Home Horoscopcompatibilitate zodii Prezicerile viitorului pentru zodia Scorpion intre anii 2020-2024

Prezicerile viitorului pentru zodia Scorpion intre anii 2020-2024

autor Elena Yvette
656 vizualizari
Prezicerile viitorului pentru zodia Scorpion intre anii 2020-2024

Se pare că Scorpionii își vor croi un nou drum din 2020. La fiecare șapte ani, fiecare trece într-un nou ciclu al vieții.

Haideți să aflăm care sunt planurile Scorpionilor până în anul 2024.

2020 – 2021

Pentru a realiza ce și-au propus, Scorpionii vor munci din greu acești doi ani. Din punct de vedere personal, aceștia vor avea parte de schimbări majore. Au multă fericire, având parte de multă dragoste. Anul se poate sfârși cu o posibilă căsătorie.

2022 – 2023

O decizie importantă are loc în viața Scorpionilor în acești ani. Se vor muta într-o altă țară pentru a avea câștiguri mai bune, dar nu renunță la ideea de a căuta ceva mult mai bun din punct de vedere profesional. Această perioadă este benefică pentru investițiile imobiliare. Este posibil ca Scorpionii să își mărească familia fie printr-o adopție, fie prin nașterea unui copil…

2024

Ultimul an din acest ciclu este pentru colectarea roadelor muncii lor de până atunci. Unii nativi vor încheia parteneriate foarte bune, ajungând la apogeul carierei, pe când ceilalți își vor găsi dragostea adevărată, care se va sfârși cu o nuntă și va dura toată viața, cu multă fericire și succes în tot ceea ce fac.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies