Oportunități de flirt și relații noi pentru nativii singuri. 2 zodii primesc cereri în căsătorie

Share

  • Racii se află într-o relație de lungă durată
  • Leii se vor simți nemulțumiți de modul în care lucrurile se întâmplă în viața lor
  • Fecioarele își doresc să înceapă o nouă relație

Berbecii nu mai sunt într-o relație de ceva vreme, Taurii au toate șansele de a primi o aprobare pe care o așteptau, iar Gemenii simt că se apropie o perioadă destul de aglomerată.

Berbec
Berbecii nu mai sunt într-o relație de ceva vreme și, odată ce vor lua parte la un eveniment de familie, vor descoperi printre prietenii comuni o persoană care le va atrage atenția, motiv pentru care vor începe să flirteze cu aceasta, în speranța că se va înfiripa ceva.

Taur
Taurii au toate șansele de a primi o aprobare pe care o așteptau, după ce vor veni cu o idee care le va surâde superiorilor. Aceștia vor câștiga încrederea pentru care au muncit foarte mult.

Gemeni
Gemenii simt că se apropie o perioadă destul de aglomerată, motiv pentru care vor încerca să își organizeze timpul suficient de bine cât pentru a fi pregătiți pentru orice, indiferent de cât de mult ar dura.

Rac
Racii se află într-o relație de lungă durată și, chiar dacă nu i-au spus partenerului, s-au gândit la nuntă. Nativii vor avea parte de o surpriză și vor primi, în cele din urmă, inelul.

Leu
Leii se vor simți nemulțumiți de modul în care lucrurile se întâmplă în viața lor, însă vor da vina pe persoanele nepotrivite. Nativii trebuie să-și dea seama că singurii vinovați sunt ei, deoarece nu și-au asumat faptele comise.

Fecioară
Fecioarele își doresc să înceapă o nouă relație, motiv pentru care deja au pus ochii pe o persoană care le-a atras atenția și se vor gândi la cele mai inspirate replici pe care le pot avea.

Balanță
Balanțele vor reuși să dea lovitura din punct de vedere personal, deoarece vor câștiga o persoană de încredere. Aceștia vor începe o relație de prietenie foarte frumoasă care le va permite să se dezvolte.

Scorpion
Scorpionii vor începe și ei să flirteze, însă cu partenerul de cuplu, deoarece le plac la nebunie aceste joculețe. Partenerul de cuplu va intra și el în jocul lor și totul se va transforma în ceva foarte frumos.

Săgetător
Săgetătorii vor stabili câteva acțiuni pe care vor să le facă în viitor, fiind convinși și de faptul că acestea îi vor ajuta să ajungă mai repede acolo unde și-au stabilit de la bun început.

Capricorn
Capricornii vor fi ceruți în căsătorie, deși se află într-o relație ce nu a început de prea mult timp. Într-un timp relativ scurt, atât nativii, cât și partenerul au trecut prin experiențe care i-au întărit și i-au făcut să își dea seama că sunt persoanele potrivite una pentru cealaltă.

Vărsător
Vărsătorii vor experimenta anumite lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum și vor da dovadă de un curaj ieșit din comun. Aceștia se vor bucura din plin atunci când vor vedea că eforturile le vor fi răsplătite.

Pești
Peștii vor renunța la spontaneitatea pe care o aveau, deoarece își vor da seama că anumite responsabilități pe care le au acum trebuie luate mai în serios și nu mai au timp de astfel de copilării…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news