Homecompatibilitate zodii Protecție totală pentru 7 zodii. Horoscopul runelor

Protecție totală pentru 7 zodii. Horoscopul runelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views 3 minute timp de citit
Protectie totala pentru 7 zodii. Horoscopul runelor
  • 7 zodii vor avea protecție totală din partea astrelor
  • Horoscopul runelor vine cu veşti mari

Racii aleg să rămână rezervaţi în dezvoltarea unor noi oportunităţi, gemenii reuşesc să-şi rezolve problemele vechi şi taurii devin critici şi exigenţi cu cei din jur.

Berbec
Nativii din zodia berbec decid în sfârşit să nu mai acorde importanţă vorbelor celor din jur. Sunt indiferenţi la toate bârfele şi îşi vor îndrepta atenţia către lucruri mai importante. O decizie destul de înţeleaptă care le va aduce satisfacţii şi linişte.

Taur
Taurii devin extrem de exigenţi şi critici cu cei din jur. Riscă să fie excluşi din comunitatea de la serviciu datorită caracterului lor critic din ultima perioadă. Trebuie să fie mult mai atenţi la comportamentul lor şi de ce nu, să asculte şi câteva sfaturi de la cei mai apropiaţi.

Gemeni
Gemenii reuşesc în sfârşit să rezolve anumite probleme la serviciu. Sarcinile s-au adunat, iar aceştia nu mai reuşeau să le facă faţă. Spre sfârşitul săptămânii se vor bucura de relaxare şi chiar şi puţină distracţie.

Rac
Nativii din zodia rac sunt reticenţi în dezvoltarea noilor oportunităţi. Nu au încredere totală faţă de cei din jur şi din acest motiv, aleg să rămână rezervaţi. Schimbările radicale în momentul de faţă nu îi încântă pe raci.

Leu
Leii trebuie să acorde o importanţă mai accentuată persoanelor apropiate. Cei din jur se simt neglijaţi de către aceştia şi se vor crea situaţii tensionate. Cu abilităţile de remediere şi împăcare a unui leu, lucrurile vor reveni la normal.

Fecioară
Nativii din zodia fecioară trebuie să se detaşeze de trecut cât mai repede. Cu toate că aceştia nu observă cât de mult îi ţine în loc trecutul, efectele negative se revarsă asupra celor din jur. Existe mari şanse ca cineva apropiat să vă critice comportamentu şi să vă dea un impuls să ieşiţi din această situaţie.

Balanţă
Balanţele trebuie să-şi facă curaj să iasă cât mai repede din zona de confort. Trebuie să aibă mai mult curaj în forţele proprii şi să se avânte în noi aventuri pentru a se descoperi pe ei înșiși.

Scorpion
Nativii din zodia scorpion au parte de veşti mai puţin bune. Poate fi vorba de un eşec profesional sau chiar sentimental. Indiferent de natura sa, scorpionii sunt puternici şi determinaţi să-şi atingă obiectivele şi nu se vor lăsa învinşi atât de uşor.

Săgetător
Săgetătorii sunt foarte axaţi pe muncă şi strategii de avansare profesională. Cu toate acestea, lucrurile tind să devină tensionate cu cei apropiaţi. Anumite sacrificii trebuie făcute de către săgetători în cel mai scurt timp.

Capricorn
Nativii din zodia capricorn sunt dificil de înţeles în această perioadă. Fie că sunt stresaţi cu job-ul, fie că au parte de neînţelegeri în cuplu, atitudinea lor devine de neînţeles pentru cei din jur. Capricornii au nevoie de relaxare şi timp de gândire pentru a se putea linişti.

Vărsător
Vărsătorii au parte numai de veşti bune. Sunt foarte pozitivi şi emană o energie bnefică pentru bucuria celor din jur. Toată săptămâna vor fi cu zâmbetul pe buze şi îşi pot folosi această energie pentru a rezolva anumite probleme ale celor apropiaţi.

Peşti
Peştii trebuie să înveţe să asculte de sfaturile persoanei iubite şi să renunţe la unele vicii. Sănătatea lor este pusă în pericol, din acest motiv trebuie să fie foarte atenţi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed