Pentru 4 zodii pare ca s au aliniat astrele. Berbecii vor fi avantajati in perioada urmatoare

Share

Această perioadă va fi un a achizițiilor, investițiilor și inițierilor. Se prea poate ca unele zodii să fie favorizare de astre în acest demers. Pentru gemeni se anunță o perioadă plină de investiții în locuință. Fecioarele își pot schimba mașina, iar vărsătorii își vor cumpăra un electrocasnic mult așteptat.

Berbec
Berbecii vor fi avantajați în perioada următoare la locul de muncă. Posibil să vi se ofere câteva zile libere pentru munca substanțială pe care ați depus-o în ultimele zile. Bucurați-vă de această oportunitate pentru a vă ocupa de familie.

Taur
Taurii vor fi surprinși de partener. Posibil să plănuiți apelarea la un credit bancar pentru a vă cumpăra o casă sau o mașină mai scumpă. Veți fi orientat spre educația copiilor și extinderea familiei.

Gemeni
Gemenii vor începe să facă investiții majore în locuința lor. Partenerul posibil să nu fie de acord cu toate opțiunile voastre, dar veți ajunge la un punct comun după mai multe discuții. Veți fi mulțumiți în final de noile achiziții.

Rac
Pentru raci perioada următoare vine cu multe sarcini dificile la serviciu. Posibil să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri sau pur și simplu să realizați că nu reușiți să vă încadrați în termenele limită. Încercați să cereți ajutorul colegilor sau să negociați prelungirea unor termene.

Leu
Leii vor fi cuprinși de bucurie. Se prea poate să primiți o sumă de bani din partea unei rude și să achiziționați un gadget nou sau un aparat pe care vi-l doriți de ceva vreme. Atenție cu sănătatea, veți simți o ușoară stare de epuizare.

Fecioara
Fecioarele vor face o investiție într-o mașină nouă. Poate veți achita din economiile proprii sau poate veți apela la un credit bancar. Familia vă va aprecia decizia luată cu privire la schimbarea locului de muncă sau înscrierea copiilor la o nouă școală.

Balanța
Balanțele se vor bucura de ieșiri cu prietenii și cu rudele îndepărtate. Veți avea mulți musafiri în aceste zile, iar familia va dori să petreacă cât mai mult timp cu voi. Veți fi focusat și pe carieră pentru a îndeplini niște sarcini urgente care vă vor aduce bani mulți.

Scorpion
Scorpionii vor începe o nouă afacere sau for valoriza un hobby al lor. Partenerul dorește să inițiați împreună această afacere și să faceți din ea un venit stabil. Va fi greu la început să puneți afacerea pe picioare însă vor veni și rezultatele mult așteptate.

Săgetător
Săgetătorii vor fi prinși cu treburi acasă. Poate că veți ajuta membrii familiei la curățenie și la organizarea unui eveniment important. Poate reuniunea familiei vine cu vești importante pentru voi și oportunități de câștig. Fiți atenți la tot ce vi se oferă.

Capricorn
Pentru capricorni urmează o perioadă de succes în carieră. Posibil să aveți parte de o întâlnire cu o persoană de influență care vă va oferi o oportunitate avantajoasă de job. Veți discuta cu partenerul și veți concluziona că cel mai bine ați accepta oportunitatea.

Vărsător
Vărsătorii vor face investiții în electrocasnice. Poate vă cumpărați un frigider nou sau o mașină de spălat. Cert este că achiziția făcută își va merita banii. Partenerul va dori să petreacă mai mult timp cu voi și va organiza ieșiri în natură sau la film.

Pești
Peștii se vor relaxa și vor încerca să se dezvolte personal. Veți fi atras către spiritualitate și psihologie. Poate că ultimele evenimente din viață v-au marcat existența și ați realizat că aveți multe lucruri de învățat.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente