Presiunea astrală s-a aplecat asupra Berbecilor și a celorlalte cinci semne zodiacale, testându-le curajul, perseverența și spiritul într-o încercare adevărată de maturitate și creștere spirituală

Share

  • Berbecii sunt primii nativi avertizați, în ultimul timp nu au mai fost la fel de productivi
  • Gemenii au început să își neglijeze viața sentimentală în favoarea locului de muncă
  • Leii sunt sfătuiți să nu se avânte la prima oportunitate

Berbec
Berbecii nu s-au descurcat prea bine la locul de muncă, așa că, sunt avertizați să își dea mai mult silința pentru a nu rămâne șomeri.

Taur
Taurii sunt indeciși cu privire la ce își doresc să facă cu viața lor. La noapte vor avea un vis pe care îl vor considera ca fiind un semn pentru a decide ce drum vor să urmeze.

Gemeni
Gemenii sunt avertizați să aibă grijă la cum se comportă cu partenerul de viață, pentru a nu ajunge în punctul de a pierde un om drag, care le-a fost tot timpul alături și le-a ridicat morarul, pentru a putea să continue ce nu reușeau să ducă la bun sfârșit.

Rac
Astrele îi avertizează pe Raci să se oprească din cheltuielile care nu sunt necesare, cum ar fi haine, bijuterii, saloane. Sunt pe cale să irosească întreg profitul obținut în ultimele luni.

Leu
De asemenea, și Leii au în plan investiții în propria persoană, dar care să aibă efect pe termen lung. Totuși, sunt sfătuiți să aștepte momentul când se ivește o investiție mai sigură.

Fecioară
Fecioarele urmează să trăiască o perioadă de liniște alături de persoana iubită, într-o vacanță în care să descopere locuri noi și totodată să întâlnească culturi noi, de la care să învețe câte ceva.

Balanță
Munca a fost pe primul plan în viața Balanțelor, iar asta le-a afectat relația de cuplu încât au ajuns să doarmă spate-n spate cu partenerul de viață. Este timpul să ia atitudine, pentru a nu se ajunge la despărțire.

Scorpion
Scorpionii vor porni în această noapte spre o viață nouă, în străinătate. Astrele îi avertizează că nu le va fi deloc ușor cu mutarea și că trebuie să dea tot ce au mai bun, dacă vor să nu se întoarcă de unde au plecat.

Săgetător
Săgetătorii vor primi o propunere cu privire la o sarcină în plus la locul de muncă, ce va fi remunerată separat. Trebuie să ia în considerare că este vorba de un efort în plus, care nu de fiecare dată este recomandat, indiferent de cât de bine sună recompensa.

Capricorn
Capricornii au un scop pe care doresc să și-l îndeplinească cu orice preț. Nimeni și nimic nu poate să le stea în cale, așa că, apropiații sunt sfătuiți să îi susțină, pentru a nu ajunge să creeze un conflict inutil. Dacă Capricornii au luat sau nu decizia potrivită, vor afla pe parcurs de unii singuri.

Vărsător
Vărsătorii sunt avertizați de astre cu privire la planurile de călătorie pe care și le-au organizat. Cel mai bine este să le amâne și să evite o perioadă traseele lungi.

Pești
Peștii își vor dedica întreaga zi familiei, pentru că nu au mai petrecut de multă vreme timp prețios cu aceasta…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news