Homecompatibilitate zodii Patru zodii înving trecutul, cu Peștii călătorind dincolo de limitele cunoscute

Patru zodii înving trecutul, cu Peștii călătorind dincolo de limitele cunoscute

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Patru zodii înving trecutul, cu Peștii călătorind dincolo de limitele cunoscute

Se anunță o perioadă caracterizată de rezolvarea problemelor din trecut pentru multe zodii, iar altele își vor găsi sufletul pereche.

Taurul va primi o propunere avantajoasă la muncă, Racul își va dori să aibă un prieten alături, iar Balanța va primi o misiune importantă la muncă.

BERBEC
Urmează câștigul unui proces pentru care te consumai de mult timp și te vei simți foarte bine în pielea ta cu această ocazie, vei radia de bucurie, iar acest aspect te va ajuta și în ceea ce privește viața de cuplu. După această realizare, vei simți că ai nevoie de câtva timp petrecut în liniște, alături de familie și de persoana iubită. Nu ezita nici să ieși puțin cu prietenii, puțină socializare te-ar ajuta și mai mult.

TAUR
Daca ai un partener, va trebui sa găsești locul si momentul să te bucuri de ceva timp singură. Dacă ești singură, îți vei relua viața amoroasă foarte curând, așa cum iți dorești. La locul de muncă iți vor face o propunere pe care o vei accepta fără ezitare. Este un moment bun pentru a face o schimbare radicală, fie că vorbim despre stilul tău, fie că vorbim despre o schimbare pe plan personal.

GEMENI
Dacă încă nu ai un partener, îl poți întâlni la un eveniment de lucru, așa că nu refuza nicio invitație care iți va fi înaintată. Nu ar fi bine să împrumuți bani în această perioadă, chiar dacă consideri că ai nevoie de ei, situația financiară se va rezolva de la sine. Mergi înainte în cazul în care ai o noua idee de afacere, este foarte posibil să fie una bună, dar fii foarte rațională.

RAC
Zi grea sub aspect sentimental și vei simți nevoia să te alături unui prieten pe care îl vezi ca pe un sprijin. Nu regreta, prieteniile sunt și pentru asta. Nu pierde bani, cumpără doar ceea ce este necesar, mergând la cumpărături nu te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit. Activitatea ta profesionala îți va oferi cel mai bun moment al zilei, o muncă bine făcută va fi o sursă de satisfacție. Încercă să privești totul cu o viziune cât mai optimistă.

LEU
Încercă să nu te cerți cu partenerul în fața altor persoane. Reconcilierea este aproape, dar va trebui să vorbiți mai mult, să vă spuneți ce aveți pe suflet și să încercați fiecare să lăsați de la voi. În această perioadă, ar trebui să te concentrezi pe organizarea muncii tale, să nu pierzi timpul cu gânduri negative. Nu uita să îi suni pe cei dragi și poate chiar să organizezi o scurtă întâlnire cu ei.

FECIOARĂ
Și acest semn zodiacal își rezolvă problemele din trecut, fiind probleme care au legătură cu locul de muncă. Ceva te apasă de ceva timp, dar nu ai avut curajul să te exteriorizezi, însă iți dai seama că a venit vremea rezolvării, așa că vei începe demersurile în acest sens. Te afli într-un moment economic bun, te poți răsfăța cu acel capriciu la care visezi demult. După o serie de urcușuri și coborâșuri, vei atinge relaxarea și liniștea de care ai nevoie

BALANȚĂ
Balanțele vor resimți echilibrul după ce problemele vechi pe care le au cu partenerul, își vor găsi rezolvarea. La locul de muncă, responsabilitatea ta este cea mai bună garanție a ta, iar șeful tău are încredere în tine și te va răsplăti cu cea mai bună misiune, despre care știi că o poți duce la capăt. Nu strică să programezi o ieșire cu prietenii, dar nu uita să iți iei și partenerul cu tine, se anunță distracție.

SCORPION
Tensiunea cu partenerul tău va scădea, era timpul să te relaxezi, atât tu, cât și relația de cuplu. Cu familia se îmbunătățește și relația, în ultima vreme ai fost oarecum distanțată din cauza grijilor. La muncă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine, lumea începe să observe calitățile de care dispui. Vei ieși dintr-o groapa economica, astăzi îți vor da o veste buna în acest sens. Ieși și bucură-te de vestea bună împreună cu oamenii pe care vrei să îi ai alături atunci când te simți bine în pielea ta.

SĂGETĂTOR
Iți vei rezolva problemele de natură sentimentală cu care te confruntai de ceva timp și cu care nu ai avut până acum curajul să dai piept. O iubire trecută este posibil să revină, dar de data aceasta, ar fi bine ca amândoi să aveți grijă să nu repetați aceleași greșeli. Ia-o de la capăt, consideră că ai în fața ta o persoană abia cunoscută și vezi cum poți face de data aceasta ca lucrurile să meargă. La muncă situația este stabilă și simți că te încadrezi bine în mediul din care faci parte, asta și pentru că ai niște colegi cu care rezonezi și pe care îi consideri aproape prieteni.

CAPRICORN
Dragostea la prima vedere nu este recomandată, dar totuși astăzi ai putea să te lovești de ea, fără să te aștepți. Posibil că vei avea parte și de o nouă prietenie. Această nouă prietenie va însemna începutul unei afaceri bune, ești pe un val financiar. Dacă vrei să avansezi la serviciu, va trebui să faci față unei provocări, dar și să ții cont de părerile celorlalți, oricât ți s-ar părea de banale. Arată-le celor din jur că pe lângă capacitățile tale profesionale, stau și cele sociale.

VĂRSĂTOR
Uită de prejudecăți și mergi înainte, indiferent de ce iți rezervă viața. E timpul să-ți regândești comportamentul la locul de muncă, în ultima vreme nu ai fost foarte productivă, din cauza problemelor care ți-au acaparat mintea. Viața de cuplu a avut și ea puțin de suferit, dar urmează să revină la normal, odată ce problemele vor fi discutate și înțelese.

PEȘTI
Atenție, după o perioadă plictisitoare și monotonă, pasiunea s-ar putea trezi pe neașteptate. Vei părăsi zona ta de confort și vei trăi unele dintre cele mai intense momente din domeniul personal. La birou, vei primi o recompensă pentru munca ta, o meriți. Urmează noi prietenii care vă vor aduce avantaje pe plan personal și profesional și vă vor potența calitățile sociale…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed