Peștii simt astăzi puterea dragostei, în timp ce Capricornii se confruntă cu provocări

Share

  • Leii se vor retrage în locul în care se simt cel mai în siguranță
  • Fecioarele vor primi o veste foarte bună pe plan sentimental
  • Balanțele vor face o criză de nervi din cauza unei sume de bani pe care vor trebui să o investească

Taurii vor ceda nervos, însă vor primi susținerea emoțională de care au nevoie, iar Racii vor pune mult prea mult la suflet niște vorbe mai puțin frumoase.

Berbec
Berbecii vor avea tendința de a reacționa impulsiv, deoarece nu au deloc răbdare cu persoanele din jur. Dacă vor face acest lucru, nativii riscă să rămână fără unele prietenii.

Taur
Taurii vor ceda nervos, însă vor primi susținerea emoțională de care au nevoie, pentru a reuși să depășească momentul. Atunci, nativii vor avea șansa de a vedea cine este lângă ei cu adevărat.

Gemeni
Gemenii vor accepta invitația de a ieși în oraș, venită din partea unui coleg de la locul de muncă și își vor da seama că acesta are sentimente pentru ei. Surpriza frumoasă va fi atunci când nativii își vor da seama că și ei îl simpatizează.

Rac
Racii vor pune mult prea mult la suflet niște vorbe mai puțin frumoase pe care le vor auzi despre ei, ceea ce îi va face să aibă o părere neplăcută despre propria persoană. Partenerul de viață va fi lângă ei și îi va ridica imediat.

Leu
Leii se vor retrage în locul în care se simt cel mai în siguranță și vor încerca să se bucure de timpul pe care îl au pentru ei. Nativii simt nevoia de a sta acolo unde se simt cel mai libertini.

Fecioară
Fecioarele vor primi o veste foarte bună pe plan sentimental, lucru ce le va face ziua mai frumoasă. Nativii se vor trezi și cu un cadou surpriză, care le va demonstra cât de iubiți sunt.

Balanță
Balanțele vor face o criză de nervi din cauza unei sume de bani pe care vor trebui să o investească, deoarece au tot încercat să evite acest moment. Nativii nu vor avea cum să scape, așa că vor trebui să scoată bani din buzunar.

Scorpion
Scorpionii vor ieși să ia masa în oraș cu persoana iubită, ceea ce le va aminti de vremurile bune în care mai făceau acest lucru. Ultima perioadă nu le-a mai permis nativilor să se răsfețe alături de persoana dragă.

Săgetător
Săgetătorii vor accepta să-și schimbe cariera și vor fi extrem de încântați de oferta care le va fi făcută. Experiența pe care au acumulat-o în ultimul timp va conta foarte mult atunci când își vor negocia salariul.

Capricorn
Capricornii au fost puși față în față cu o situație dificilă, care i-a făcut să creadă că nu mai sunt atât de buni pe cât au avut impresia. Datorită susținerii emoționale pe care o vor primi din partea familiei, nativii se vor pune rapid pe picioare.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să aibă mai multă încredere în sine și să-și susțină ideile atunci când au încredere în ele. Nativii au încercat să fie întorși din drum de mai multe ori, dar niciodată nu le-au dat această satisfacție celor care nu îi simpatizează.

Pești
Peștii vor simți cum iubirea din partea partenerului de cuplu este mai mult decât suficientă în momentele în care nu se simt foarte bine și vor recâștiga toată puterea de care au nevoie, pentru a ieși la liman.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news