Homecompatibilitate zodii Miercuri, joi, vineri, 6 zodii trebuie să facă niște alegeri complicate dacă vor mai mulți bani

Miercuri, joi, vineri, 6 zodii trebuie să facă niște alegeri complicate dacă vor mai mulți bani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Miercuri, joi, vineri, 6 zodii trebuie să facă niște alegeri complicate dacă vor mai mulți bani
  • Miercuri, joi, vineri, 6 zodii vor începe proiecte noi
  • O bună parte din săptămână, proiectele financiare se țin lanț de jumătate dintre zodii
  • Zodiile vor avea parte de oportunități imposibil de ratat

BERBECUL reprezintă un pachet complet, FECIOARA va trebui să facă niște alegeri complicate dacă vrea să obțină mai mulți bani, iar SĂGETĂTORUL vrea să investească în ceva măreț!

BERBEC
Nativul BERBEC știe cum să facă afaceri, iar acest lucru îl ajută nu doar pe plan financiar, cât și în celelalte domenii ale vieții. Nativul a dezvoltat niște abilități care îl ajută să obțină mereu ceea ce își dorește!

TAUR
Starea financiară a nativului de pământ este una din ce în ce mai bună, iar acest lucru este datorat efortului pe care l-a depus la locul de muncă. Se pare că TAURUL este preferatul șefului său, astfel că posibilitatea de a primi un bonus este foarte mare în ziua de vineri!

GEMENI
Nativul de aer este conștient de faptul că este o persoană amuzantă, alături de care oamenii se simt bine. Totuși, acesta trece printr-o perioadă mai dificilă și rămâne destul de dezamăgit atunci când observă că oamenii pe care se bazează nu sunt acolo să îi ridice moralul!

RAC
Nativul de apă trebuie să profite mult mai mult de abilitățile pe care le are și să nu mai considere că nu este suficient de bun pentru a duce la îndeplinire toate obiectivele. RACUL se desconsideră, iar acest lucru nu îi va aduce nicio satisfacție în viață!

LEU
LEUL are obiceiuri proaste, iar acest fapt este recunoscut chiar de el! Totuși, dacă dorește să vadă o îmbunătățire, va trebui să renunțe la lucrurile care îi fac rău, pentru ca cele bune să își facă loc în viața nativului LEU!

FECIOARĂ
În această joi, se pare că se deschid noi perspective pentru nativul de pământ, iar această situație îi va aduce numeroase probleme în viața de cuplu. Se pare că a venit momentul în care nativul FECIOARĂ trebuie să aleagă unde dorește să își canalizeze energia, în carieră sau în viața de cuplu!

BALANȚĂ
Nativul de aer dorește să se implice într-un proiect multinațional care se va ivi în această zi de miercuri, însă nu știe încă dacă acest proiect este în acord cu valorile și principiile de viață după care se ghidează BALANȚA. Are un sentiment ciudat în legătură cu această schimbare, însă dorește să își îmbunătățească situația financiară!

SCORPION
Conturile nativului au suferit destul de mult în ultima lună, iar acest lucru se datorează partenerului de viață al nativului, care are așteptări mult prea mari de la bugetul SCORPIONULUI. Acesta va trebui să schimbe modul de a gestiona banii, deoarece îl așteaptă o criză financiară după colț, chiar după ziua de vineri!

SĂGETĂTOR
Nativul de foc a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, însă acesta dorește să își schimbe perspectiva de afaceri și să investească în ceva mult mai bun și mult mai sigur! Ar fi indicat să înceapă cu un plan de afaceri bine pus la punct și verificat de un profesionist!

CAPRICORN
Se pare că nativul de pământ va face o greșeală greu de iertat, iar acest lucru este șocant pentru toată lumea, datorită faptului că provine tocmai de la CAPRICORN. În loc să își multiplice conturile, acesta și le micșorează pentru a plăti greșelile făcute.

VĂRSĂTOR
VĂRSĂTORUL alege să aibă o viață simplă, însă acest lucru va fi destul de greu, fiind un nativ obișnuit să primească orice își dorește, fix în momentul în care își dorește. Acesta va trebui să renunțe la răsfăț dacă își dorește să facă economii semnificative și va trebui să înceapă chiar de joi!

PEȘTI
Criza de idei pe care a avut-o nativul PEȘTI în ceea ce privește cheltuirea banilor l-a ajutat foarte mult în aceasta perioadă, astfel că acesta a reușit să economisească o sumă de bani. Totuși, acesta trebuie să aibă grijă ca nu cumva economiile sale să se îndrepte spre obiceiurile sănătoase pe care le are!

Așadar, conturile nativilor vor trebui reglate, însă mulți dintre ei vor trebui să facă acest lucru prin propriile lor forțe, deși vor fi împinși de la spate de astre!….

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed