deoarece situația trebuie încheiată pe tot anul.

Săgetător
Săgetătorii nu au avut un an prea bun. Din cauză că au făcut credit la bancă, nu și-au permis decât să trăiască de pe o zi pe alta. Acum, în sfârșit vor reuși să termine de achitat datoria și să se bucure pe deplin de lucrurile realizate prin acel credit, dar și de viață, căci de acum vor avea din nou bani și pentru altceva decât strictul necesar.

Capricorn
Capricornii vor primi o ofertă de muncă în străinătate, așa că, vor pleca pentru a încerca să își facă un trai mai bun. Începutul nu va fi ușor, dar se vor descurca.

Vărsător
Vărsătorii vor să intre în noul an cu un temperament schimbat. În aceste ultime luni decid să apeleze la un psiholog, pentru a lucra puțin la modul cum reacționează în situații de stres și nervi.

Pești
Peștii tocmai ce au început un job nou, la care au un salariu mai bun. În perioada ce urmează vor să investească banii căpătați în plus în propria persoană, și anume, să își cumpere ce își doresc, să iasă în oraș cu prietenii…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed