HomeStiri Mondene Iată cum te poți vindeca de bolile de care suferi, prin rugăciune!

Iată cum te poți vindeca de bolile de care suferi, prin rugăciune!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 759 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/05/Iata-cum-te-poti-vindeca-de-bolile-de-care-suferi-prin-rugaciune-1.jpg

Mai mulți medici sunt de părere că ceea ce poate salva sănătatea noastră este chiar rugăciunea. Datorită beneficiilor sale spirituale, acest lucru ne poate ajuta să ne vindecăm mult mai repede de afecțiunile de care suferim și este o variantă mult mai rapidă decât medicina tradițională.

Neurologul Constantin Dulcan susține că un impact extrem de mare asupra sănătății noastre îl are credința. Mai mult decât atât, Dr. Pavel Chirilă declară și el că ceea ce ne poate ajuta este credința în Dumnezeu, deoarece este o credință salvatoare și mult mai puternică decât am crede.

Iisus, Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, are puterea de a ne vindeca de orice boală, atât sufletească, precum și trupească, atât natural, cu ajutorul medicilor și al medicamentelor, cât și miraculos, când Iisus salvează oamenii prin minunile pe care le face.

Iată cum te poți vindeca de bolile de care suferi prin rugăciune! in Stiri Mondene

Dr. Dulcan mărturisește că, dacă avem credință în Dumnezeu, putem „stimula” funcțiile pe care sistemul nostru imunitar le are și, în acest fel, ne putem recupera de pe urma bolii de care suferim. Chiar Iisus este cel care le spunea oamenilor că se vor vindeca datorită credinței pe care o au în El: „Credința ta te-a vindecat”, „O, femeie, mare este credința ta, fie ție după cum voiești!”.

Chiar și în Sfânta Scriptură se vorbește despre acest lucru. Este arătat cum foarte multe persoane care sufereau de diferite boli au reușit să se tămăduiască datorită credinței pe care au avut-o în Iisus Hristos: „Acesta neputințele noastre a luat și bolile noastre le-a purtat”…

Eben Alexander, un neurochirurg american, a făcut câteva declarații impresionante. Acesta a povestit că, în perioada în care s-a aflat în comă timp de o săptămână, a reușit să se vindece datorită energiei pozitive pe care oamenii din jurul său i-o transmiteau. Această energie nu era nimic altceva decât rugăciunea lor, care a reușit să îl scoată din comă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed