Cinci zodii încheie un ciclu astral dificil și încep o ascensiune spectaculoasă. Scorpionii, pregătiți pentru prosperitate

Share

  • Taurii se gândesc la o modalitate prin care pot să învețe lucruri noi
  • Leii vor încerca să fie trași pe sfoară de către o persoană apropiată
  • Scorpionii ar face bine să își pregătească portofelul

Berbecii vor încheia cu bine un ciclu astral care le-a pus multe piedici, Gemenii vor încheia cu brio o perioadă în care răbdarea le-a fost pusă la încercare, iar Racii vor putea să răsufle ușurați, deoarece problemele financiare nu le vor mai da târcoale.

Berbec
Berbecii vor încheia cu bine un ciclu astral care le-a pus multe piedici, dar au reușit să se ridice de fiecare dată. Acest lucru îi va face pe nativi să devină și mai puternici și să se ridice ori de câte ori va fi nevoie.

Taur
Taurii se gândesc la o modalitate prin care pot să învețe lucruri noi și mai multe idei le surâd. Nativii, nu știu pe care să o aleagă, deoarece oricare pare a fi mai mult decât tentantă.

Gemeni
Gemenii vor încheia cu brio o perioadă în care răbdarea le-a fost pusă la încercare, dar vor fi plăcut surprinși să vadă că au deprins cunoștințe noi. Acestea își vor arăta utilitatea în scurt timp.

Rac
Racii vor putea să răsufle ușurați, deoarece problemele financiare nu le vor mai da târcoale acestora și vor reuși doar să se bucure de câștiguri din ce în ce mai mari.

Leu
Leii vor încerca să fie trași pe sfoară de către o persoană apropiată, însă, aceasta va ști foarte bine despre ce este vorba și va fi cu un pas înaintea ei. Nativii își vor demonstra, din nou, faptul că persoana respectivă nu este de nasul lor.

Fecioară
Fecioarele vor trebui să fie foarte atente la discuțiile la care vor purta, deoarece opiniile pe care și le vor exprima riscă să le pună într-o lumină neplăcută și să le dezavantajeze.

Balanță
Balanțele vor încheia un ciclu astral care le-a pus foarte mult la încercare și care le-a făcut să piardă anumite lucruri ce păreau indispensabile pentru ele. Nativii vor avea oportunitatea de a vedea că acestea deja încep să fie înlocuite cu ceva mult mai bun.

Scorpion
Scorpionii ar face bine să își pregătească portofelul și să îl deschidă larg, deoarece se vor trezi cu sume de bani importante. Aceștia se vor bucura de multe câștiguri ce le vor aduce satisfacții pe toate planurile.

Săgetător
Săgetătorii și-ar dori să facă o schimbare importantă care a fost aprobată de către cei din jur, însă, o persoană extrem de încăpățânată nu vrea să își dea acordul. Nativii trebuie neapărat să găsească o modalitate prin care să o convingă.

Capricorn
Capricornii vor putea să răsufle ușurați, deoarece ascensiunea profesională deja a început și, în curând, vor culege toate roadele muncii lor. Aceștia vor câștiga bani mulți, dar și aprecierea persoanelor care i-au pus la zid până acum.

Vărsător
Vărsătorii au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și s-ar putea să lase la iveală niște secrete ce nu ar fi trebuit să fie împărtășite. O mai mare decență nu le-ar strica nativilor în această situație.

Pești
Peștii vor fi nevoiți să facă o schimbare importantă în ceea ce privește sectorul profesional, însă nu trebuie să se sperie sau să fie dezavantajați, deoarece totul este în favoarea lor și vor avea chiar mult mai mult de câștigat în acest fel…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news